stadyumun yeni halini gösteren fotografı olan arkadaş varsa yayınlarsa seviniriz.. sanıyorum Cumhueiyet Kupası'na kadar stadyum önemli aşama sağlayacak. Bu arada Boun kardeşimin reklam konusundaki görüşlerine katılıyorum. Kendisine teşekkür ediyorum..
[QUOTE=ygd]Euehuehe tamam 20bin kişi ortalamaylaa gittinzde..biletlerr 3-5 değilmiydi hatta bazenn 2-3ytl oluyoduuu..[/QUOerciyes sivas maçında bilet fiyatları açık 20 kale arkası 10 ytl idi o maçıda izledinmi o maç tıklım tıklımdı ve nicesi
Euehuehe tamam 20bin kişi ortalamaylaa gittinzde..biletlerr 3-5 değilmiydi hatta bazenn 2-3ytl oluyoduuu..[/QUOerciyes sivas maçında bilet fiyatları açık 20 kale arkası 10 ytl idi o maçıda izledinmi o maç tıklım tıklımdı ve nicesi
Normall..Sayın kayserilii yöneticilerinn uyanıklıgıydıı oo..Kayseriliden çok sivaslı olacagını bildiklerindenn yaptılar o fiyatlarııı...Erciyes-Trabzon maçında biletler ne kadardıı..Ben 3 ytl die hatırlıyom amaaa kale arkasınıı
o zaman bi iddaası kalmamıştı zaten sivaslı hemşerilerimize 7 bin tane bilet verildi son maçlarda kayseride herzaman bilette indirime gidilir ama bu sene bilet fiyatları açık 10 kale arkası 5 ytl dir büyük maçlar hariç bu arada kayserinin stadı türkiyede en fazla dolan 5, stad bunuda kafana yerleştir kardeş
o zaman bi iddaası kalmamıştı zaten sivaslı hemşerilerimize 7 bin tane bilet verildi son maçlarda kayseride herzaman bilette indirime gidilir ama bu sene bilet fiyatları açık 10 kale arkası 5 ytl dir büyük maçlar hariç bu arada kayserinin stadı türkiyede en fazla dolan 5, stad bunuda kafana yerleştir kardeş
5inci mii!!!Olur mu yaaa..Siz 20bin ortalamayla oynamıyomuydunuzzz...Fenerbahç e 28bin,Beşiktaş 8bin,Galatasaray tüm sezon 6bin ile oynadııı ve sen biz 5inciyiz diyosunn..oldumuu şimdii ya...Lütfen 2inciliğinizi yemee!!! .Ya sen başka bii alemde yaşıyosunn yada biz bilmiyozz rakamlarııı...Tamam dogrudur 5incii oldugunuz amaa oda en fazlaa 5bin ortalamayla oynarsınızz..Sıralamada şudurrr FB,BJK,GS,TS'"DİR.Bu kadar sıkma yanii fanatiklikk yapıcam dieee!!!Anadoluda öle bii rakam yokk 20bin ortalamaa...Birazz mantıklıı sıkk..Böle şeyleride takip etmediğimizii düşünmee sende kardeşş!!!