Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR
Alt 12.02.2008, 18:21   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR



TV58’de yayınlanan Mustafa Ateş’in hazırlayıp sunduğu “SPORAKTİF” programına katılan Bülent Uygun, ”Bizim şampiyon olmamızı isteyen sadece 7 milyon Sivas’lı değil, 40 milyon Türk insanı var." dedi.

Uygun,” başarı için birliktelik şart diyoruz. 84 yıllık Cumhuriyet tarihinde , 40 yıllık ta kulüp tarihinde en önemli başarıyı elde etmişiz.Bunları görmüyoruz. Ama bir maçta alınan mağlubiyetle fırtınalar koparıyoruz.

Biz Sivasspor olarak bu şehir için ne gerekiyorsa başkanım Mecnun Otyakmaz’la birlikte yaparız.Buna kimsenin şüphesi olmasın.Gecemizi gündüzümüze katıyoruz.Nasıl yapar da futbolcularımıza mahcup olmadan ödemelerini yaparız.

Emeklerinin karşılığını veririniz.”diye düşünmüyoruz.Ama bizim taraftarımız 5 ytl ‘lik sms ‘i atmamak için her yolu deniyor. 7 milyon Sivaslı var deniyor.20 bin sms gönderilmiş.Hani nerde geriye kalan Sivaslılar.Sivaslı yiğit insandır,mert insandır.Arkadan konuşmayı sevmez.Eleştiride yapılacaksa insanın yüzüne karşı yapılmalı.Arkanızı dönünce yapılmamalı.Yüzünüze gülücükler atıp, arkanızdan sallamama lı.Ya olduğu gibi görünmeli yada göründüğü gibi olmalı.”dedi.

Lig tv yayın:

Uygun, geçen hafta Gaziantespor deplasmanındaki maçımız yayıncı kuruluş lig tv tarafından yayınlandı.Gayet normal bir hadise.Şampiyonluk hedefi olan bir takımın maçının yayınlanması kadar doğal başka bir şey olamaz.Ancak bugün bakıyoruz. Yayın programında yokuz.Lig tv yetkilileri ile bugün cumartesi günü Ankara’da oynayacağımız G. Oftaş maçımızın yayınlamasıyla ilgili konuyu görüşeceğim”dedi.

Diallo ve Sylla bugün katılacak:

Uygun,” Afrika kupasında mücadele eden Gine milli takımında forma giyen futbolcurından kanfory Sylla ve Mamudo Diallo’nun çalışmalara bugünden itibaren başlayacağını söyleyerek, kadromuz kısıtlı ve imkanlarımız ortada.uzun süren sakatlıkları sebebiyle sezon başından beri bizden ayrı kalan futbolcularımız oldu.Ülkelerinin Milli takımında oynayan 4 futbolcumuzdan mahrum maçlara çıktık.Ancak bı-unları hiç mazeret göstermedik.mevcut arkadaşlarımızla yola devam ettik.Bundan sonrada devam edeceğiz.Bizi kimse inandığımız davamızdan vaz geçiremez.

Brezilyalı Sergio’nun kulübü ile sorunu çözüm aşamasında:

Devre arasında Ukrayna’dan transfer edilen Brezilyalı futbolcu Sergio Pascheko Oliveria ile her konuda anlaştık.Kampımıza katıldı.Kulübü ile küçük bir sorunu var.Kendisini Gençlerbirliği Oftaş maçına yetiştirmeyi düşünüyoruz.

Sportif başarının yanında sosyal faaliyetler:

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun,sadece başarı sportif alanda olmaz.Biz büyük bir kulüp oma yolunda ilerliyoruz.Bunu yaparken sadece sahada yaptığınız sportif başarı yetmiyor. Sosyal konulara da duyarlı olmak gelen sizden istenen taleplere karşılık vermeniz gerekiyor. Geçen hafta belki kurtarılacak bir hayat için birinin ilerde bizim oranımıza ihtiyacı olabilir diye bütün takım halinde buna yöneticilerimizde dahil organlarımızı bağışladık.”dedi.

