Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 07.03.2007, 00:13   #1
hakandemirezen
Yiğido

hakandemirezen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 hakandemirezen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart NEDEN BÖLÜNDÜK?

NEDEN BÖLÜNDÜK? SEBEB BELLİ SİVASTA YAŞAYANLAR İST DA YAŞAYANLAR.
BİZLERİ BAŞKA TAKIMI TUTMAKLA SUÇLAYANLAR SİZDE DELİKANLICA SÖYLEYİN TUTUĞUNUZ DİĞER TAKIMLARINIZI.KLAVYEDEN YAZMAK NE KADAR KOLAY DİMİ BEN SİVASSPORLUYUM ANTİ İSTANBUL BARİ BUMAÇTA DELİ KANLI OLUNDA SİVASI TUTUN DİYENLER.4 EYLÜLDEKİ MAÇLARDA NEDEN DİLE GETİRMESSİNİZ FB ŞAPKASI GİYENLERİ GS ATKISI GİYENLERİ BJK FORMASI GİYENLERİ?İST DA YAŞASAKTA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ASLIMIZI BİLİYORUZ ASLIMIZI YİTİRMEDİK.İŞTE BU SÖYLEMLER TRÜBÜNDEKİ BÖLÜNMELERE YOL AÇIYOR.TÜM AÇIK YÜREKLİLİĞİMLE BEN SÖYLÜYORUM İST DOĞDUM İST DA BÜYÜDÜM TABİKİ TUTMAM GEREKEN BİR TAKIM OLACAKTI BEN TAKIM TUTMAYA 2 SENE ÖNCE BAŞLAMADIM 30 YILDIR TUTUYORUM O ZAMAN NERDEN BİLİRİM BEN SİVASSPORUN VARLIĞINI TUTTUK BİR TAKIM. SİVAS NASIL ORDAYAŞAYANLAR İÇİN BİR TUTKUYSA BURDA TUTTUĞUM TAKIMDA BENİM İÇİN BİR TUTKU OLDU SÖKÜP ATMAK KOLAYMI?BİZLER BURDA TUTTUK DİĞER TAKIMLARI YA SİVASTA YAŞAYANLAR SİZLER NEDEN DİĞER BİR TAKIMI TUTTUNUZ TUTMADIM DİYEN YALAN KONUŞUR.HALENDE TUTUYORSUNUZ GELİN BIRAKALIM BU İST SİVAS MUHABBETİNİ KALPLERİMİZ SİVAS İÇİN ATSIN SİVASIN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM BİRBİRİMİZİ RENCİDE ETMİYELİM KÜSTÜRMEYELİM.BIRAKIN İNSANLARIN 2.TAKIMI OLSUN VARSIN ELEŞTİRMEYELİM SİVASIN MAÇINA GELİP DESTEKLİYORSA BU YETSİN BİZE.BU GÜN KLÜBÜMÜZÜN BAŞKANI BİLE DAHA ÖNCEDEN BAŞKA BİR KLÜBÜN YÖNETİM KURULU ÜYESİYDİ YANİ BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER.
Bu Konuda hakandemirezen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 07.03.2007, 00:37   #2
sivasli_boy
Yiğido

sivasli_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_boy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Ben SİVASSPORUN 3. ligden beri cok nadir maclarini kacirmisimdir biz SİVAS 3. ligdeykende 4 buyuklere rest cektik şimdide cekiyoruz ama sadece nufus cuzdanında SİVAS yazmakla olmuyor bu isler yurek istiyor onuda su zamanda herkez koymuyor biz yinede de devam ediyoruz ve edecegizde ALAYİNA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS...
Alt 07.03.2007, 02:00   #3
YiGiDo_58_06_nl
Yeni Yiğido

YiGiDo_58_06_nl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YiGiDo_58_06_nl Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

