Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 13.05.2005, 11:15   #61
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1025 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

[size=6] Sevgili yiğidolar şu ana kadar yapılan yorumlardan ve gelen tekliflerden şu sonucu çıkarıyorum. Maçtan önce saat 12:00 gibi Kadıköy iskelede buluşacağız. Daha sonra hep beraber yürüyerek stada gideceğiz. Zannedersem bu konuda üç aşağı beş yukarı herkes hemfikir. Ama şu ana kadar biletleri hangi tribünden alacağımıza dair kesinleştirmiş olduğumuz bir kararımız yok. Bazı arkadaşlarımız maratonu önerirken bazı arkadaşlarımız da migros tarafından alalım diyorlar. Bence bu konuyu da en geç bugün akşama kadar kesinleştirelim ve sitemizin girişinde buluşma yerimizi ve gideceğimiz triünü duyuralım. Daha sonra eşe dosta arkadaşa vs duyurup toplu halde canlı, kıpır kıpır bir organizasyon gerçekleştiririz.
Haydi yiğidolar Kadıköy'ü inletmeye...
[/size]
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.05.2005, 11:17   #62
kursad58
Yiğido

kursad58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kursad58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BOUN DEDİĞİN GİBİ KADIKÖY İSKELE OK. TRİBÜN OLARAKTA MADDİ YÖNDEN MARATON YERİNE MİGROS ÜST EN MANTIKLI OLANI BENCE ARTIK BUNU NİHAİ KARARA BAĞLAYALIM NE DERSİN GARDAŞ
kursad58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.05.2005, 11:26   #63
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1025 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

[size=6] Kurşad gardaşım biz güzel bir organizasyon yapalım diyerek toplanacağımız yerden, maçı izleyeceğimiz tribüne kadar herşeyi kesinleştirdik ama şunu kahrolarak görüyorum ki maça şuracıkta iki gün kalmış olmasına rağmen maç hala Yusuf Ziya Öniş stadında gözüküyor.
Yine üzülerek söyleyeyim ki Beşiktaş maçındaki fiyaskodan ders almış değiliz. Ben buradan bir üniversite öğrencisi olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Lakin yönetimden hala maçın Saraçoğlunda olduğuna dair kesin bir açıklama gelmedi. Biz sesimizi buradan ancak duyurabiliyoruz. Site yöneticisi abilerimizin ve diğer etkili olabilecek yiğidoların biran evvel daha fazla vakit zayi etmeden yönetimle irtibata geçmelerini ve bu konunun ciddiyetini yönetime duyurmalarını istirham ediyorum.
Yorum yapan ve fikir olarak destek olan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum. Hepinize saygılar....
[/size]
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.05.2005, 11:31   #64
kursad58
Yiğido

kursad58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 kursad58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM GARDAŞ ŞU ANA KADAR KESİNLEŞMİŞ BİŞEY YOK AMA OLSUN YUSUF ZİYA ÖNİŞ STADIDA OLSA BİZ BU ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRELİM KADIKÖY OLMAZSA SARIYER OLUR AMA NE OLUR HERKESTEN RİCAM ALİ SAMİYENDEKİ HAYA KIRIKLIĞININ ACISIN ÇIKARALIM HERKESİ BU ORGANİZASYONA DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM!!!
kursad58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.05.2005, 11:50   #65
ergin
Acemi Yiğido

ergin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ergin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
[size=6] Kurşad gardaşım biz güzel bir organizasyon yapalım diyerek toplanacağımız yerden, maçı izleyeceğimiz tribüne kadar herşeyi kesinleştirdik ama şunu kahrolarak görüyorum ki maça şuracıkta iki gün kalmış olmasına rağmen maç hala Yusuf Ziya Öniş stadında gözüküyor.
Yine üzülerek söyleyeyim ki Beşiktaş maçındaki fiyaskodan ders almış değiliz. Ben buradan bir üniversite öğrencisi olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Lakin yönetimden hala maçın Saraçoğlunda olduğuna dair kesin bir açıklama gelmedi. Biz sesimizi buradan ancak duyurabiliyoruz. Site yöneticisi abilerimizin ve diğer etkili olabilecek yiğidoların biran evvel daha fazla vakit zayi etmeden yönetimle irtibata geçmelerini ve bu konunun ciddiyetini yönetime duyurmalarını istirham ediyorum.
Yorum yapan ve fikir olarak destek olan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum. Hepinize saygılar....
[/size]

Sevgili Boun kardeşim...çabalarınıza şahsım adına destek veriyorum ve bravo diyorum.İstanbul'da ileride çok maç oynayacağız.Bu çabalar umarımki meyvelerini verir ve verecek gibi de görünüyor.Yeterki isteyelim ve zaman ayıralım,niyet edelim..gerisi gelir..

Maç eğer Y.ziya Öniş stadında oynanacağı değişmezse;bizler gibi Anadolu'dan gelmek isteyen taraftarlar ne yazıkki gelemeyecekler.Çünki bilet bulamayacağız,yer kalmayacak...Fakat yinede bir umut beklemedeyiz,umarım stad değişir ve Sarıyer maçı tam bir şölen havası şeklinde geçer...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
ergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.05.2005, 11:57   #66
ali_58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ali_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BİZ ÇILGINLAR 58 OLARAK PAZAR GÜNÜ ORDA OLACAĞIZ BU NEDENLE CUMARTESİ AKŞAM ORDA OLAMAYIZ GELDİĞİMİZDE İSE MARATONDA YER BULAMAYIZ
ali_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.05.2005, 12:08   #67
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaslar,

maalesef su saate kadar Stad kesinlesmi degil.

Büyük bir ihtimal Sükrü Saracoglu stadinca oynanacak.
Ama henüz tam kesin bilgi gelmedi, onu bekliyoruz.

Kesinlestigi an, sitemizde bunu duyuracagiz vede sivasspor.com ailesi olarak nerede bulusacagimizi sitemizin anasayfasinda duyuracagiz.

Biz Almanyadan bu aksam saat 22.00 e dogru, , Istanbula havaalanina iniyoruz.
Aksama kadar, sizlerden teklifler bekliyoruz, macdan önce nerede bulusalim diye.
En gec bu aksam, sitemizde anasayfada bu bilgileri insaallah bildirecegiz
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.05.2005, 12:11   #68
karlidag
Yeni Yiğido

karlidag - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 karlidag isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Benim gönlümde Şükrü Saraçoğlu'ndan yana tüm arkadaşların görüşlerine katılıyor ve sonuna kadar destekliyorum. Çok coşkulu bir gün olacak. Herkese Sivas ve Sivaslının gücünü gösterelim.
Saygılarımla
karlidag isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.05.2005, 12:19   #69
fuat58
Acemi Yiğido

fuat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fuat58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SAMPIYON SIVASSPOR...................

Herkes Saracogluna...........
fuat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.05.2005, 12:59   #70
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1352 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

[size=4]Pazar günü maç hangi stadda olursa olsun biz ordayız herkes bizi bulmaya çalışsın stadda hep beraber bagıralım stadyumda...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır