COk güzeller. Bu sene kesin almiya calisacagim allahin izniyle. BUnlari uzun zamandir bekledik anca sidik gelebildi bi bu bide forma üzerimize cok fena yakisir.
Emeklerinize sağlık ama ben baktım fazla beğenmedim.Eşofman tipinde ve naylonumsu yapıda olmuş. Keşke pamuklu ve dar kesim olsa daha iyi olurdu.kendime almadım ama arkadaşıma aldım çünkü ben daha çok dar kesim modelleri begeniyorum. Yinede güzel olmuş alın derim...
ve gelmeme sadece bir hafta kaldı arkadaşlar konak alış veriş merkezi nerde tam bi adres verebilirmisinz açık adres ben sivası bilmiyorumda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
ve gelmeme sadece bir hafta kaldı arkadaşlar konak alış veriş merkezi nerde tam bi adres verebilirmisinz açık adres ben sivası bilmiyorumda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
kardeş eski otobus durağının (şimdiki küçük halin) karşısında yanında benzinlik var
__________________ BİR GÜN KRAL OLMADIK BİR GÜN DE TAHTTAN İNMEYİZ!!!
arkadaşlar ben istanbuldan faruk istanbulda sivassporun seçmeleri varmış bununla ilgili bilgisi olan varsa tarih saat ve yerin adrsini verirse memnun olurum.cevabı msna adresime gönderirsen memnun olurum