birlik beraberlik zamani arkadaslar niye her sey SIVAS SPORUMUZUN basarisi icin dosttan cok dusmanimiz var biz bizi cekemezsek baskasi acimaz bize lutfen trubinlerde ayricalik olmasin hepimiz olumune kadar ALLAHIN izniyle SIVAS SPORLUYUZ
HER SEY YIGIDOLAR ICIN
YiGiDo_58_06_nl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 07.03.2007, 08:01   #4
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
hakandemirezen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BİZLERİ BAŞKA TAKIMI TUTMAKLA SUÇLAYANLAR SİZDE DELİKANLICA SÖYLEYİN TUTUĞUNUZ DİĞER TAKIMLARINIZI.KLAVYEDEN YAZMAK NE KADAR KOLAY DİMİ BEN SİVASSPORLUYUM ANTİ İSTANBUL BARİ BUMAÇTA DELİ KANLI OLUNDA SİVASI TUTUN DİYENLER.4 EYLÜLDEKİ MAÇLARDA NEDEN DİLE GETİRMESSİNİZ FB ŞAPKASI GİYENLERİ GS ATKISI GİYENLERİ BJK FORMASI GİYENLERİ?İST DA YAŞASAKTA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ASLIMIZI BİLİYORUZ ASLIMIZI YİTİRMEDİK.İŞTE BU SÖYLEMLER TRÜBÜNDEKİ BÖLÜNMELERE YOL AÇIYOR.TÜM AÇIK YÜREKLİLİĞİMLE BEN SÖYLÜYORUM İST DOĞDUM İST DA BÜYÜDÜM TABİKİ TUTMAM GEREKEN BİR TAKIM OLACAKTI BEN TAKIM TUTMAYA 2 SENE ÖNCE BAŞLAMADIM 30 YILDIR TUTUYORUM O ZAMAN NERDEN BİLİRİM BEN SİVASSPORUN VARLIĞINI TUTTUK BİR TAKIM. SİVAS NASIL ORDAYAŞAYANLAR İÇİN BİR TUTKUYSA BURDA TUTTUĞUM TAKIMDA BENİM İÇİN BİR TUTKU OLDU SÖKÜP ATMAK KOLAYMI?BİZLER BURDA TUTTUK DİĞER TAKIMLARI YA SİVASTA YAŞAYANLAR SİZLER NEDEN DİĞER BİR TAKIMI TUTTUNUZ TUTMADIM DİYEN YALAN KONUŞUR.HALENDE TUTUYORSUNUZ GELİN BIRAKALIM BU İST SİVAS MUHABBETİNİ KALPLERİMİZ SİVAS İÇİN ATSIN SİVASIN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM BİRBİRİMİZİ RENCİDE ETMİYELİM KÜSTÜRMEYELİM.BIRAKIN İNSANLARIN 2.TAKIMI OLSUN VARSIN ELEŞTİRMEYELİM SİVASIN MAÇINA GELİP DESTEKLİYORSA BU YETSİN BİZE.BU GÜN KLÜBÜMÜZÜN BAŞKANI BİLE DAHA ÖNCEDEN BAŞKA BİR KLÜBÜN YÖNETİM KURULU ÜYESİYDİ YANİ BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER.
Kardeş ben sivasta yaşıyorum.ve koyu bir galatasaraylıydım.Ancak sivasspor süperlige çıktıktan sonra galatasaray umrumda değil.benim için benim şehrimin takımı önemli.Ben sadece avrupa maçlarında ve Fb-Gs maçında galatasarayı destekliyorum.geçen yıl Sivasın Galatasarayla oynadığı maçta Sivasspor için sesimin çıktığı kadar Sivassporu destekledim.Ve aynı şekilde destekliyorum.Demişinki söküp atmak kolay değil 30 yıldır tuttuğum takım.Kolay kardeşim hemde çok kolay benim için çok kolay seni bilemem.Ben sivas'a sivassporun katkılarını gözümle görüyor ve yaşıyorum.Sivasspor sayesinde Türk basınında ilimden söz ediliyor.galip geldiğimizde ulusal medya Sivastan övgü ile bahsettiğinde gururlanıyorum.Galatasaray herhangi bir takımı yendiğinde Sivastan bahseden duydun mu sen?Ben hiç duymadım.O yüzden benim şehrimin takımı dururken başka takımı tutmak bana yakışmaz.artı Sivas süperligde bunu herkes anlasın lütfen başka sivasspor yok.Biz desteklemessek kimse sivası desteklemez.unutma galatasarayı her zaman destekleyen olur.Ama Sivassporu sivaslı destekleyecek kardeş.Başka biri çıkıp sivası desteklemez.Her kese selamlar.
Alt 07.03.2007, 08:49   #5
SivasLady
Gast

