Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BAŞBAKAN VE YAPILMAYAN STADYUM
Alt 23.08.2010, 17:13   #1
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BAŞBAKAN VE YAPILMAYAN STADYUM

BENCE BUYUK BIR PANKART ACMAK LAZIM, YUKARI BINALARDAN BIRINE SAYIN BASBAKAN RAHAT GORSUN, SAYIN BASBAKANIM ONCE STAD SOZU VERIN SONRA REFERANDUMA EVET.....YAZIN LUTFEN
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 18:05   #2
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YAPILMAYAN STADYUM ? Konu bu olduguna göre mademki Basbakan geliyor SIYASET DEGIL Konuyu gündeme getirmenin TAM ZAMANI VERILEN sözün gelmesi icin yazili Pankartlar yaziya dökülmesi gerek ve ayni zamanda kac bin kisilik dediyse onu unutdunuz hatirlamanizi ümit ediyoruz pankartlari cok olmali yoksa kavga etmenin agiz dalasi yapmanin zamani geldi gecti onlari bir kenara koyup burda birlesmenin zamani geldi ,ve bazi arkadaslar elestiri yapani cok agir bir sekilde Hakarete maruz koyuyorlar bunu yapmak bence yanlis hakaret olmadigi müddetce isteyen Taraftari susturmak yanlis hak istemekle alinir susmakla degil ? bunu yapmak bugün YIGIDONUN HAKKI BIZ BIZE VERILRN SÖZÜN YERINE GELMESINI ISTIYORUZ baska fazla bir istek degil ve bunu biz cikarmadik verilen söz var Taraftara istemekde bize düsüyor neden susalim ?
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 21:25   #3
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1637 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

tv58'deki Spor Aktif programında'da Stad konusu konuşuluyor.

www.sivasspor.com daki taraftarların mitinge Sivasspor formalarıyla gideceklerine dair konuşmalar var.Bu şekilde gidilirse eminimki büyük ses getirecek.

Demekki burdaki yorumlar Sivas'ın görsel ve yazılı basını tarafından'da takip ediliyor.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 21:39   #4
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

yalandan kim ölmüş beyler? adam gelir müjde veriyorum diye bir kaç söz daha eveler geveler, bizim millet şak şak şak, sonra haydiiiii o sözlerin üstünden seneler geçer, sivas yerinde sayar, göç verir, küçülür, sivaslı gurbetin yolunu tutar, kimin umrunda??????????
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 21:40   #5
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tv58'deki Spor Aktif programında'da Stad konusu konuşuluyor.

www.sivasspor.com daki taraftarların mitinge Sivasspor formalarıyla gideceklerine dair konuşmalar var.Bu şekilde gidilirse eminimki büyük ses getirecek.

Demekki burdaki yorumlar Sivas'ın görsel ve yazılı basını tarafından'da takip ediliyor.
biz izleyemiyoruz abi, bize kısa özet geçer misin?
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 21:49   #6
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1637 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
biz izleyemiyoruz abi, bize kısa özet geçer misin?

Stad konusu konuşuldu kardeşim bu konuda Burada yapılan yorumlar demekki dikkate alındı.Stad konusunda Sivasspor taraftarının formalarını giyerek mitinge gitmeleri düşünülüyormuş.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.08.2010, 23:42   #7
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Stad konusu konuşuldu kardeşim bu konuda Burada yapılan yorumlar demekki dikkate alındı.Stad konusunda Sivasspor taraftarının formalarını giyerek mitinge gitmeleri düşünülüyormuş.
Abi Sivas da yasayıpda surada yazan arkadaslar gıtseler yeter,orada bırlesırler,ama Abdullah Yiğitin söylediği bi konu varki bende katılıyorum.Lafda kalacak bu konu diye korkuyorum,miting alanında belli bi kısım örgütlü şakşakcı grup olacak kafalarında partı şapkaları ellerınde flamalar ne dese sözunde durmayan partı temsılcısı alkıs kıyamet yıkar yaglar gonderırler. Sivas' lı hakkını aramayı ne zaman bildiki? Hakkımızı aramayı bilseydik her fırsatda ılk darbeyı Sivas'a vurmazdı bu hukumetler! Yerel bı gazetede(sitede) referandum konusuna bakdım şehrin %60 lık kesımı beyfendının ekmegıne yağı sürecek olarak çıkmış. Şimdi bu söz verip dönenlere mi kızacaksın,bunlara bu ortamı hazırlayan hemserılerıne mı? Buuk ıhtımal yarın basbakana partı teskılatlarından bı kac kısı bu konuyla ılgılı konusmasını soylerler,tabıkı partı cıkarı dogrultusunda yenı sozler verılır,basbakan alkıslarla sevgılerle ugurlanırOrada hesap soracak bi kalabalık olur mu?İnşallah olur da beni utandırırlar bende burada özür dilerim ama UMAMIYORUM!

