Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 09.03.2007, 23:44   #71
Cardic
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cardic Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Abiler bende doğma büyüme İstanbulluyum hatta Sivas a da kendimi bildim bileli gitmedim ama biri Sivas dese hemen kulaklarım dikilir hissederim Sivaslı olduğumu..Sİmdi ankarada okuyoruz hayırlısıyla doktor çıkacaz ve 2 hafta sonrada stada gidicez Ankaraspor-Sivasspor macı icin..Yalnız bırakmayacağız takımımızı 2 takım tutmak sorun değil sorun Sivassporu tutacak kadar yürekli olmamızdır.Bizde bu taraftar olduktan sonra sırtımız yere gelmez..Ölümüne yiğidolar
Cardic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2007, 00:21   #72
crayz58body
Acemi Yiğido

crayz58body - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 crayz58body Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ben Beşiktaş taraftarıydım. Merak ediyordum Sivas Beşiktaş la oynayacağı maçta duygularım ne olacak. maç başladı ve bitti 90 dk boyunca damarlarımdaki kanım kalbim bütün SİVAS için atıyor çırpınıyordu...galip geldik içim içime sığmıyordu...tahlil sonucunda gördümki kanım bozulmamış. Kendimle memleketimle gurur duydum...İyiki Sivaslıyım. İyiki Sivas Sporluyum...İyiki kanım bozuk değil...Sizlerde tahlilinizi yaptınız...ya sizin sonuçlsr ne çıktı beyler?.....!
crayz58body isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2007, 07:12   #73
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

çok iyi hatırlıyorum,sivas 2.ligde olduğu zaman darıca maçına gitmiştim.işte o zaman dedimki benim memeleketim SİVAS ve TAKIMIMI SİVASSPOR DİYE O ZAMANDAN BERİ SİVASSPORLUYUM 3 BÜYÜKLERİ TANIMAM BİLE TEK GERÇEK SİVASSPOR.

SENİ SEVMEK DELİ GİBİ YÜREK İSTER BU KALPLER BİR TEK SENLE TİTRER BİR ALLAHIM OLSUN BİRDE SİVASSPOR YETER
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2007, 07:59   #74
YaGmUr_58
Acemi Yiğido

YaGmUr_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 YaGmUr_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
zaralım 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok iyi hatırlıyorum,sivas 2.ligde olduğu zaman darıca maçına gitmiştim.işte o zaman dedimki benim memeleketim SİVAS ve TAKIMIMI SİVASSPOR DİYE O ZAMANDAN BERİ SİVASSPORLUYUM 3 BÜYÜKLERİ TANIMAM BİLE TEK GERÇEK SİVASSPOR.

SENİ SEVMEK DELİ GİBİ YÜREK İSTER BU KALPLER BİR TEK SENLE TİTRER BİR ALLAHIM OLSUN BİRDE SİVASSPOR YETER

HELAL OLSUN SANA......HE-LAL !!!

2. takımım Diye Ortaya Düşenler Utansın !!

GERÇİ UTANMA OLSA İSTANBULDA SİVASLI LARIN SİVASSPORLU LARIN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA BİZANS SEVDALARINI GOSTERMEZLERDİ !!!
YaGmUr_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2007, 09:39   #75
Fatih Bayrak
Yiğido

Fatih Bayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Fatih Bayrak isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
YaGmUr_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

GERÇİ UTANMA OLSA İSTANBULDA SİVASLI LARIN SİVASSPORLU LARIN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA BİZANS SEVDALARINI GOSTERMEZLERDİ !!!
Yagmur gardas neden devamli istanbuldan bahsediyoruz da Canim memleketimdeki 2. takim tutan Sivasli Gardaslarimizdan bahsetmiyoruz.
Ben bu ise takildim galiba ya.
Yakinda insanlar cikarda Sivasda yasamayan sivasli deyil derlerse hic sasmam.
Biz deyilmiyiz bütün Dünyada Sivasli oldugunu söyleyim övünen,sevinen.gurur duyan.
Bence böyle ayrimciliklari asmamiz ve Sivassporun en az 3 büyük takimlar kadar iyi yerlere layik oldugunu hatta Memleketimizin, canimizin takimi oldugu icin 3 büyük takimdan daha büyük oldugunu güzellikle anlatmamiz lazim.
Böylesi ayrimci yorumlarin bence daha zarar verecegine inaniyorum.
Ve bu anlatmaya Sivasdaki 2. takimi tutanlardan baslamak lazim.
Sivas daki gardaslarimizi 2. takimdan vazgecirirsek digerleri daha cabuk ve kendiliginden 2. takim tutmayi birakacaklarina eminim.
Fatih Bayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2007, 10:04   #76
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