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş ben sivasta yaşıyorum.ve koyu bir galatasaraylıydım.Ancak sivasspor süperlige çıktıktan sonra galatasaray umrumda değil.benim için benim şehrimin takımı önemli.Ben sadece avrupa maçlarında ve Fb-Gs maçında galatasarayı destekliyorum.geçen yıl Sivasın Galatasarayla oynadığı maçta Sivasspor için sesimin çıktığı kadar Sivassporu destekledim.Ve aynı şekilde destekliyorum.Demişinki söküp atmak kolay değil 30 yıldır tuttuğum takım.Kolay kardeşim hemde çok kolay benim için çok kolay seni bilemem.Ben sivas'a sivassporun katkılarını gözümle görüyor ve yaşıyorum.Sivasspor sayesinde Türk basınında ilimden söz ediliyor.galip geldiğimizde ulusal medya Sivastan övgü ile bahsettiğinde gururlanıyorum.Galatasaray herhangi bir takımı yendiğinde Sivastan bahseden duydun mu sen?Ben hiç duymadım.O yüzden benim şehrimin takımı dururken başka takımı tutmak bana yakışmaz.artı Sivas süperligde bunu herkes anlasın lütfen başka sivasspor yok.Biz desteklemessek kimse sivası desteklemez.unutma galatasarayı her zaman destekleyen olur.Ama Sivassporu sivaslı destekleyecek kardeş.Başka biri çıkıp sivası desteklemez.Her kese selamlar.
söküp atmak senin ve bir cogu icin kolaydir, sen Sivas`da yasiyorsun sen orda 3. ligden beri maclara gitmisindir,
SivasSpor tutkunlugun dahada farklidir
her maclarinda tribünde yer aldin ve destekledin
bu duyguyu iyi bilirsin - simdi bu duyguyuda Ist. yasayanlara aktar
GS tuttum diyorsun her macina gittin mi bilmiyorum
onlar Istanbulda yasiyorlar ordaki bir takimin her macina gittiler
senelerdir her maca gidip o takimi desteklediler
sen nasil SivasSpor maclarinada giderek büyüdüysen Ist. dakilerde baska takimla yasadilar bunlari

sen iki takimi destekledin birinin her macina gittin digerini gönülden destekledin
tabiki yasadigin yerin ve maclarina gittigin SIVASSPOR ve bunun icin öteki takimi kolaylikla silip atabilirsin
ya ötekiler
herkes icin farklidir bu silip atabilmek bazilari icin kolay digerleri icin zordur
iki takim tutanlarada birsey diyemem
tek su var SivasSpor Süperlige ciktiktan sonra destegimizin tümünü ona vermeliyiz,
taraftar olarak görevimizide yapmaliyiz
öyle ayirim yapip siz daha az seviyorsunuz biz cok vs. gibi seylere kapilmadan
herkesle el ele SivasSpor icin neler yapabiliriz diye düsünmemiz lazim
taraftari maclara nasil cagirabiliriz diye cözüm bulmamiz lazim
Sivas`da bile gruplar var ayirim oluyor, tek dilegim tribünde bari birlesilsin
hep birlikte tek yürek olup takimimiz desteklensin
sonucta herkesin gönlündeki dilegi hep ayni
________SIVASSPOR_________

not:
ben yurddisinda yasadigim icin ne Istanbul takimini nede SivasSpor takimini yasadim
yanlis anlasilmasin, ben sadece kenimi herkesin yerine koyup ona göre düsündüm
-->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 07.03.2007, 09:40   #6
cavres__ss
Yiğido

cavres__ss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 cavres__ss FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BENDE İSTANBULDA YAŞIYORUM SİVASSPORUMADA ÖLÜRÜM BEŞİKTAŞIMADA.
Kur`an`a kurbandır bu canım benim.

Ozan ARİF

GURBETCİ CAVRES
ZARALIM
cavres__ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2007, 09:52   #7
By Karayel+58
Yiğido