Not:Biraz konu dısına cıktım farkındayım ama bende insanım..Zoruna gidiyor insanın ister istemez.Stad sözünde durulmayacaksa cakma 20 000 kısılık sacma bı stad ıcın kıymetlı arazımıze goz dıkenlerın gozunu cıkarırırz!
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.08.2010, 23:33   #8
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi Sivas da yasayıpda surada yazan arkadaslar gıtseler yeter,orada bırlesırler,ama Abdullah Yiğitin söylediği bi konu varki bende katılıyorum.Lafda kalacak bu konu diye korkuyorum,miting alanında belli bi kısım örgütlü şakşakcı grup olacak kafalarında partı şapkaları ellerınde flamalar ne dese sözunde durmayan partı temsılcısı alkıs kıyamet yıkar yaglar gonderırler. Sivas' lı hakkını aramayı ne zaman bildiki? Hakkımızı aramayı bilseydik her fırsatda ılk darbeyı Sivas'a vurmazdı bu hukumetler! Yerel bı gazetede(sitede) referandum konusuna bakdım şehrin %60 lık kesımı beyfendının ekmegıne yağı sürecek olarak çıkmış. Şimdi bu söz verip dönenlere mi kızacaksın,bunlara bu ortamı hazırlayan hemserılerıne mı? Buuk ıhtımal yarın basbakana partı teskılatlarından bı kac kısı bu konuyla ılgılı konusmasını soylerler,tabıkı partı cıkarı dogrultusunda yenı sozler verılır,basbakan alkıslarla sevgılerle ugurlanırOrada hesap soracak bi kalabalık olur mu?İnşallah olur da beni utandırırlar bende burada özür dilerim ama UMAMIYORUM!

Not:Biraz konu dısına cıktım farkındayım ama bende insanım..Zoruna gidiyor insanın ister istemez.Stad sözünde durulmayacaksa cakma 20 000 kısılık sacma bı stad ıcın kıymetlı arazımıze goz dıkenlerın gozunu cıkarırırz!

haklı cıkacagımı bılıyordum,yazıklar olsun ne dıyeyım başka!biz var ya hakediyoruz ya! herseyın en kotusunu hakedıyoruz. bundan sonrada bu sehrın ınsanı ıcın onerı vermem. beter olalım ,demekkı bıze kazık atan yaranıyo..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.08.2010, 10:08   #9
tayfun5883
Acemi Yiğido

18 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 tayfun5883 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

tepkimizi koymak istiyorsak referanduma hayır vermeliyiz çünkü
RTE Sivası çantada keklik sanıyo bi iki güzel söz Sivas tamamdır ama öyle olmayaacak
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.08.2010, 00:02   #10
mustafatas58
Yiğido

mustafatas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 mustafatas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

basbakan gelır yıne yarın bızım degerlı halkımıza sıze stad yapacagım sıze sunu yapacagım der daha sonra referandum acıklanır ıstedıgı sonuc olmayınca sıvası cezalandırır.(gecen secımlerde valımızı durduk yere gorevden alındıgı gıbı).gercı sıvasta referandum sonucu ne olursa olsun o stad yapılmaz.basabakan sozunde dursaydı sıvassporun lıgı salladıgı o ıkı sene ıcınde haydı haydı yapılırdı.ama nerdeeeeee!!
mustafatas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
başbakan, stadyum, yapilmayan