TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ.
Teknik Direktör Bülent Uygun gözetiminde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren kırmızı-beyazlılarda, karşılaşma öncesi moral ve motivasyonun üst seviyede olduğu gelen bilgiler arasında.
Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan ve ardı ardına aldığı 3 önemli galibiyetle çıkışa geçen kırmızı-beyazlılar ligin ikinci yarısındaki ilk mağlubiyetini de önceki hafta sahasında konuk ettiği Antalyaspor karşısında aldı.
Kendi sahasında oynadığı bu karşılaşmada rakibi karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alarak hayal kırıklığı yaşatan kırmızı-beyazlılar bu hafta konuk edeceği Konyaspor karşısından galip ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor. 31 Puanla aynı puana sahip fakat averaj farkıyla bir sıra üstte bulanan Konyaspor’un bir sıra altında bulunan ve galip gelmesi halinde Konyaspor’u geride bıkacak olan Yiğidolar kendisinden üstte bulunan rakipleri ile olan puan farkını hem korumuş hemde kapatmış olacak.
TARAFTAR GÜVENİYOR
Antalyaspor mağlubiyetiyle birlikte hayal kırıklığı yaşayan kırmızı-beyazlı takımın taraftarları her ne olursa olsun takımlarına güvendiklerini dile getiriyor.
Sivasspor’un ligin en güçlü ve kaliteli ekiplerinden biri olduğunu ve bu yüzden bütün takımların Yiğidolar’dan çekindiği dile getiren taraftarlar, takımlarının bu hafta Konyaspor karşısında mutlak galibiyet alacağına inanıyor.
DESTEKLEYELİM
Antalyaspor mağlubiyetinin takımın genel anlamdaki başarısına gölge düşürmemesi gerektiğini belirten taraftarlar gazetemiz Spor Servisi’ne yaptıkları açıklamada, “Takımımız gerçektende Bülent hocayla iyi bir çıkış yakaladı. Bu çıkış bizlerin ve Sivasspor’a gönül veren herkesin yüzünü güldürdü.
Ligde bir çok takımın hayal edemediği bir noktadayız. Daha iyisini istiyoruz, ancak sahip olduğumuz yeri de savunmalıyız. Sivasspor bu günlere kolay gelmedi. Takımımızı böylesine büyük başarılara taşıyan yönetime, teknik heyete ve destek veren herkese ne kadar teşekkür etsek azdır.”
Antalyaspor önünde talihsiz bir yenilgi yaşandığını ancak bu yenilginin geride kaldığını belirten taraftarlar, yarın 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak bu önemli karşılaşmada tribünlerin tıklım tıklım dolması gerektiğinin altını çizerek; “Hepimiz takımımız için elinden geleni yapmalı. Zengin olmayabiliriz, çok büyük paralar bağışlayarak takıma katkıda bulunamayabiliriz, ama en azından bir hafta sonunu takımız için ayırıp tribünden destek verebiliriz” görüşünü dile getirdi.
MİLLİ EĞİTİM’E VE YÖNETİME TEŞEKKÜR
Milli Eğitim Müdürlüğü ; ve Sivasspor Yönetim Kurulu’nun ortak fikir olarak yürürlüğe koyduğu “iç sahada oynanacak karşılaşmalarda 600 başarılı öğrenciye ücretsiz olarak maç izleme imkanının sunulması” konusunun gerçekten de gelecek için atılan önemli bir adım olduğuna dikkat çeken taraftarlar bu fikri oluşturan ve hayata geçirenlere teşekkür ederek, “Çocuklarımızın Sivasspor’u yakından takip ederek tanıyacak olması bizleri çok mutlu etti. Bu proje onlarda varolan Sivasspor sevgisini daha da sağlamlaştıracak. Buna inanıyoruz”
|