Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: MAÇIN ARDINDAN
Alt 21.07.2008, 16:16   #71
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: MAÇIN ARDINDAN

Bülent Hocam dogru söylemek lazimsa, sahada 90. dk biz top kosturduk, biz oynadik. Ama mahlesef sansizligimiz cokti ki kaleyi tutturamadik.
Yoksa Braga iyi oynamadi, iyide takim degil.
Paylasim icin sagol.
Alt 21.07.2008, 16:20   #72
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1527 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZ

Teknik direktör Bülent Uygun, "Sivasspor camiasını üzdük, biraz da tecrübesizliğin kurbanı olduk. Artık tek hedefimiz rövanşı almak" yorumunu yaptı.
21.7.2008

‘Biz oynadık ama...’
İnter-Toto Kupası 3. tur maçında Portekiz’in Braga takımını sahasında konuk eden Sivasspor, beklenmedik mağlubiyetin ardından büyük bir üzüntü yaşadı. Mücadele sonra Teknik Direktör Bülent Uygun, böyle bir yenilgiyi hak etmediklerini söyledi. Braga’nın kaliteli oyunculardan kurulu olmasına rağmen kendilerine karşı oldukça zor anlar yaşadığını ifade eden Bülent Uygun, “Futbolun bir cilvesi olsa gerek bu. Sivasspor camiasını üzdük. Biraz da tecrübesizliğin kurbanı olduk” diye konuştu.

‘Hakem bizi etkiledi’
Böyle bir skoru kendilerinin de beklemediğini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Pozisyona girmeye çalışan bir takımımız vardı. Rakip 40 faul yaparken biz sadece 10 faul yapmışız. Hakem onlara hiç sarı kart göstermedi. Bize farklı davrandı ve oyunumuzu kararlarıyla etkiledi. Tempomuzu düşürmesinin ardından sahada eksilmeyelim diye oyuncu değişikliği yaptık. Henüz tam olarak hazır olmamamıza rağmem, her şeyi yapmaya çalıştık. Artık tek hedefimiz Portekiz’de kazanmak olacak” dedi.

FANATİK

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Abdullah DuMaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZ
Alt 21.07.2008, 16:23   #73
oz.can
Yiğido

oz.can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 oz.can Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZ

Yarabbi portekizde ilk golü bize atmayı nasip et! Amin...
Alt 21.07.2008, 16:23   #74
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN

burda çok şansızdık deplasmanda biraz şanslı olsak biz bu turu geçeriz braga hikaye 4 şut çektiler 3 ü kaleyi buldu 2si gol
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZ
Alt 21.07.2008, 16:27   #75
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZ

insallah deplasmanda kendimizi gösteriririzde orda biz yeneriz. Hemen üzülmeyelim, hersey bitmis degil.
Paylasim icin sagol.
Alt 21.07.2008, 16:29   #76
Holigan Sivaslı
Acemi Yiğido

Holigan Sivaslı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 Holigan Sivaslı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

evet sen suçlusun bülent hocam...

satış listesine koyduğun bir kaleciyi sırf pazarlamak için 11 de oynatırsan konsantrasyonu sıfıra inmiş bir kaleciyi 11 de oynatırsan olacağı buydu...

