Alıntı:
|
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
[size=6] Kurşad gardaşım biz güzel bir organizasyon yapalım diyerek toplanacağımız yerden, maçı izleyeceğimiz tribüne kadar herşeyi kesinleştirdik ama şunu kahrolarak görüyorum ki maça şuracıkta iki gün kalmış olmasına rağmen maç hala Yusuf Ziya Öniş stadında gözüküyor.
Yine üzülerek söyleyeyim ki Beşiktaş maçındaki fiyaskodan ders almış değiliz. Ben buradan bir üniversite öğrencisi olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Lakin yönetimden hala maçın Saraçoğlunda olduğuna dair kesin bir açıklama gelmedi. Biz sesimizi buradan ancak duyurabiliyoruz. Site yöneticisi abilerimizin ve diğer etkili olabilecek yiğidoların biran evvel daha fazla vakit zayi etmeden yönetimle irtibata geçmelerini ve bu konunun ciddiyetini yönetime duyurmalarını istirham ediyorum.
Yorum yapan ve fikir olarak destek olan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum. Hepinize saygılar....[/size]
|
Sevgili Boun kardeşim...çabalarınıza şahsım adına destek veriyorum ve bravo diyorum.İstanbul'da ileride çok maç oynayacağız.Bu çabalar umarımki meyvelerini verir ve verecek gibi de görünüyor.Yeterki isteyelim ve zaman ayıralım,niyet edelim..gerisi gelir..
Maç eğer Y.ziya Öniş stadında oynanacağı değişmezse;bizler gibi Anadolu'dan gelmek isteyen taraftarlar ne yazıkki gelemeyecekler.Çünki bilet bulamayacağız,yer kalmayacak...Fakat yinede bir umut beklemedeyiz,umarım stad değişir ve Sarıyer maçı tam bir şölen havası şeklinde geçer...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...