"Ben ders almam, veririm !.. "(Canlı)

Malta karşısında çok değerli iki puan kaybeden milli takımda Fatih Terim yarın oynanacak olam Macaristan karşılaşması öncesinde Turkcell Riva Tesislerinde bir basın toplantısı düzenliyor.
Sağduyulu eleştirilere mutlaka kulak veriyoruz. ama bunun dışındaki eleştirilere enerji harcamak istemiyoruz. Ben ve arkadaşlarım Macaristan maçında en iyi sonucu almak için çalışıyoruz. Yoksa Malta'ya puan kaybettiyseniz eleştirilmeniz gerekir. Türkiye gibi bir takım Malta'da puan kaybetmemeliydi. Bir diğer önemli maça 2 gün kala da bazı eleştiriler dikkate almayız. Futbolcular bunları hak etmiyor. Ciddi bir işimiz var. Bundan sonra 3 puan almak için mücadele edeceğiz. Ben zaferler yaşadım, başarısızlıklar tattım. Ben hepsi için emek sarfettim. Ben bunları tatmamış. Bu vicdansızlarda var mıdır?
"SEYİRCİLER MİLLİ TAKIMI ÖZLEMİŞLERDİR"
Biz oyuncularımızla birebir konuştuk. Bu onlarla benim arasındadır. O yüzden onlara dyduğum saygıdır. Ama öz eleştirilerini yaptılar. Biz bu beraberliği başka maçta da alabilirdik. Stada gelecek olan tarafarları yanlış yönlendirmeyelim. Oradaki seyirciler milli takımı özlemişlerdir. Bu galibiyette önemli bir rol oynayacaklardır. Zaten 2 puan kaybetmiş kritik bir noktada kaybetmiş bir oyuncunun eleştirisini mutlaka kendisi yapmıştır. Ancak üzüntülerini hissediyorum. Ama maçtan sonra bunun bir faydası yok. Olayları bana paylaştılar. Yanlışlarını konuştuk.
Onlar genç. Ben de hatalar yaptım. Daha fevri, daha sinirli yaklaştığım zamanlar oldu. Bunları gençliğine vermek lazım. Yaşayarak öğreniyorsunuz. Acıtmak başka birşey, üzmek başka birşey. Yaşayarak öğrenmeyenler bunu bilmeyebilirler. Onlar da tecrübe edineceklerdir.
Macaristan yarın İstanbul'da

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda 12 Eylül Çarşamba günü Türkiye ile karşılaşacak Macaristan Milli Takımı, yarın İstanbul'a gelecek.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Atatürk Havalimanı'na saat 12.00'de gelecek Macaristan kafilesi, buradan konaklayacağı Polat Renaissance Otel'e geçecek.
Konuk ekip, yarın akşam saat 20.00'de, maçın oynanacağı BJK İnönü Stadı'nda antrenman yapacak. Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Peter Varhidi'nin de antrenman öncesi ya da sonrasında statta basın toplantısı yapacağı bildirildi.