Alıntı:
YaGmUr_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

İKİ TAKIM TUTANLAR UTANACAKSA TÜRKİYEDE UTANMAYAN YÜZ KALMAZ BUNU ANLAMAK İSTEMEYENDE ARTIK BENDE ONA YAZILACAK SÖZ KALMAZ
Alt 10.03.2007, 12:10   #77
ua_boys_of_hell
Acemi Yiğido

ua_boys_of_hell - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ua_boys_of_hell zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
hakandemirezen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
NEDEN BÖLÜNDÜK? SEBEB BELLİ SİVASTA YAŞAYANLAR İST DA YAŞAYANLAR.
BİZLERİ BAŞKA TAKIMI TUTMAKLA SUÇLAYANLAR SİZDE DELİKANLICA SÖYLEYİN TUTUĞUNUZ DİĞER TAKIMLARINIZI.KLAVYEDEN YAZMAK NE KADAR KOLAY DİMİ BEN SİVASSPORLUYUM ANTİ İSTANBUL BARİ BUMAÇTA DELİ KANLI OLUNDA SİVASI TUTUN DİYENLER.4 EYLÜLDEKİ MAÇLARDA NEDEN DİLE GETİRMESSİNİZ FB ŞAPKASI GİYENLERİ GS ATKISI GİYENLERİ BJK FORMASI GİYENLERİ?İST DA YAŞASAKTA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ASLIMIZI BİLİYORUZ ASLIMIZI YİTİRMEDİK.İŞTE BU SÖYLEMLER TRÜBÜNDEKİ BÖLÜNMELERE YOL AÇIYOR.TÜM AÇIK YÜREKLİLİĞİMLE BEN SÖYLÜYORUM İST DOĞDUM İST DA BÜYÜDÜM TABİKİ TUTMAM GEREKEN BİR TAKIM OLACAKTI BEN TAKIM TUTMAYA 2 SENE ÖNCE BAŞLAMADIM 30 YILDIR TUTUYORUM O ZAMAN NERDEN BİLİRİM BEN SİVASSPORUN VARLIĞINI TUTTUK BİR TAKIM. SİVAS NASIL ORDAYAŞAYANLAR İÇİN BİR TUTKUYSA BURDA TUTTUĞUM TAKIMDA BENİM İÇİN BİR TUTKU OLDU SÖKÜP ATMAK KOLAYMI?BİZLER BURDA TUTTUK DİĞER TAKIMLARI YA SİVASTA YAŞAYANLAR SİZLER NEDEN DİĞER BİR TAKIMI TUTTUNUZ TUTMADIM DİYEN YALAN KONUŞUR.HALENDE TUTUYORSUNUZ GELİN BIRAKALIM BU İST SİVAS MUHABBETİNİ KALPLERİMİZ SİVAS İÇİN ATSIN SİVASIN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM BİRBİRİMİZİ RENCİDE ETMİYELİM KÜSTÜRMEYELİM.BIRAKIN İNSANLARIN 2.TAKIMI OLSUN VARSIN ELEŞTİRMEYELİM SİVASIN MAÇINA GELİP DESTEKLİYORSA BU YETSİN BİZE.BU GÜN KLÜBÜMÜZÜN BAŞKANI BİLE DAHA ÖNCEDEN BAŞKA BİR KLÜBÜN YÖNETİM KURULU ÜYESİYDİ YANİ BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER.
hakan kardeş yazın çok güzel olmuş eline sağlık ama taraftarın neden bölündüğünü anlamak için 2 yada 3 yıl öncesine bakmak gerekir ! ! ! kim derdiki sivasspor bu günlere gelecek ama bizim bir takım yüreğimizde diğeri ise dilde ama istanbulda yaşayan her sivaslının bir ikinci takımı var eğer bundan utanç duyulacaksa istanbulda sivaslı kalmaz ! ! ! ben sivaslıyım sivassporluyum ama geçmişten gelen bir başka takım sempatim var bunuda herkez biliyor ama klavyE başındanda taraftarlık vede tribüncülük olmaz ..SAYGILARIMLA
Alt 10.03.2007, 12:16   #78
hakandemirezen
Yiğido

