Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.
Alt 19.03.2007, 15:18   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.




Yunanistan ve Norveç maçları öncesi basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Fatih Terim Yunanistan ile oynanacak olan maçın milli dava değil, milli maç olduğunu vurguladı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, teknik heyet olarak çok formda ve istim üstünde olduklarını söyledi.

Terim, Yunanistan maçı öncesinde Polat Rennaissance Otel'de düzenlediği basın toplantısında, takımda yaşanan sakatlıklar ve formsuzluklar olabileceğini, ancak bunu dile getirecek, bu samimiyetsizlik içinde olacak bir teknik ekip olmadıklarını söyledi.

Terim, ''Teknik heyet olarak çok formdayız. Ekip olarak kale gibi ayaktayız. Oyuncularımız da o kaleyi koruyacak bir nefer olacaktır'' dedi.

''ADALET, EMRE'YE CEZA VERMEMEKTİR''

Ceza alıp almayacağı bugün kesinleşecek olan Emre'ye de destek çıkan Terim, ''Emre değil, Emre'ye ırkçılık yapılıyor'' ifadesini kulandı.

Fatih Terim, Emre'nin, Türk Milli Takımı için önemli bir oyuncu olduğunu dile getirerek, ''Bana göre de Avrupa'nın en önemli oyuncularından biridir. Bugün dünya üzerinde ırkçılığın olmadığı tek ülke Türkiye'dir. Biz ırkçılığın yabancı sözcük olarak kelimesini bile zor kullanıyoruz. Kimse bize böyle isnatta bulunmaz. Ayrıca, yabancı oyuncuları bile bazen abartılı bir şekilde severiz.

Böyle bir ülkenin evladına ırkçılık yakıştırılamaz. Emre, ırkçılık yapmadı, Emre'ye ırkçılık yapılıyor. Geldiği ülke, temsil ettiği ülke Türkiye ve burada ırkçılık diye en ufak bir şey yok.

Açıklanacak ceza, Emre'ye tesir edebilir. Bunun tedavisi olabilir, adalet Emre'ye bu konuda ceza vermemektir. Gerekli mektupları yazdık, bu konuda biz de hassasız.''

''SAKATLIKLARDA İSTİKRAR VAR''

Terim, milli takımdaki sakatlıkların eksikliklerini hissedeceklerini, ancak bu maçlarda yeni cevherlerin çıkacağını kaydetti.

Eksiklerin yerine görev alacak futbolcuların, sorumluluğu hissederek oynayacaklarını belirten Fatih Terim, ''En son sürpriz Arda oldu, kimsenin aklında değildi. İnşallah kısa sürede sahaya döner.

Diğer takımlarda böyle şey yok, Yunanistan aynı oyuncularla oynuyor, tecrübeli oyuncular var, ancak bildiğimiz defans yapan bir takım değiller, iyi bir takımla karşılaşacağız. 11 oyuncusu dışarda oynuyor, İlk 11'deki oyunculardan 9'u Avrupa'da oynuyor. Herhangi bir sakatları yok gibi gözüküyor. Bizde, oyundaki istikrarsızlıktan ziyade sakatlıklardaki istikrar var. Niye acaba bu kadar sakatlık oluyor?

Sağlamlar ve kalan sağlarla birlikte bu andan sonra bu konuyu kapatıp, tamamen taktiksel, psikolojik ve puan açısından olaya odaklanmakta yarar var'' diye konuştu.
Fatih Terim, Arda'nın yerine oyuncu almayacaklarını da kaydederek, sakatlıkları düşünerek kadroyu 23 artı 3 kişiden oluşturduklarını söyledi.

Takımda, Sabri, Hamit, Gökhan ve Aurelio'nun ceza sınırında olduğunu anlatan Terim, bu isimlerin Yunanistan maçında kart görmeleri halinde Norveç maçında oynayamayacağını, bunu da göz önünde bulundurduklarını vurguladı.

''TAKTİĞE VE PSİKOLOJİYE ÖNEM VERİYORUZ''

Fatih Terim, iki karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, taktiğe ve psikolojiye önem verdiklerini söyledi.
Milli takım kampında fazla zamanlarının bulunmadığını belirten Terim, şöyle devam etti:

''Birlikte olduğumuz zamanda özellikle psikolojik dengeyi, rakibin ve çevrenin baskılarına direnme adına oyuncularla toplantılar yapıyoruz. Hem kendi durumumuzu, hem rakibi bütün yönleriyle tanıyor, tanıtıyoruz. Futbol oyunu, oyuncuların bireysel özelliklerinin rastgele kombinasyonu değildir, futbol oyunu zaman ve hareket prensiplerine göredir.

Bunun sonucu da taktiktir. Taktik ve strateji olayına çok önem veriyoruz. Çalışmalarımızın büyük bir bölümünü buna ayırıyoruz. Orada başımıza gelmesi muhtemel olayları değerlendiriyoruz.''

''LİDER GİDİYORUZ, İNŞALLAH LİDER DÖNERİZ''

Milli takım olarak zor bir durumdan geçtiklerini anlatan Fatih Terim, ''Kolay bir durumdan geçmiyoruz, dış sahalarda oynuyoruz, oyuncularımız ceza alıyor. Lider olarak Yunanistan'a gidiyoruz, inşallah lider olarak döneceğiz'' dedi.
Norveç karşılaşmasından sonra 5. maçı bitirmiş olacaklarını söyleyen Terim, şöyle devam etti:

''Bu karşılaşmalardan sonra daha 7 maç olacak. Kazansak da kaybetsek de en iyi şekilde sonuna kadar götürmek istiyoruz. Skorlara göre kredilerimiz azalacak veya artacak. Her saniyesinin çok ciddiyetle, ince hesaplarla, büyük özveriyle geçmesi gereken bir gruptayız.''

''GÜVENİMİZ ARTTI''

Milli takım olarak İsviçre maçından sonra adeta gömüldüklerini kaydeden Terim, rövanşta ise direkten döndüklerini anlattı.
Tenkit edilmenin gerekliliğine dikkat çeken Terim, şöyle konuştu:

''Tenkit edilen insanlar fark ediliyor demektir. Evinizin önündeki palmiyeyi kesersiniz, niye çünkü manzaranızı kapatıyordur. Fark edilmenin bir zararı yoktur. Hepimiz kendi ülkemize hizmet etmeye gidiyoruz. Kazanmanın ve kaybetmenin doğal olduğunu söylüyoruz, ama kaybettiğimizde bunu unutuyoruz.

Bizim oyuncularımızı en iyi şekilde hazırlayacak bizler olduğu gibi basındır da, ama öyle inanıyorum ki bu birliktelikten hiç hoş olmayacak bir şey ortaya çıkmayacak, neticeler böyle bir şeye imkan tanımayacak. Onlara olan güvenimiz arttı. Antrenmanda neşeleri, istekleri son safhada. Bu hepimizin milli takımı ise herkes de ona göre davranacak. Kazandığımızda hepimizin, kaybettiğimizde bizim milli takımız olmamalı.''

''KALECİLERİMİZ BİZİM ÇOCUKLARIMIZ''

''Kaleciler bizim çocuklarımız'' diyen Terim, bir ''Güveniyoruz'' denilen kişiye, öbür gün ''Güvenmiyoruz'' denilemeyeceğini vurguladı.

Terim, şunları kaydetti:

''Herkesin sıkıntıları olabilir, ama hayat devam ediyor. Biz insanları kazanmak isteriz. Bizim kafamızda net olmayan bir şey yok. İstifham yok. Volkan oynayacak. Ona bir şey olursa diğer kalecilerimiz var. Bu konuda belirsizlik, kararsızlık yok. Volkan, hata yapacaktır, hata yapmaktan da korkmasın.''
Yunanistan ve Norveç'in farklı özellikleri olan takımlar olduğunu da belirten Terim, iki maça değişik kadrolarla çıkabileceklerini söyledi.

''(OĞLUMU RAHATSIZ ETMEYİN) DİYEN BABALAR VAR''

Terim, sakatlıkları nedeniyle kadroda bulunmayan Halil ve Yıldıray'ın iyi niyetlerinden bir şüphelerinin bulunmadığını belirtti.

Bu oyuncuların, ''Hazır değilim, iğne olmadan idmana çıkamıyorum'' dediklerini kaydeden Fatih Terim, ''Oyuncu ifade olarak bunu kullanıyorsa kabul etmek gerekir. Bizim insanlığımız ve hayat görüşümüz, oyuncuyu iğne ile oynatmaz'' ifadesini kullandı.

Terim, yurt dışında forma giyen bazı oyuncuları kadroya almadıklarında eleştirildiklerini da hatırlatarak, ''Ancak, bize mektup yazıp, (Oğlumu rahatsız etmeyin) diyen babalar bile var'' dedi.

Terim, Sivassporlu Mehmet Yıldız'a şans tanıyabileceğini de kaydederken, ''Formda ve yetenekli oyuncuları da çağırdık. Gerektiği zaman o formayı vereceğiz. Yapacağımız 7-8 antrenmanda onu tanıyacağız, o da bizi tanıyacak'' şeklinde konuştu.

Kazım Colin Richarts için Ümit Milli Takım teknik adamlarının olumlu rapor verdiğini anlatan Fatih Terim, ''Arkadaşlarımız izlemişler, inşallah ümit milli takımdaki performanslarından memnun olurlarsa, biz de bu tarafa almaktan memnuniyet duyarız'' ifadesini kullandı.

''PROFESYONELLİĞİN İÇİNDE KALMALIYIZ''

İsviçre ve Gürcistan maçında yaşananların hatırlatılması üzerine Fatih Terim, oyuncuların da insan olduğunu dile getirerek, ''Öyle bir noktaya gelmeliyiz ki, profesyonelliğin içinde kalmalıyız'' dedi.

Terim, oyuncuların hırslı olduklarında veya isteksiz göründüklerinde ayrı ayrı eleştirildiklerini belirterek, '' İsviçre maçında acaba biraz fazla mı oldu, diye bir söylem var. Oyuncularda isteksizlikler görünür, o zaman bu takımın ruhu yok, denir. Hırslı olursa fazla oluyor denir. Görüş açısı buysa eleştirmekte çare tükenmiyor. Oyuncular da insandır.

Öyle bir noktaya gelmeliyiz ki profesyonelliğin içinde kalmalıyız. Böyle yazılar devam ederse, normal tepkilerinden de uzaklaşacaklardır, bu tehlikeli bir sınır.

Oyunun dışına çıkmalarını istemeyiz. Özellikle Yunanistan maçında taktiksel ve dengeli olmalı ve bunlardan uzak kalmalıyız. Bu tip hadiselerden, gelebilecek olaylardan uzak bir milli takım hazırlamaya çalışıyoruz. Bu hırsın dozajında kalmasını istiyoruz, herkes böyle görecektir. İtidalli bir Türk milli takımı olacaktır, kimse merak etmesin.''

Milli takım kampında oyunculara ''Türkiye Ligi'nde örnek olmalarını'' hatırlattıklarını belirten Terim, ''İlk defa tek tek, kendi hareketleri, yanlışları ve doğruları gösterilecektir. A'dan Z'sine her şeyiyle hazırız, teknik heyet olarak. Karşı takımın analizi, günahları, sevapları, hakem diyalogları gibi şeyler konusunda uyarıyoruz'' diye konuştu.

Milli takım kaleci antrenörü Eser Özaltındere ise kalecilere sonuna kadar güvendiklerini belirterek, ''Milli takımın yükünü Rüştü ve Volkan çekiyordu. Rüştü'nün sakatlığında Volkan'ın başarılı olacağına inanıyoruz, Orkun'un form durumu iyi.

Hakan da geleceği olan kalecilerimizden biri. Volkan'ın fazla stres altında olmasından dolayı psikolojik sıkıntıları olabilir. Bunun üstesinden geleceğiz. 10 günlük sürede bu konuda çalışacağız'' ifadesini kullandı.

SAKAT OYUNCULARIN DURUMU

Milli takım doktoru Cengiz Dinç ise sakatlıklar konusunda şu açıklamaları yaptı:

''Yıldıray, 4 hafta önce sağ diz iç yan bağından sakatlandı. Tedavisi devam ediyordu. Son 1 haftadır antrenmanlara başladı. Görüşmelerimiz sonucunda doktoru henüz ağrılarının tam geçmediği, ağrılı bir şekilde oynadığını, fizik-kondisyon olarak hazır olmadığını ifade etti.

Halil, 3 haftadır sağ kasık bölgesinde ağrısı var ve iğne yapılarak oynuyor. Schalke 04 kulübünün doktorundan rapor var, milli takım maçları arasında tedavi olacak.
Serhat, 6 hafta önce kasığından sakatlandı. Yeni antrenmanlara başladı.
Caner, kasık bölgesinden ameliyat oldu.
Rüştü, Henüz tam olarak hazır değil.
Aydın, Kasık bölgesindeki sakatlığı nüksetti.
Arda, 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak. Adalesinde yırtık var.
Gökhan Zan, Tedavisi devam edecek, özel antrenmanları devam ediyor. Durumu her geçen gün iyiye gidiyor.''
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.
Alt 19.03.2007, 15:22   #2
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE
 
ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 13.06.2006
Yaş: 35
Mesajlar: 2.639
Thanks: 17
117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.

bakalım bu kadar forvet sıkıntısında mehmet yıldızı oynatacak mı,çok merak ediyorum doğrusu?
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.
Alt 19.03.2007, 15:30   #3
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE
 
1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 42
Mesajlar: 716
Thanks: 1
15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.

inşallah MEHMET YILDIZ BU MACDA FORMA GİYER VE GOL ATAR
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.
Alt 19.03.2007, 15:51   #4
nazimgulturk
Usta Yiğido
 
nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.442
Thanks: 25
107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.

MEHMET OYNAYACAKTIR VE GOLÜNÜ DE ATACAKTIR .......
BÜTÜN AVRUPA HEYBETLİ TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖRECEKTİR....
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.
Alt 19.03.2007, 15:52   #5
bdogan58
YASAKLI ÜYE
 
Üyelik Tarihi: 01.02.2007
Yaş: 34
Mesajlar: 408
Thanks: 0
2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bdogan58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.

mehmet i ay yıldızlı forma altında görmeyi çok istiyorum inşallah oynadığı ilk maçta golünüde atar.gol atmasa bile oynaması yeter
bdogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.
Alt 19.03.2007, 15:56   #6
tur_58
YASAKLI ÜYE
 
Üyelik Tarihi: 13.09.2006
Yaş: 65
Mesajlar: 144
Thanks: 0
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tur_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.

forvet herzamanki gibi hakan şükür-tuncay ikilisi olacaktır(bence gayet iyi forvetler,hakan şükür herzaman ki gibi hava toplarında şahane,pas vermede olağanüstü,şutlarında müthiş tuncay da hızlı,hırslı,takımı alevleyen bir futbolcu)yani mehmet yıldızın ilk 11 'de oynaması imkansız.ama sonra alabilir diyenler için de: fatih tekke var.(macaristan ve diğer maçlarda mehmet yıldızı sonradan oynatabilirdi ama yunanistan ve norveç gibi grubun en güçlü adaylarına karşın mehmet yıldızı oynatması imkansız.)ama yinede mehmet yıldız için iyi bir tecrübe olur!
tur_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.
Alt 19.03.2007, 16:03   #7
talha58
Usta Yiğido
 
talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 2.127
Thanks: 27
221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 945 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.

Alıntı:
tur_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
forvet herzamanki gibi hakan şükür-tuncay ikilisi olacaktır(bence gayet iyi forvetler,hakan şükür herzaman ki gibi hava toplarında şahane,pas vermede olağanüstü,şutlarında müthiş tuncay da hızlı,hırslı,takımı alevleyen bir futbolcu)yani mehmet yıldızın ilk 11 'de oynaması imkansız.ama sonra alabilir diyenler için de: fatih tekke var.(macaristan ve diğer maçlarda mehmet yıldızı sonradan oynatabilirdi ama yunanistan ve norveç gibi grubun en güçlü adaylarına karşın mehmet yıldızı oynatması imkansız.)ama yinede mehmet yıldız için iyi bir tecrübe olur!
bence de forvetlerimiz yeterli , eğer öne geçersek belki ilerde top tutması için son dakikalara doğru Mehmet'i alabilir hoca.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.
Alt 19.03.2007, 16:07   #8
HaYaLL58
Yiğido
 
HaYaLL58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 28.07.2006
Yaş: 38
Mesajlar: 209
Thanks: 18
12 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 HaYaLL58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.

ÖNEMLİ OLAN MEHMETİN FORMA GİYİP GİYMEMESİ DEĞİL MİLLİ TAKIMIMIZIN BU MAÇI KAZANMASI BENCE..
__________________
HaYaLL58

http://img150.imageshack.us/img150/9516/bayrakqm0.gif

HaYaLL58


SiVaSLıYaM GaRDaŞ BeN DeRtLeRe OrTaĞaM BeN DoSTLaRa SeLaM OlSuN ÖlMeMiŞeM SaĞıM BeN!..
HaYaLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.
Alt 19.03.2007, 17:12   #9
Besyo_cu
Usta Yiğido
 
Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 5.292
Thanks: 5.934
2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1292 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.

Bence de Mehmet Yıldız sanırım oynuyamıycak ama kadroda olması bizle bizim için ibr durur düşünün hazırlık maclarında bıle oynamadan direk 11 e girmesi cok zor. Ama macın gidisaştına göre girebilir ay yıldızlı forma da ne yakışır yaaa ............
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.
Alt 19.03.2007, 17:32   #10
1967_CLUB_ERDİ
Acemi Yiğido
 
1967_CLUB_ERDİ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 13.12.2006
Yaş: 34
Mesajlar: 150
Thanks: 0
2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 1967_CLUB_ERDİ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: TERİM´DEN DEĞERLENDİRME.

MEHMET YILDIZ ' IMIZ GOL VE GOLLER ATINCA BÜTÜN TÜRKİYE SUSACAK BİZİ DİNLEYECEKLER.
1967_CLUB_ERDİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git