Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

SİVAS CEZA YİYECEK KADAR NE YAPTIKİ ?
Alt 23.08.2007, 21:15   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart SİVAS CEZA YİYECEK KADAR NE YAPTIKİ ?

Doğrusunu isterseniz artık Trabzonspor’un alması gereken ceza beni pek fazla ilgilendirmiyor. Bu konudaki yorumlarımı yaptım. İsterlerse bu saatten sonra ceza da vermesinler. Bu ülkede kurallar kanun kitaplarına göre değil zaten eş, dost, hemşeri ayaklarına göre uygulanıyor.

Yalnız benim dikkatimi çeken Trabzonspor’un cezası değil, Sivasspor’a verilen 250 bin YTL para cezası oldu. Sivaslı falan değilim. Hemen Sivaslıları koruduğum manası çıkarılmasın. Özellikle de benim nereli olduğumu merak edenler ve neredeyse İstanbul’un sosyetesi olduğumu sananlar için söyleyeyim Mardinliyim. Bununla da herkes gibi gurur duyuyorum. Bu anektot memleketi ile övünüp bunu bir erkeklik meselesi olarak görenlere bilgidir. Biz de uluslararası nam salmış ve Kudüs ile Venedik’ten sonra dünyanın en tarihi, medeniyetin beşiği Mezapotamya'nın çocuklarıyız. Hoşgörü diyarında doğduk. Her dine ve görüşe saygımız vardır. Bunun da altını çizmek zorunda kaldım. Ancak bu ülkenin sadece Mardin’den ibaret olmadığını ve Türkiye’nin her şehrinin mesela muhteşem İstanbul kadar güzel olduğunu düşünürüm.

Evet!.. Sivasspor’a PFDK mıdır adı herneyse tarafından verilen 250 Bin YTL benim gibi aklı evelerlin akıl sır erdiremediği ama futbol ulemalarınca hemen anlaşılabilir bir uygulama olsa gerek. Bu ceza bir Anadolu kulübünün önemli bir transfere ayıracağı ciddi bir nakit kaynaktır. Bu adı “PFDK” olan ve kimlerin hangi kurallarla yönettiğini anlayamadığım kurul acaba neden bu kadar ağır bir cezayı vermiştir? Bunun gerekçeleri futbolun hangi kurallarına, hangi kitaba dayandırılmıştır? Yoksa birilerinin masa başında önündeki boş kağıdı karalarken aldığı karar mıdır?

Sivasspor 250 bin YTL ceza ödeyecek kadar ne yapmıştır? Futbolcuları dayak yediği için mi bu para cezasını almıştır? Allah akıl fikir ihsan eylesin. Türk Futbolu’nun içine ettiğiniz en sonunda. Yazıklar olsun. Alın 3 puanınızı da başınıza çalın!

Söyleyin, deyin ki; “Şu davranışa 10 bin YTL, şu davranışa 30 bin YTL, şu davranışa 100 bin YTL, şu davranışa 250 bin YTL, yok şuna 500 bin YTL….

Nerede yazıyor? Kim belirliyor? Bu para cezalarının ölçüsü ne? Para cezasının ne alakası var çıkan olaylarla?

Vah Sivas vah!.. Bir gün bir Sivaslı da bu ülkenin futbolunun başına geçer nasılsa!..

Vah Ulusoy vah!...

Bugüne kadar sırf seçimle geldiğin için seçimle gitmen gerektiğini savundum. Seni hiç sevmem ve sana inanmam. Halen de seçimle gelenin seçimle gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Neden mi? Demokrasiye inandığım için.

Ama inanmaz olaydım!...

Allah aşkına kendiniz gidin ya da verdiğiniz cezaları hangi kurallara göre uyguladığınızı açıklayın. Kafanıza göre ceza verdiğinizi düşünen çok insan var. Ben de onlardan biriyim.

Ne yaptı Sivasspor 250 bin YTL ceza alacak?

Ya da neyse!..Ne haliniz varsa görün. Ettiniz yine sezon başında futbolun zevkinin içine!...

NURİ ALBAYRAK DOĞRU SÖYLEDİ!..

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak Sivasspor'a verilen 250 bin YTL para cezası için benim söylediklerime paralel ifadeler kullanmış. Demişki Albayrak, ''Sivasspor'a 250 bin YTL para cezası verildi. Olayların para ile bir mukayesesi yok. Ceza, kart ile ihraç ile olmalıydı'' şeklinde. Hatta tahrikleri Sivassporlu futbolcuların yaptığını söylemiş. Bu söylemi kendi görüşü. Sivasspor'a bir ceza verilecekse bunun para olmamsı gerekir. Başka ceza verilmesi lazım. Ama federasyon mağdur durumdaki Sivasspor'a saha kapatma veremez, seyircisiz oynama da veremez. Çünkü bu olayların Sivasspor taraftarı ile de alakası yok. Yapılacak tek şey 1-2 futbolcuya ceza vermekten öteye gidemez. Zaten fuutbolculardan sadece Ayman'a vuran oyuncu dışında diğer futbolcular sahaya giren yani kendilerine ait olan ve bölüme girenlere saldırdı. Saldırmak da haklarıydı zaten. Bu futbolcular tribüne çıkıp adam dövmedi.

"O zaman bu para cezası sadece laf olsun diye verildi " dediğimizde niye millet ayaklanıyor?

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİVAS CEZA YİYECEK KADAR NE YAPTIKİ ?
Alt 23.08.2007, 21:17   #2
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: SİVAS CEZA YİYECEK KADAR NE YAPTIKİ ?

işte gerçeklerin özeti.......................
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SİVAS CEZA YİYECEK KADAR NE YAPTIKİ ?
Alt 23.08.2007, 21:21   #3
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: SİVAS CEZA YİYECEK KADAR NE YAPTIKİ ?

Helal olsun işte açık yürekli ve gerçekleri gören bir göz.
Alt 23.08.2007, 21:31   #4
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

yazının altına imzamı atarım.............
Alt 23.08.2007, 21:31   #5
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

--------GÜZEL YAZMIS HELAL -------------
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2007, 21:34   #6
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

TARAFSIZ YAZAR BUNA DENİR.CESARETİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM.GERÇEKCİ VE CESUR KARDEŞİM.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2007, 21:37   #7
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 945 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Böyle yazarları da görmek çok iyi. Gerçekleri yazan yazar kalmadığını düşünmeye başlamıştım. Hıncal Uluç'tan sonra Necati Bey de çok doğru bir yorum yapmış. Bundan sonra internetspor sitesinden kendisinin yazılarını da takip edeceğim. Hemen bu sitede yazıya yorum verelim.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2007, 21:38   #8
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

SİZİN GİBİ GERÇEKLERİ YAZAN YÜREKLER OLDUKÇA,DOĞRULARIN SIRTI HİÇ BİR ZAMAN YERE GELMEZ.YÜREĞİNE SAĞLIK,KALEMİNE SAĞLIK MEZAPOTAMYANIN YİĞİT İNSANI.BİR SİVASSSPOR TARAFTARI OLARAK SİZİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2007, 21:46   #9
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 926 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

KESER DÖNECEK SAP DÖNECEK HESAP BİR GÜN DÖNECEK bir gün sivalıda bu illet denen federasyonun başına gelecek yanlız gelecekte bu federasyon gibi yapacaksa hiç gelmesin diyorum nedenmi biz ulusoylar gibi diğer laylaylom gibi küfürü hakaretleri kaldıra bilecek insanlar değiliz onların mideleri geniş her şeyi kabul ediyo
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2007, 21:55   #10
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

sitede bu yazıya yapılan yorumları okuyorumda gülimi ağlimi karar veremedim.trabzonlu arkadaşlar Mehemet Yıldızın (17) yaşındaki çocuğu dövdüğünü söylüyorlar.birincisi sahaya giren ADAM 17 yaşındamı???????ikincisi o ADAMIN sahada ne işi var.üçüncüsü Mehmetin eli armutmu toplıyacak???????????????????