eveeeeeettt kazandık mutluyuz devamı gelsin inşallah.ilk 11 hakkındajki görüşlerim:
ATİLLA: çok iş düşmedi ama borjan dan daha rahat ralax.
UĞUR: ceza alanı içindeki feyki güzeldi,pası da iyi yere gitii ama gol olmadı. bindirmeler de yaptı ama daha iyi olabilirsin ve bu taraftar seni sevebilir.
NAVRATİL:gol araması pozitif duruşu ,alamnvari disiplini ile bize İLAÇ

gibi geldin dev adam.teşekkürler.
MURAT AKÇA:hırslı ,inatçı mücadeleyi seviyor ve goldeki sevinci yürekten oynadığının kanıtı artıkı formayı kapmalı derim.kafası gol olsa onun için de şans olurdu.
ZİYA:her zamanki gibi ama bindirmeler yapmasını ve scmelzer gibi bi bek olmasını bekliyorum ondan.çok çalıişmalı
KADİR:açıkları kapatan dinamo görüntüsü devam ediyor topu daha olumlu kullanmalı sadece savunma değil hucuma da katkısı olsa bizii kimse tutamaz
KIVANÇ:MÜCADELE ÜST DÜZEY kadir için yazılanlar onun içinde geçerli.hava hakimiyeti zayıf.
GROSİCKİ:Ondan beklediğimiz şeyleri bilmiyor galiba,iddaa ediyorum süper ligin en yetenekli oyuncusu ama kendinin farkında değil,attığı seri çalımları her maçta 5-6 kez yapmasını ve ceza alanı içindeki forvetlere bırakmasını istiyoruz,fakat o bu resitalleri 1-2 kere yapıyor, NEDEN??? grosicki vasat performans ama vazgeçilmez oyuncumuz daha iyi olabilir.
ERMAN:bence kaptanlık ona verilmeli.çünkü erman bu takımı sahiplenirse iyi şeyer olur.taraftarın ismini bile duymak istemediği bir uğur kavuk kaptanlığı liderliği haketmiyor.erman şut çalış dostum...
ENERAMO:TAKIMIN en önemli hücüm silajhı sayabiliriz.eneramonun oyun bilgisi olduğunu bugün biraz gördük.4-4-2 sistemine uyuyor.bence eneramo ermanın pozisyonunda oynamalı daha verimli olur.yani takımın özgür çocuğu eneramo olmalı grosickiyle değişmeli erman da değişmeli açık ve forvet oynamalı.günün iyi oyuncusu tebrikler boğa...
RASMUSSEN:TAm bir santrafor.oyun bilgisi iyi.fırsatçı.aldımı kaleye direk isabetli şut atabiliyor.çok teknik değil.ilerleyen zamanlarda daha iyi olacağını tahmıin ediyorum.beceriksiz yönetim bonservisini alabilirse iyi olur.