Alıntı:
ATGEÇMEZLİ Nickli Üyeden Alıntı
Birincisi Atgeçmezli benim canım kadar sevdiğim köyümün adı. O adı atgözlüğü ile benzetmen hoş olmadı özür bekliyorum.
Şimdi diyorsunki sivasspor sivası tanıttı. Sivas gibiköklü bir şehri sivasspor tanıtıyorsa yazıklar olsun bize.
Dünyanın neresinde sivaslı yok. Bu imajı onlarda belirli düzeye çekebilirler. Herifler geliyorlar bizim sitemize güzelce sövüyorlar sonra kendi sitelerine gidip mallara bak nasıl geçirdik diye bizimle alay ediyorlar. Bu benim hoşuma gimiyor. Eğer sizlerin hoşuna gidiyorsa saygı duyarım.
Görevliler yetişemiyor diyorum. Burada küçük kardeşlerimiz, bacılarımız var. Onları bu küfürlerden uzak tutmak mı önemli yoksa ite kopuğa hoş görünmek mi?
|
Öncelikle yanlış anlama varsa özürdilerim.Nikiniz Atgeçmezli olduğu için size o nikinizle hitap ettim.
Konuya gelince sivasın en güzel reklamını Sivasspor yapmıştır,bunu herkes görüyor,maalesef bu bir gerçek.sen görmüyorsan bişey demiyorum.
Bunu başkanından tut,küçük taraftarına kadar herkes söylemektedir.Burda kimsenin ite kopuğa hoşgörünmek gibi bir durum olmadığını sende herkes gibi çok iyi biliyorsun.
Benim anlamadığım sen herşeyi küfüre çekiyorsun,küfürü rakip taraftarı bırak kendi taraftarımız zaten yapıyor,ama burada izin verilmiyor başka mesele,diğer sitelerde küfürler açık açık yapılıyor,ama neyseki burda böyle bişey yok.Zaten o dediğin kişiler kendi içimizdede var,bunları nasıl engelleceksin?Burada kimsenin küfür hoşuna gitmiyor,sen habire öyle yazıyorsunki sanki burada küfüre taviz var.Peki buraya o kadar binlerce iyi niyetli rakip taraftarlardan niye bahsetmiyorsun?Sadece küçük bir parçadan bahsediyorsunki o bizim kendi içimizdede olan bişey.Eğer küfür varsa burda söyle hemen bildirelim site yönetimine ve gereğini yapsınlar, buda bizim taraftar olarak görevimiz.
Konuyu sen anladın ama halen bu kadar ısrarcısın anlamış değilim.