Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

Kölnde Oynanan Süper Kupa
Alt 07.08.2007, 01:47   #1
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Kölnde Oynanan Süper Kupa

Almanyanin Könde Sehrinde oynanan Süper kupa finalindeki Dikkatimi ceken Güzel seyleri sizlerle paylasmak istiyorum . Sahada oynanan Futbolu Tartismak istemiyorum.!!!!! Saha disinda ve Tribünlerde yasanan güzel manzaralari acaba Türkiyede de ne zaman görecegiz... Macin baslamasina 3 saat vardi Köln kenti Sarilacivet, Siyah Beyaz, Milli takim Forma ve Bayragi ile Türklerle dolmustu.Fenerlisi ve Besiktaslisi stadyuma yan yana beraberce yürüdüler Fenerbahcelisi Fener marsini söleyerek Besiktaslisi Besiktas tüzahüratlariyla Caddelerden Stadyuma dogru beraberce yürüdüler .Hic bir tartisma ve olay görmedim. Traftarlar Stadyumda kendilerine ayrilan tribünlere girdiler Stadin kapasitesi 50.000 Bin kisi.. Fenerbahceye Maraton ve kale arkasi.. Besiktasa da Maraton ve kale arkasida verilmisti. Mac baslamisin 1 saat kala benim dikkatimi en cok ceken Besiktasin Türkiyeden gelen Tahminimce 150-200 kisilik BJK Carsi grubu ve Ayni Türkiyeden geldigi söylenen FB, 1907 Genctarftarlar dernegini temsil eden 150-200 kisilik bir grub kale arkasindaki yerlerini aldilar. Fenerbahceli Taraftarlar kendilerine verilen 25.000 kisilik tribünleri doldurdular . BJK ya tahsil edilen 25.000 kisilik Tribün Tahminimce 10.000 Binin zor doldurabildiler. Taraftar üstünlügü Fenerbahcede idi. Ama daha önemliside 150 kisilik Carsi grubu Müthis bir Tempoyla Takimlarini desteklediler ki Hayran kaldim. Fenerbahcenim 1907.Genctaraftarlar dernegi de Müthis bir Tempoyla öyle bir karsilik veriyorki onlarada hayran kaldim. Inanirmisiniz sadece tribünleri canliklik getiren Carsi ve 1907. Fb Genctaraftarlardernegi idi... 50.000lik bir satadyumda 300-350 Taraftarin tribünde neler yapacagina gördüm. Küfürsüz 90.dakika nasil takim desteklendigini gösterdiler.Tek kelimeyle iki grupta Mükkemmeldi. Mactan Sonra yine Caddelerde yan yana Dolastilar ve hic bir olay kavga küfüre Rastlamadim ..

NOT: Galatasarayin uefa Kupasini aldigi yil Dormunt da hic bir olay olmamisti. Mactan Sonra GS, li Ve Dortmunlular yan yana Stadyumu Terkettiler...

Konu yigido Atilla tarafından (07.08.2007 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir..
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Kölnde Oynanan Süper Kupa
Alt 07.08.2007, 07:20   #2
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1100 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: Kölnde Oynanan Süper Kupa

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Almanyanin Könde Sehrinde oynanan Süper kupa finalindeki Dikkatimi ceken Güzel seyleri sizlerle paylasmak istiyorum . Sahada oynanan Futbolu Tartismak istemiyorum.!!!!! Saha disinda ve Tribünlerde yasanan güzel manzaralari acaba Türkiyede de ne zaman görecegiz... Macin baslamasina 3 saat vardi Köln kenti Sarilacivet, Siyah Beyaz, Milli takim Forma ve Bayragi ile Türklerle dolmustu.Fenerlisi ve Besiktaslisi stadyuma yan yana beraberce yürüdüler Fenerbahcelisi Fener marsini söleyerek Besiktaslisi Besiktas tüzahüratlariyla Caddelerden Stadyuma dogru beraberce yürüdüler .Hic bir tartisma ve olay görmedim. Traftarlar Stadyumda kendilerine ayrilan tribünlere girdiler Stadin kapasitesi 50.000 Bin kisi.. Fenerbahceye Maraton ve kale arkasi.. Besiktasa da Maraton ve kale arkasida verilmisti. Mac baslamisin 1 saat kala benim dikkatimi en cok ceken Besiktasin Türkiyeden gelen Tahminimce 150-200 kisilik BJK Carsi grubu ve Ayni Türkiyeden geldigi söylenen FB, 1907 Genctarftarlar dernegini temsil eden 150-200 kisilik bir grub kale arkasindaki yerlerini aldilar. Fenerbahceli Taraftarlar kendilerine verilen 25.000 kisilik tribünleri doldurdular . BJK ya tahsil edilen 25.000 kisilik Tribün Tahminimce 10.000 Binin zor doldurabildiler. Taraftar üstünlügü Fenerbahcede idi. Ama daha önemliside 150 kisilik Carsi grubu Müthis bir Tempoyla Takimlarini desteklediler ki Hayran kaldim. Fenerbahcenim 1907.Genctaraftarlar dernegi de Müthis bir Tempoyla öyle bir karsilik veriyorki onlarada hayran kaldim. Inanirmisiniz sadece tribünleri canliklik getiren Carsi ve 1907. Fb Genctaraftarlardernegi idi... 50.000lik bir satadyumda 300-350 Taraftarin tribünde neler yapacagina gördüm. Küfürsüz 90.dakika nasil takim desteklendigini gösterdiler.Tek kelimeyle iki grupta Mükkemmeldi. Mactan Sonra yine Caddelerde yan yana Dolastilar ve hic bir olay kavga küfüre Rastlamadim ..

