Avrupadaki gurbetçilerimiz ordan uçak kaldırırlar bizde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak Sivastan otobüs kaldırırız...Orada buluşuruz...Takıma güzel bir şekilde destek sağlarız...Ama Yiğidolardan bir istirhamımız var...Bize Fenerbahçe maçı için sponsor lazım...Yardımcı olabilecek olanlar bize ulaşsınlar...
Adres :1967 Sivasspor Genç TARAFTARLAR Derneği Telefon:0-346-221-1967 Cep telefon:0-505-776-51-58(Serhan KABURCUK)
reis çok güzel bi yazı yazmışsın gurbettiki yiğidoların desteğini bekliyoruz inşallah olur...
Avrupadaki gurbetçilerimiz ordan uçak kaldırırlar bizde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak Sivastan otobüs kaldırırız...Orada buluşuruz...Takıma güzel bir şekilde destek sağlarız...Ama Yiğidolardan bir istirhamımız var...Bize Fenerbahçe maçı için sponsor lazım...Yardımcı olabilecek olanlar bize ulaşsınlar...
ya arkadaslar geliriz de bi geceligine
ucagi fln nasil olcak
fiyat önemli
Münihten Istanbula maca gidecekler icin
07.04.2006 Saat 16:05 de GIDIS
10.04.2006 Saat 13.30 da DÖNÜS
5 Kisilik yer Ayirttim 2 si alindi 3 BOS YER VAR.!!!
gelmek isteyenler bana ÖZEL MESAJ ATSIN LÜTFEN.!!!
GIDIS : DÖNÜS .... 215 €uro
9 Nisanda oynanacak olan Fenerbahçe-Sivasspor maçı icin Almanya nın Düsseldorf havaalanından İstanbul a uçak kalkacaktır.
Isteyenler kendileri baska havaalanlarindan gelebilirler.
Uçak masrafı 200 Euro olup, 4 yıldızlı otel günlüğü 25 Euro dur.
Sayi fazla oldugu takdirde, Hotel fiyatini düsürme imkanimiz olacaktir.
Almanya`nin Ostern (Yumurta bayrami) tatiline denk geldigi icin ucak fiyatlari cok yüksektir.
Bu bizim icin uygulanan bir özel tarifedir.
İlgilenen Gurbetçi Yiğidolarımız, başvurularını buraya yapabilir veya mail@sivasspor.com adresine yazabilir veya mesaj gönderebilir, duyurulur.
Hangi Sirket ile irtibata gecilecegini ilgili kisilere bildirecegiz
Münihten Istanbula maca gidecekler icin
07.04.2006 Saat 16:05 de GIDIS
10.04.2006 Saat 13.30 da DÖNÜS
5 Kisilik yer Ayirttim 2 si alindi 3 BOS YER VAR.!!!
gelmek isteyenler bana ÖZEL MESAJ ATSIN LÜTFEN.!!!
GIDIS : DÖNÜS .... 215 €uro
arkadaşlar gelmesine gelimde geldiğimiz gün bilet bulma imkanımız varmı
varsa cok güzel yoksa perişan olup geri dönmeyelim bu konuda yardım edecek arkadaşlar varmı ben bunu öğrenmek istiyorum ben oğlumla birlikte gelmeyi düşünüyoruz oğlum tabi 18 yaşında ufak değil bize iki bilet lazım yardım etmek isteyen kısa mesajda atabilir biletleri alırsa ben gelince fiyatını öderiz
şimdiden teşekkürler