Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > 3. Lig takımları

3. Lig takımları 3. Lig takımları hakkında

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

Beldiye vanspor
Alt 05.02.2008, 05:00   #1
ercis
Acemi Yiğido
 
ercis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 25.12.2007
Yaş: 48
Mesajlar: 102
Thanks: 52
38 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 ercis COK SEVILEN BIR KISIercis COK SEVILEN BIR KISIercis COK SEVILEN BIR KISI
Standart Beldiye vanspor

bu hafta karsspor deplasmaninda guzel bir futbol sergileyerek galibiyeti son dakikada sansiz ve ilginc bir gole maruz kalaran kaybetmesine ragmen 3. 1 grubundaki 2.ligini koruyup lider ile arasindaki puan farkini 2 indirdi.
Belediyevanspor suan cizdigi yol ile 2.lige goz kirpiyor. kendilerine en icten basarilar....
ercis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Beldiye vanspor
Alt 05.02.2008, 06:52   #2
Engin58
Usta Yiğido
 
Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 2.088
Thanks: 824
278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 901 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt
Standart --->: Beldiye vanspor

VAN BELEDIYESPORA ABSARILAR DILERIZ.SAYGILARIMLA...
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Engin58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Doğunun yıldızı yeniden parlıyor
Alt 06.05.2008, 10:54   #3
ervan403
Yeni Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 05.05.2008
Yaş: 48
Mesajlar: 1
Thanks: 0
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ervan403 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Doğunun yıldızı yeniden parlıyor

DOĞU’DAN YÜKSELEN GÜNEŞ

Futbolun sihirli gizemine, benzersiz tutkusuna kimler kapılmadı ki. Bu tutkunun adeta gönüllüsü olan sportif anlayışı içine tam anlamıyla sindirmiş, doğunun gülen yüzü Vanspor yine farkını ortaya koydu. Sabırla, inatla sürdürdüğü mücadelesini 30. haftada birde liderlikle taçlandırdı. Alışık olduğu zirvelere yeniden dönmenin tarifsiz sevincini yaşattı bizlere. İlk kez 3. ligde giriştiği bu tarihi mücadelesinde, sessiz sedasız hiçbir takımla polemiğe girmeden, centilmence, alnının akıyla, futbolcusunun teriyle 2. lige çıktı. Ne rakip takımın otobüsünü taşladı, ne rakibini tehdit etti, ne de hakem dövdü. Çünkü doğunun en kıdemli takımı maçların ancak sahada kazanılacağını biliyordu. Çünkü muhteşem seyircisi, az çekmemişti bu olaylardan. Keskin sirkenin küpüne zarar vereceğini çok iyi biliyordu. Çünkü, süper lig de 5 sezon mücadele verip nice dev takımları misafir etmiş bu kentin, inanılmaz bir futbol kültürü vardı. Tabiî ki tüm takımlardan farklı olacak ve tabiî ki Doğunun Yıldızı unvanına leke sürmeyecekti. Ne Malatya Belediyespor gibi futbolcuları dopingli çıkacak, ne Aksarayspor Başkanı gibi yöneticileri hakem dövecek ne Siirt ve Nusaybin gibi rakibi taşlayacaktı ne de Diyarbakır Kayapınar gibi rakiplerini tehdit edecekti. Bunlar sadece basına yansıyan, ayyuka çıkan olaylar. Kim bilir daha neler neler yaşamıştı Vanspor’umuz.
Buna rağmen, her zaman doğruların başına gelen istisnasız durum olan, iyiliğin asla cezasız kalmadığı ülkemizde, 3.lig 1. grupta bu kadar sabıkalı takımların arasında en çok ceza verilen takımda Vanspor oldu. Geçen yıldan bu yana, biz artık saymaktan usandık, iki haftada bir muhakkak kulüp doktoru yüzünden ya da toplu küfür bahanesiyle ne idüğü belirsiz irili ufaklı sayısız defalar takımımız para cezasına çarptırıldı. Hakemler tarafından çalınan puanlarımızı ve yok yere oyundan atılan futbolcularımızda cabası. Ve daha neler neler… Fakat bunları konuşmanın artık hiç bir gereği yok. Zaman zaman Vanspor’u, hocasını, futbolcusunu, yönetimini bizlerde eleştirdik. Zaten eleştirinin olmadığı yerden başarı yerine dikta çıkar, kaos olur. Trilyonlar harcanırken, teknik direktörlerin biri gelip biri giderken, taraftarın sinirleri gerilirken, olan bitene seyirci kalıp sessiz durmak abesle iştigal olurdu. Yakalanan bu güzellikten sonra artık yarına bakmak zorundayız. Futbolda asla dün yoktur.
Velhasıl, tüm yaşananlar bir rüya gibi gelse de bizlere, 2000 yılından beri hasret kaldığımız coşkuya, heyecana yeniden kavuşmak tarifi imkânsız bir sevinç. Şerefi ile centilmence mücadele edip, konukseverliğinden ve fairplay’den ödün vermeden hedefine varan takımımıza ve bu cefakar seyirciye gerçektende her şeyin en iyisi layık. Grubumuzda yaşanan sayısız ibret verici hadiselerin arttığı son haftalarda, her türlü doping, hakem dövme, rakibi taşlama gibi sporun ruhuna yakışmayan olaylardan uzak hedefini yakalayan büyük takımımız ve cefakar seyircimizle ne kadar övünsek azdır. Her takımın harcı değildi iddialı olmak ve bunu taşıyabilmek. İşte büyük takım ve tecrübeli seyircinin farkı bu durumlarda ortaya çıkar. Bu başarının esas mimarları olan, futbolculara, teknik adamlara, yönetime ve Onursal Başkanımıza sonsuz teşekkürler.
ervan403 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git