NOT: Galatasarayin uefa Kupasini aldigi yil Dormunt da hic bir olay olmamisti. Mactan Sonra GS, li Ve Dortmunlular yan yana Stadyumu Terkettiler...
guzel tesbitleriniz icin ve verdiginiz bilgiler icin tesekkurler..ayni olgunlugu umarim biz de yakin zamanda tribunlerde goruruz
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Kölnde Oynanan Süper Kupa
Alt 07.08.2007, 07:24   #3
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 985 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: Kölnde Oynanan Süper Kupa

inş en kısa zamanda bizde görürüz..
Alt 07.08.2007, 07:34   #4
alico58_58
Yiğido

alico58_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alico58_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

hehehee.ama olayın en ilgi çekici yanı sadece stat da bjk taraftarının sesini duyabildim sadece.Hiç fener lehine tezaruhat duymadım bir tek ıslıklamaklao yetindiler oda bjk taraftarını susturmaya yetmedi.ama gerçekten herşey güzel görünüyordu.
İnşallah Yarabbin Sivasspor'umuzada nasip eder oralarda avrupa maçları yapmayı.
alico58_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.08.2007, 07:42   #5
handsome5867
Yiğido

handsome5867 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 handsome5867 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bizene gs dan fb den bsj dan sivasspor la ilgili bişey yoksa beni ne alakadar eder dier takımlar
handsome5867 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Kölnde Oynanan Süper Kupa
Alt 07.08.2007, 10:18   #6
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bnce bunların Türkiyede olması cok zor dermi maçlarda görüyoruz rakip taraftarı kafesi gibi bi alana koyuyolar aglarla 4 1 yanını ceviriyoalr koltuklar kırılıyor hocaların kafası yarılıo bnce o seviyeyi yakalamak zor Türkiyede
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.08.2007, 11:02   #7
34-murat-58
Acemi Yiğido

34-murat-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 756 34-murat-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

harıkaydı
organızasyonu kım tertıplemısse tebrık etmek lazım...
10 numaraydı......
Alt 07.08.2007, 11:06   #8
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1193 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

üzerlerinde fenerbahçe ve başiktaş formasını giymiş taraftarları tv gösterince içimden "acaba kaç tanesi sivaslı?" diye bir soru geçti...ve cevabı da geçikmedi..sanırım bayağı bir fazlaydı ...:(
Alt 07.08.2007, 11:39   #9
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Pfeil --->: Kölnde Oynanan Süper Kupa

almanyadakı macta organızasyon mukemmeldı.hersey süperdi
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: Kölnde Oynanan Süper Kupa
Alt 07.08.2007, 14:32   #10
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: Kölnde Oynanan Süper Kupa

Alıntı:
handsome5867 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizene gs dan fb den bsj dan sivasspor la ilgili bişey yoksa beni ne alakadar eder dier takımlar
Burda Konu Sivasspor degil !!!! Türk Futbolundaki Böyle Güzel Manzaralari Acaba Türkiyede de Ne zaman görecegiz !!!! Fenerbahce Süper kupayi Almis, Besiktasli Taraftar Kupayi Üzgün Hakem düdügü calip maci bitiriyor. Kimi Seviniyor kimi üzülüyor ve yavas yavas Iki Takim Taraftari Tribünleri Bosaltiyor. Köln sehri Sarilavivetli, Siyah Beyazli, Milli Takim Formali ve Bayrakli, SIVASSPOR Formali,Trabzonspor Formali Türkler Köln Caddelerinde Beraberce Dolasiyor ve Kaffelerde oturup Konusuyorlar Hic bir olay yok ve olmuyor !!!! Ya Türkiyede Cogu Mactan Sonra Maganda kursunlarindan yaralanan insanlarin Ne Sucu var!!! Böyle Güzel Manzaralari Türkiyede yasatmayan Magandalarin der cikarmasi gerekiyor..

,