By Karayel+58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 By Karayel+58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Bende Doğma Büyüme İstanbul, Fakat Anamız Babamız Daha Küçükken Biri Yada Birileri Nerelisin Denildiğinde Verdiğimiz Cvp ______>>>"SİVAS"'Dı...Ve Benimde "5" Yaşında Bir Yiğidom Var Nerelisin Dedi Merkez Tayfa "SİVAS"'Hangi Takımlısın Sorusuna İse "Sivasmaç"Cvb Verdi....Anadan Babadan Demekki Daha Çok Küçükken Bu Aşkı Aşılamak Gerekli...Sadece Ben Değil Herkes...Fakat Maalesef İst Oturan Birine Sorun Nerelisin İst 'luyum Diyor...Ailesi Daha Çok Küçük Yaşlarda Bu Aşkı Bu Sevgiyi Aşılaması Lazım Bence ...Sade Bu Sivasspor İçin Değil Zaten Asla Şunu Unutmayalım Asla'Anası Babası SİVAS'ın Aşkını 'Sevdasını'Sıla'yı'Özlem'i Erken Yaşlarda Aşılayabilseydi Zaten SİVASSPOR'Onun Biricik Aşkı Olurdu..Ben Her Sene Gidemesemde İş İcabı Ailemi Gönderirim..Oğlum Sivaslıya Yakışır Bir evlet Yetişsin Dedelerinin 'Anneannesinin'Babaannesinin Yaşadığı O Buram Buram Havayı'O güzelim Dağları' Yaylaları'Puarları....İst Toprak Yok Toprak!!!!Oysa Çocuklar Toprakta Oynamalı Tıbben de...Maalesef İst Soruyoruz Nerelisin İst Aslen Nerelisin Sivas Ama Hiç Bilmem Abi Yaşı 20'25 Neyse Neden Aşılama Belirttiğim Gibi exsik Yapılmamış Maalesef İşte Bu Ne Demek Biliyormusunuz Hani Her Zaman Deriz 'Belirtiriz Turkey'de 9-10 Milyon Sivaslı İnsanımız Hemşehrilerimiz yaşarda'İst 2,5 mİLYON v.s Maçlar Statlar Neden Boş İnanın belirttiğim Gibi Stadın Dolmama Sebebei Sadece Bu Kimseler Stat Boş Dolmuyorda Cwp Arayıp Boşu Boşuna Kafasını Yormasın...Tutuculuk Yeni Nesilde Yok Denilebileceği Kadar Az Üzülerek Söylüyorum ...Bu Şu Demek O Kadıköyde Sivaslı Olupta F.b Formasına Bürünmüş İnsanlar..En az İnanın Tahminimce 3000 Sivaslı F.b destekledi..Oysa Zamanında Sivas Aşkı Bu Belirttiğim Kişilere Yansıtılsaydı Bu İstenmedik Manzaralara Karşılaşmazdık..+Biz İki Takım Tutana Karşı Değiliz Tutsun Azda Stemimiz Olsa Fakat önce SİVAS'ına Aşkına Kalbi Atsa Sezonda 2-3 Maç Diğer X Takımını Unutsa Çok Mu Zor?Ama Ne Diyelim Sn Serhan Bşk.Belirttiği Gibi Aşırı Özgür Bir Ülkedeyiz ..Saygı Duyarız Demekten Başka Kelime Bulamıyorum..+58

Dünyada İki Renk Gül Olsun Biri Kırmızı Diğeri Beyaz Sen Beni Unutursan Kırmızılar Solsun Ben Seni Unutursam Beyazlar Kefenim Olsun...............+58
By Karayel+58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2007, 09:54   #8
yusuf_07
Tecrübeli Yiğido

yusuf_07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf_07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
hakandemirezen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

hakan abi çok ii bi konuyu dile gitirmişsin.öncelikli olarak yazı çok hoşuma gitti tebrik ederim..mutlaka herkesin ailesinden çevresindeki büyüklerinden veya yaşadığı şehirden etkilenerek tuttuğu bir takımı vardır bunu yargılamak veya sorgulamak kimsenin haddi diil..''bir gönülde iki sevda olmaz'' veya ''erkak adamın tuttuğu takım kimliğinde yazar'' gibi düşünceler bence çok yanlış.önemli olan kişinin hangi takımı tuttuğu diil sivassspor a verdiği destekdir.kişi tribüne gelsin sivasspor için gırtlak patlatsın elinden gelen hertürlü desteği versin sen sonra işte senin başka bi takımın var die o kişiyi tabiri caizse dışla............bence bu düşünce değişmedikce bölünmeler devam edecektir....
Alt 07.03.2007, 10:15   #9
blueways
Yeni Yiğido

blueways - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blueways ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ben 30 yaşındayım ve kendimi bildim bileli sivassporun bütün maşlarına gitmeye çelıştım ve hiç bir zaman başk bi takımı y-tutmadım ve buseneki fener maçında feenr gol atınca sevinenleri görünce yazıklar olsun bu şehre dedim kendi takımı dururken başka bi takımı tutmak niye
blueways isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2007, 10:32   #10
SivasLady
Gast

baska takimlari tutan Sivas`lilari bende onaylamiyorum
bende diyorum vazgecin ve sadece SivasSpor`a gönül verin diye
ama bu zor senelerdir gönül veren birileri icin
tek istegimiz
SivasSpor`u Istanbul/Ankara maclarinda tribünde yerlerininizi alip ve SivasSpor`u destekleyin hic degilse bu bir kac maclar icin
Sivas`li oldugunuzu ve takimla gurur duydugunuzu onlara destek oldugunuzu gösterin, bu isler demekle olmuyor göstermelisiniz

tabiki suan Istanbul`dakilerden bahsediliyor ama bu Sivas disi olan her sehirde yasayanlarada gecerli

artik elestirileri suclamalari nedenleri aramayi birakip
cözüm arasak daha iyi, birlik beraberlik olma zamani