hakandemirezen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 hakandemirezen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
ua_boys_of_hell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hakan kardeş yazın çok güzel olmuş eline sağlık ama taraftarın neden bölündüğünü anlamak için 2 yada 3 yıl öncesine bakmak gerekir ! ! ! kim derdiki sivasspor bu günlere gelecek ama bizim bir takım yüreğimizde diğeri ise dilde ama istanbulda yaşayan her sivaslının bir ikinci takımı var eğer bundan utanç duyulacaksa istanbulda sivaslı kalmaz ! ! ! ben sivaslıyım sivassporluyum ama geçmişten gelen bir başka takım sempatim var bunuda herkez biliyor ama klavyE başındanda taraftarlık vede tribüncülük olmaz ..SAYGILARIMLA

SON SÖZLERİNİ ÜZERİME ALMIYORUM BUNU BİLESİN.SİVASTA YAŞAYIPTA BİR BAŞKA TAKIMA GÖNÜL VERENLER NASIL VARSA İST DA YADA BAŞKA İLLERDE YAŞAYAN İNSANLARDADA OLMASI ÇOK DOĞAL.KİMSE KALKIPTA BEN SİVASTAYIM SİVASTA YAŞIYORUM EVT BENDE ZAMANINDA TUTTUM BİR TAKIMI AMA SİVAS 1.LİGE ÇIKTI DİĞER TAKIMI SİLDİM.BU KOCAMAN BİR YALANNNNNNN.
--->: -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 10.03.2007, 12:32   #79
1967_CLuB_MuRaT
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 1967_CLuB_MuRaT Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KARDEŞ ÖNCELİKLE 2 LİGDEYKEN

1 -TARFATAR YENECEK UMUUYU GELİYORDU

2 - BİLETLER 27 YTL DEĞİLDİ

3 - ŞİFRELİ YADA ŞİFRESİZ TV VERMİYORDU

4 - TARAFTARLAR BU KADAR KAVGA ETMİYORDU
---(BİR HAFTA ÖNCE FENER TRÜBÜNÜ OLAYI)

5 - NE DE OLSA 2500 KİŞİ GİDER BANA GEREK YOK MANTIĞI

BUNLAR BAZILARI SAYGILAR

Ya REcep Abi bırak allah aşkına demogoji yapmayı...27 YTL verip Fener tribününe giriyosun ondanda Burda samça sapan polemikler tartışmalarla gündemi işgal ediyorsunuz..Senin Ne olduğunu Pazar Günü herkes gördü Benden sana tavsiye fazla yazma yazdıkca batıyosun..Hem Sivas tribününe gelme hemde herkese burdan cevap yetiştir..Bu ne perhiz Ne lahana turşusu!!
1967_CLuB_MuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 10.03.2007, 12:35   #80
ua_boys_of_hell
Acemi Yiğido

ua_boys_of_hell - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 ua_boys_of_hell zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart -->: --->: -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
hakandemirezen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SON SÖZLERİNİ ÜZERİME ALMIYORUM BUNU BİLESİN.SİVASTA YAŞAYIPTA BİR BAŞKA TAKIMA GÖNÜL VERENLER NASIL VARSA İST DA YADA BAŞKA İLLERDE YAŞAYAN İNSANLARDADA OLMASI ÇOK DOĞAL.KİMSE KALKIPTA BEN SİVASTAYIM SİVASTA YAŞIYORUM EVT BENDE ZAMANINDA TUTTUM BİR TAKIMI AMA SİVAS 1.LİGE ÇIKTI DİĞER TAKIMI SİLDİM.BU KOCAMAN BİR YALANNNNNNN.
BAK hakan kardeş son sözlerim sana değil bunu üzerine alınmana gerek yok sadece ben fikir beyanettim ayrıca senin nekadar sivaslı ve sivassporlu olduğunu ben bilirim en azından nekadar da ikinci takımınla sivas oynuyo olsada sen aslanlar gibi sivas tribünündeydin f5 sivas maçında tribünlerde gs atkısı açılsaydı sen nasıl karşılardın ? klavye başından sallayanlar ve bir gs sivas maçından sonra kalkıp bu sitede sivaslıyım diyipte gs tribününe giriyolar diye yazı yazan vatandaşa iki çift lafım var efendi sen sivaslıydında fener tribününde ne işin var artı gs - sivas maçında sivas tribününde fener atkısının ne işi vardı diye sormazlarmı adama ? saygılar....