Turkcell Süper Lig’inin flaş ekibi Sivasspor’da kadro sıkıntısı yaşanıyor. Son dönemlerde üst üste önemli futbolcularından sakatlıklar nedeniyle yoksun kalan Sivasspor’da bunun sıkıntısı yaşanıyor.
Sakatların yanı sıra Milli takıma giden ve cezalı duruma düşen futbolcular nedeniyle de idmanlar da futbolcu sıkıntısı yaşanıyor.
15 KİŞİLİK İDMAN
Dünki idmana (A) Milli Takım kadrosunda bulunan Mehmet Yıldız, Hayrettin Yerlikaya ve Sedat Bayrak, izinli olan Pini Felix Balili ile sakatlıkları devam eden kaleci Michael Petkoviç, Yasir Elmacı, Mamadou Dialo, Kanfory Sylla ve Gökhan Bozkaya katılmazken, hafta içinde sakatlanan Murat Sözgelmez ve Mohammed Ali’de takıma eşlik edemedi.
Bu nedenle Sivasspor’un dünki idmanına 11 kişi katılmazken, Teknik Direktör Bülent Uygun, gençlerin ağırlıklı olduğu 15 kişilik bir kadro ile Kayseri maçına hazırlandı. Kayserispor maçının hazırlıklarını aralıksız olarak devam ettiren Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını dün 11 futbolcusundan yoksun olarak gerçekleştirdi.