ben yine inanıyorum ki... portekizde 2-0 yakalayıp maçı uzatmalarda koparacağız.
--->: MAÇIN ARDINDAN
Alt 21.07.2008, 16:39   #77
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sevgili hocamız gerçekten benim de çok sevdiğim ve futbol bilgi ve kültürünü takdir ettiğim bir hoca...ama kimse yanılmaz diye bir kural yok...bence de mağlubiyetin baş sorumlusu kenisidir...hakemle ilgili eleştirilerine katılmamak mümkün değil...ancak özellikle ikinci yarıda yaptığı değişiklikler son derece yanlıştı...bizim takımın en büyük eksikliklerinden birisi, ki geçen sene de bu noksanlık vardı, orta sahada top yapan, birbirlerde başarılı, oyunu yönlendiren oyuncu eksikliğimizdir...aslında sergio bu eksikliği ortadan kaldırmak için alınmıştı ama her nedense kendisine şans verilmedi...orta sahada iki tane çok dinamik oyuncumuz vardı ve bu iki oyuncu sayesinde ilk yarıda oyunu domine etmiştik...bunlar musa ve sylla idi...her iki oyuncu da rakip yarı sahada yaptıkları pres ve ani top çalmaları ile rakip savunmanın dengesini bozuyorlardı...aynı zamanda rakibin hücuma çıkmasına da mani oluyorlardı...çıkması gereken tek oyuncu geniş alanları seven ancak bu maçta bulamayan etkisiz balili idi...ama hoca balili yerine yanlış bir tercihle musayı çıkardı...ardından sylla da çıkınca orta sahadaki pres gücü sona erdi ve rakip savunma iyice rahatladı...oyuna sonradan giren sergio ilk başlarda oyuna ısınamadıysa da sonradan açıldı ve iyi toplar attı...bir de etkili şutu vardı kaleye...ben hocanın 90 dakika boyunca onur da bu kadar ısrar etmesini anlayamadım...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.07.2008, 19:14   #78
Yigido DogaN
Yiğido

Yigido DogaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 Yigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOKYigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOK

VALLA ÖNCELIKLE GECMİŞ OLSUN TÜM YİGİDOLARA ....MİLLET BEN BU FORVET ANLAYIŞIYLA BIRAZ ZOR DIYORUM GOL ATMADA NEDENSE COK NAZLANIYOZ ANLAMIYORUM EVET GECEN SEZON GAYET IYIYDIK AMA BU BIR TESADUF OLMAMALI SIVASLILAR COK SEY BEKLIYOOOO ONA GORE SIZDEN UYGUN HOCAM.. HER MAGLUBIYETTE SUC BENIM DIYIP CIKAMAZSIN ISIN İCİNDE ÖLEE
YAA TUM YERINE DAHA KALITELI FORVET ALINA BILIRDİİ.. BİİİİRRR...
AYRICA NEDEN TAYLANA SANS VERMEDINIZ GELECEK VAAAT EDEN BIR GOL MAKINESI OO BANA GORE VE EYUP KADRI MILLI FUTBOLCU NEDEN DEGERLENDIRILMIYO AYRICA GECEN YIL ALINAN MAHMUT HANIFI VE OMER KAPLAN ALMANYADA HARIKALAR YARATAN ERHAN KARAHAN NEDEN OYNATILIP GORULMEDI İKİİİİİ.
BIRDE MEHMET YILDIZIN GEVSEK OYUNUNA ANLAM VEREMIYORUM AKLIN DA GITMEK VARSA HODRI MEYDAN ACIKLASIN YOKSA GERCEK MEHMET YILDIZ GIBI OYNASIIIIN ÜÜÇÇÇÇÇ
AYRICA BİLİKAYI COK COK BEGENDIM ..O AYARDA TUMUN YERINE YENI BIR YABANCI ALINSIN ABDURAHMAN VE FARUK BAYARIDA BEGENDIM LUTFEN TOPARLAYALIM TAKIMI ARTIK UYGUN HOCAAAM..
BRAGAYI TAM KADO OLARAK TAM BIR TURKO GIBI OYNARSAK 3..1 YENECEGIMIZI SOYLEYEBILIIIIRIIIIM EYVALLAH
Yigido DogaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.07.2008, 19:30   #79
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1269 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

[B]Alnımızın akıyla çıkıp oynadık yenildik olabilir niye eleştiriliyoruz bu takıma sahip çıkmak varken..

Özellikle Volkan Ünlü'ye....[/B]
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.07.2008, 19:48   #80
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1301 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Bülent hocamız'ın söylediklerine kesinlikle katılıyorum.Velakin Braga hocasının dediklerine asla katılmıyorum.

Portekize gelince onları orda yenince,görüceklerdir kim iyi kim kötü.Sonuçta oraya gelmişşek orada kötü olan takım yoktur.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla