Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

MAÇIN ARDINDAN...
Alt 29.04.2007, 17:16   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart MAÇIN ARDINDAN...

Bülent Uygun maçtan sonra yaptığı açıklamada, iyi futbol oynamalarına rağmen futbolun adaleti olmadığı için kazanabilecekleri bir maçtan mağlup olarak ayrıldıklarını belirtti.

Uygun açıklamasında, "İstanbul'da yendiğimiz Beşiktaş karşısında kendi evimizde, kendi seyircilerimizin önünde de galip gelmek istiyorduk. Maalesef futbolun adaleti yok. Futbolun adaletinin olması için futbol yönetiminde adalet olması lazım. Sözlerimi anlayan anlar. Pek çok pozisyonumuzun gerektiği gibi değerlendirilmediğini düşünüyorum. Akşam Mustafa hoca ile de konuşacağım zaten" dedi.

İstekli bir oyun ortaya koymaya çalıştıklarını belirten Uygun, "İstedik, arzu ettik, oynadık ama olmadı. Bunlara rağmen kazanabilirdik. Bunun için takımımı tebrik ediyorum" dedi.
Beşiktaş maçından önce çıkarılan zehirleme dedikoduları konusunda sert ifadeler kullanan Bülent Uygun, futbol dışı söylemlerle takımlarının yıpratılmaya çalışıldıklarını belirterek, "Bu dedikoduları üretenler önce kendi arka bahçelerini temizlesinler. Her oynadığımız maçla ilgili birileri kendilerine göre sözler sarfediyor. Bu dedikoduları çıkaranlarla karşılıklı konuşmak isterim. Bakalım futbolu nasıl kurtaracağız" dedi.

Karşılaşmadaki bazı pozisyonların tartışmalı olduğunu düşündüğün ü belirten Uygun, "Bir iki pozisyonumuzda ofsayt yoktu gibi geldi bana. Belki de hava şartları nedeniyle istediğimiz sonucu alamadık ve sahadan boynu bükük ayrıldık" dedi.


İbrahim Üzülmez"Mehmet'i ittim ama..."

Karşılaşmanın en çok tartışılan pozisyonunda Mehmet Yıldız ile girdiği ikili mücadelede rakibini ittiği iddia edilen İbrahim Üzülmez o pozisyonu anlattı.

Ömer Güvenç'e o pozisyonu tam olarak hatırlamadığını söyleyen İbrahim Üzülmez "Pozisyonu tam olarak hatırlamıyorum. Bana Mehmet penaltıydı dedi ama ben de "tartışılır" dedim. Mehmet benden öndeydi. Daha avantajlıydı. Benim itmem oldu ama o da kendisini attı" dedi. Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız ise pozisyonun penaltı olduğunu savundu.

'Biz futbolumuza bakarız !'

Tİgana Sivasspor maçının ardından hem maçı hemde derbiyi değerlendirdi.Sivasspor maçının ardından açıklama yapan Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana, sezonun sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacaklarını belirterek, "Fenerbahçe gibi hiçbir şey almadan geri dönmeyeceğiz" dedi.

Tigana basın toplantısında, Sivasspor maçının çok zor geçtiğini, karşılarındaki rakibin çok diri bir takım olduğunu belirtti.

Hafta içinde Fortis Türkiye Kupası'nda uzatma dakikaları sonunda biten bir maç oynadıklarını ve bütün oyuncularının yorgun olduğunu belirten Jean Tigana, buna rağmen oyuncularını Sivasspor karşısında gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ettiği söyledi. Fenerbahçe'yle kritik bir maç oynayacaklarını söyleyen Jean Tigana, Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamaların kendilerini tahrik ettiğini, yine de bu tahriklere asla kapılmayacaklarını söyledi.

"F.BAHÇE GİBİ OLMAYACAĞIZ"

Jean Tigana yaptığı basın toplantısında, "Ligde 4 maçımız kaldı. Bunları da kazanarak mücadeleyi sonuna kadar bırakmayacağız. Kupada da final oynayacağız. Geçen sene Fenerbahçe'nin yaptığı gibi yapmayacağız; Onlar sonuna kadar getirip hiçbirşey alamadan geri döndüler" dedi.

"HER ZAMANKİ GİBİ FUTBOLA BAKIYORUZ"

Futbol dışı olaylarla ilgilenmediklerini belirten Tigana, "Her zamanki gibi sahaya ve oyuna bakıyoruz. Dışarıdan gelen provokatif olaylarla ilgilenmiyoruz. Takımımız ve oyuncularımızla ilgileniyoruz. Bu sezonu da başarılarla tamamlamak istiyoruz" dedi.

"ALİ GÜNEŞ BENİ DİNLEMİYOR"

Ali Güneş'in kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tigana, Ali Güneş'in disiplinsiz davranışlarından yakınarak, "İdmanlarda samimi değil. 'Tekmelik giy' dediğim zaman bile beni dinlemiyor. Ben bir profesyonelim ve sadece profesyonellerle çalışırım. Yetenekli bir futbolcuyu kaybetmek istemem ama çalışmadan uzak tutabilirim bir süre. İbrahim Akın'da benzer bir durum oldu ancak o kendini hazır tutarak takımına katkı sağladı. Yedekler dahil bütün kadromun profesyonelce davranmasını istiyorum. Çünkü onlara her ihtiyacımız olabilir. Futbolcuların, takım için çalışanlara saygı duyması lazım. Sadece bu şekilde başarılı olup, kazanabiliriz dedi.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 29.04.2007, 17:31   #2
sivaslıavukat
Tecrübeli Yiğido
 
sivaslıavukat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 28.11.2005
Yaş: 47
Mesajlar: 565
Thanks: 30
15 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 sivaslıavukat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: MAÇIN ARDINDAN...

Bölye berbat bir hakem üçlüsü izlemedim , böyle aciz bir büyük takım da görmedim.

Hemen hemen tüm pozisyonlarımız kesildi , top bize geldiği anda sahanın neresinde olursak olalım , faul , ofsayt vs gerekçelerle rakip takıma verildi. Adamları şampiyon yapmak için herşey hazırlanmış , senaryo uygulanıyor arada bizi harcıyorlar.Ligden çekilmeyi düşünen fenerbahçe değil biz ve bizim gibi klupler olmalı.

Tevekkeli Sayın Klup Başkanımız bilerek rakip takım yöneticilerine verdiği hediyede üç şampiyonluk yıldızı yaptırmış , demek ki o da görmüş bu pis ayak oyunlarını .

Şimdi bunlar kalkıp şerefli şampiyonluklardan bahsederler.
__________________
Av.Alper Kahvecioglu
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Başkanı
sivaslıavukat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 29.04.2007, 17:34   #3
Kokomo
Usta Yiğido
 
Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 05.08.2005
Yaş: 51
Mesajlar: 2.495
Thanks: 1.953
943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 944 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter --->: MAÇIN ARDINDAN...

Bülent Hoca - ona buna çamur atacağına önce kendi işini nasıl yapacağını iyi öğren ! Resmen Başiktaş'a maçı sen sattın ! 4 dk. uzatma gostermişler be adam ! 2 tane oyuncu değiştirsen maç 0-0 bitecek. Bu mu hocalığın ? Rezil ettin bize herkese ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 29.04.2007, 17:54   #4
sivas_kangallı
Usta Yiğido
 
sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 24.02.2007
Yaş: 32
Mesajlar: 2.944
Thanks: 2.827
509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN...

çok yazık oldu bülent hocada sadece gol atmayı düşüünyo son 10 dk beşitaş çok net pozisyonlar buldular direkten dönen topları da oldu son dk larda defans yoktu bizde bülent hocam biraz daha dikkatli olması lazım şimdide hakeme felan laf atmasın bülent hocam çok basit işte 50 tane gol pozisyonu bu8ldun atmadın atamayana atarlar.
__________________
sivas_kangallı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 29.04.2007, 17:59   #5
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE
 
ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 13.06.2006
Yaş: 34
Mesajlar: 2.639
Thanks: 17
117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: MAÇIN ARDINDAN...

bu zehir olayları saçma.1-2 geri zekalının böle şeyler çıkarması yanlış.biz çok iyi oynadık tarfatar olarakda staı doldurduk ama olmadı.bülent hoca yine döktürmüş ama ona bu sefer yüklenmicem hakeme karşılık bu maçı alamazdık ve maçın galibi oyun başladığından beri belliydi.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
sivasspor beşiktaş mac resimleri
Alt 29.04.2007, 18:02   #6
serkanerturk
Yeni Yiğido
 
serkanerturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 21
Thanks: 2
10 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkanerturk isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart sivasspor beşiktaş mac resimleri

Mehmet'i ittim ama..."
Karşılaşmanın en çok tartışılan pozisyonunda Mehmet Yıldız ile girdiği ikili mücadelede rakibini ittiği iddia edilen İbrahim Üzülmez o pozisyonu anlattı.



Ömer Güvenç'e o pozisyonu tam olarak hatırlamadığını söyleyen İbrahim Üzülmez "Pozisyonu tam olarak hatırlamıyorum. Bana Mehmet penaltıydı dedi ama ben de "tartışılır" dedim. Mehmet benden öndeydi. Daha avantajlıydı. Benim itmem oldu ama o da kendisini attı" dedi. Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız ise pozisyonun penaltı olduğunu savundu. mactan bir kac resim





serkanerturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 29.04.2007, 18:18   #7
Birtanemsin
Yeni Yiğido
 
Birtanemsin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 40
Thanks: 5
14 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Birtanemsin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN...

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent Hoca - ona buna çamur atacağına önce kendi işini nasıl yapacağını iyi öğren ! Resmen Başiktaş'a maçı sen sattın ! 4 dk. uzatma gostermişler be adam ! 2 tane oyuncu değiştirsen maç 0-0 bitecek. Bu mu hocalığın ? Rezil ettin bize herkese ...
sen ne anlarsın.. 2 gün önce bülent hocayı yere göge sıgdıramıyordunuz şimdimi kötü oldu.. siz kendi işinize bakın çekirdekciler gurubu.. yorum yapacagına gelde destek ol tezvrat yap..
Birtanemsin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: sivasspor beşiktaş mac resimleri
Alt 29.04.2007, 18:23   #8
sivas_kangallı
Usta Yiğido
 
sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 24.02.2007
Yaş: 32
Mesajlar: 2.944
Thanks: 2.827
509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: sivasspor beşiktaş mac resimleri

......saolasın resimler için......
__________________
sivas_kangallı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 29.04.2007, 19:04   #9
tykinik58
Usta Yiğido
 
tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 58
Mesajlar: 1.224
Thanks: 3.492
742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN...

ZEHİRLENME OLAYINI ÇIKARANDA ŞEREFSİZDİR, ONA İNANANDA ŞEREFSİZDİR, BU HAKEMLERİ BÖYLESİNE UCUZA ALANDA ŞEREFSİZDİR, AYAK OYUNLARIYLA ŞAMPİYON OLMAK İÇİN BİR TEK KENDİNİ SATMAYNADA ŞEREFSİZDRİ.

BU NE REZİLLİK, BU NE EMEK HIRSIZLIĞI...HER ATAĞIMIZ YA OFSAYT DİYE KESİLDİ, YA FAUL DİYE. BÖYLE HAKEMLERİN ALLAH CEZASINI VERSİN. SAHADA GÖZ GÖRE EMEĞİMİZİ GASP ETTİLER YA, ALLAH FEDERASYONUNDAN HAKEMİNE KADAR, BEŞİKTAŞ YÖNETİCİLERİNE KADAR HEPSİNİN CEZASINI VERSİN.

SAKIN HA, SAKIN HAA, BÜLENT HOCAYADA LAF SÖYLEMEYİN. BÖYLE FUTBOLU KİMSE OYNATAMAZDI. AĞZINIZA VE ELİNİZE SAHİP OLUN...
__________________
EN İYİ "SİVAS'LI" , TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYANDIR...
tykinik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 29.04.2007, 19:10   #10
edebiyatisyen
Tecrübeli Yiğido
 
edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.03.2007
Mesajlar: 826
Thanks: 324
185 Mesajına 350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 edebiyatisyen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN...

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent Hoca - ona buna çamur atacağına önce kendi işini nasıl yapacağını iyi öğren ! Resmen Başiktaş'a maçı sen sattın ! 4 dk. uzatma gostermişler be adam ! 2 tane oyuncu değiştirsen maç 0-0 bitecek. Bu mu hocalığın ? Rezil ettin bize herkese ...
önce sen kendi işine bak.sen taraftarlık görevini yapıp destekledin mi ki takımıda konuşuyorsun.öle 10 yıl önceki futbol stratejileriyle maç yapılmaz.eminim forveti çıkarıp defans aldıktan sonra gol esydik senin gibi zihniyetler bu seferde defans oynattı derdiniz.bırakın bu ayakları
edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git