Her şey onlardan beklenmemeli:

İlimizin değerli yöneticileri başta sayın valimiz Veysel Dalmaz ve Belediye başkanımız Sami Aydın Sivasspor’a ellerinden gelen desteği vermek için adeta gece-gündüz zamanlarını bize ayırarak “Sivasspor için nasıl katkıda bulunabiliriz diyerek fikirler üretti.Kapı kapı maddi destek aradılar. Bu insanları lütfen yalnız bırakmayın. Sivasspor 20 yönetici ile birlikte şehrin önde gelen 3-5 yöneticisinin değil hepimizin .

Otobüs için teşekkür:

STSO Başkanı Osman Yıldırım ve yönetimi tarafından başlatılan kampanya ayrıca sizin kanalınız tv58’in yaptığı özel destek programlarının katkılarıyla birlikte startını verdiğimiz Otobüsmüz’ün siparişinin verildiğini ve bize Nisan ayında teslim edileceğini öğrendim.İşte Sivaslılık, yiğidoluk bu olmalı.Sözde değil, özde sivaslı olmak lazım.

Mehmet`i iğne ile oynattım:

Devre arasında ki transfer döneminin bir numaralı ismi olan Mehmet Yıldız’ı isteyen kulüplerimize başkanımız satmayacağını Sivaslılara bir söz verdiğini söyledi.Yiğit insan, sözünün eri olan bizimde kendisinden çok şey öğrendiğimiz abimiz başkanımız Mecnun Otyakmaz,” sivaslılara yardım kampanyası öncesi söz vermişti. Gerekli destek sağlanırsa şampiyonluk yolunda Mehmet’i kimseye satmayız.”dedi. Bundan dolayı bu transfer gerçekleşmedi.

Mehmet Yıldız o kadar fedakar bir futbolcum ki Gaziantespor maçında 90 dakika iğne ile oynattım.Konu Sivas’ın, Sivasspor’un menfaati ise gerisi bana göre teferruattır.”dedi.

Akın’dan özür diliyorum:

Ligin 9. haftasında Konya’da oynadığımız maçta Kalecimiz Petkoviç dahil 3 futbolcumuzu sakat verdik.O gün kaleye geçen Akın form grafiğini her hafta biraz daha üst seviyeye çıkartarak adeta, "forma yı kimseye vermem" dedi.Akın 2 .lig dahil 5 yıldır takımımızda yedek kaleci olrak görev yapıyor.Bazı yetenekler Türk futbolunda böyle geri planda kalabiliyor. Rüştü’de aynı olayı yaşamaştı.Ben Gaziantespor maçında kalesinde devleşen Akın’dan özür diliyorum.Hakkı’nı kendisine geç teslim ettiğim için.Fenerbahçe karşısında alınan 4-1 mağlubiyetle bi anda yok sayılmaya çalışılan Akın bana göre şu an A Milli takımın kalesine geçebilecek form düzeyinde kişilik ,karakter sahibi bir insan.”dedi.

Spor58
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
--->: KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR
Alt 12.02.2008, 18:33   #2
velibircan
Usta Yiğido
 
velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 06.02.2007
Mesajlar: 1.548
Thanks: 453
501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR

Mehmet Yıldız o kadar fedakar bir futbolcum ki Gaziantespor maçında 90 dakika iğne ile oynattım.Konu Sivas’ın, Sivasspor’un menfaati ise gerisi bana göre teferruattır.”dedi

bu zaman da hangi profesyonel oyuncu bunu diyebilir ki ?
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı velibircan'a Teşekkür Ediyor...
KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR
Alt 12.02.2008, 18:39   #3
Rallim58
Gast
 
Mesajlar: n/a
Standart KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR

BİZDE OLAYLARIN İÇYÜZÜNÜ BİLMEDEN ELEŞTİRDİĞİMİZ İÇİN MEHMET'TEN ÖZÜR DİLERİZ. HAKKINI HELAL EDER İNŞAALLAH...!
  Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
--->: KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR
Alt 12.02.2008, 18:43   #4
EyüphanAydın
Usta Yiğido
 
EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 10.08.2007
Mesajlar: 6.006
Thanks: 3.350
1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1262 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR

Gerçekten Bülent Hocamız Konuştukça İnsanın Dinleyesi Geliyor.
Sivasspor'a Sivaslıya Yaptıkları İyilikler,Güzellikler Hiç Unutulmayacak Cinsten.Futbolcularımıza Yaklaşması,Konuşmasıyla Örnek Alınacak Birisi.İnşallah Türk Futboluna Çok Yararlı Olucaktır.
__________________
http://img.blogcu.com/uploads/erkans...0000266796.gif
Hayat böyledir dostum,
Geçer beklemekle,
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı EyüphanAydın'a Teşekkür Ediyor...
--->: KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR
Alt 12.02.2008, 18:57   #5
yigidomustafa58
Usta Yiğido
 
yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.01.2006
Mesajlar: 4.428
Thanks: 666
715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1121 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster



Akın’dan özür diliyorum:

Ligin 9. haftasında Konya’da oynadığımız maçta Kalecimiz Petkoviç dahil 3 futbolcumuzu sakat verdik.O gün kaleye geçen Akın form grafiğini her hafta biraz daha üst seviyeye çıkartarak adeta, "forma yı kimseye vermem" dedi.Akın 2 .lig dahil 5 yıldır takımımızda yedek kaleci olrak görev yapıyor.Bazı yetenekler Türk futbolunda böyle geri planda kalabiliyor. Rüştü’de aynı olayı yaşamaştı.Ben Gaziantespor maçında kalesinde devleşen Akın’dan özür diliyorum.Hakkı’nı kendisine geç teslim ettiğim için.Fenerbahçe karşısında alınan 4-1 mağlubiyetle bi anda yok sayılmaya çalışılan Akın bana göre şu an A Milli takımın kalesine geçebilecek form düzeyinde kişilik ,karakter sahibi bir insan.”dedi.

Spor58

Akın gerçekten Milli Takımımızın kalesini koruyabilir..
__________________


Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin


yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidomustafa58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR
Alt 12.02.2008, 19:19   #6
XXCakir58
Usta Yiğido
 
XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 06.06.2006
Yaş: 34
Mesajlar: 2.574
Thanks: 4.642
574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR

hocaminizin dediklerine, düsüncelerine katiliyorum. Herkes hata yapabilir ama önemli olan o hatayi düzeltmek.
Akina gelince, Akin bence daha hazir sayilmaz A Milli Takimina. Gönül tabiki isterdi ki Akinin A Milli kadrosunda olsun ama simdilik daha erken diyorum, düsünüyorum
XXCakir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda XXCakir58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR
Alt 12.02.2008, 20:39   #7
yerliturkuaz
Usta Yiğido
 
yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 29.08.2005
Mesajlar: 5.394
Thanks: 3.308
1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1230 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR

HERKES OLAYIN FARKINDA KİMİN NE İSTEDİĞİDE BELLİ ARTIK LÜTFEN SİVASIMIZI YIPRATMAYALIM DESTEK ÇIKALIM BAŞKA SİVASSPOR YOK ÇÜNKÜ.....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yerliturkuaz'a Teşekkür Ediyor...
--->: KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR
Alt 12.02.2008, 21:08   #8
dülger58
Tecrübeli Yiğido
 
dülger58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 16.08.2007
Mesajlar: 556
Thanks: 35
119 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 dülger58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR

İNŞALLAH EMEKLER BOŞA GİTMEZ.GÖNÜL İSTERKİ ŞAMPİYON OLALIM.AMA İLK ÜÇ TE SEZONU BİTİRİRSEK COK GÜZEL OLACAK.OFTAŞ MACI COK GÜZEL OLUR.DİLLO VE SYLLA DA DÖNDÜ.YENİ BREZİLYALIDA MACA YETİŞİRSE.SİVASSPORU KİMSE TUTAMAZ..
dülger58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda dülger58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR
Alt 13.02.2008, 01:19   #9
albina58
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 51
Mesajlar: 1.661
Thanks: 1.858
363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 877 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR

Bülent UYGUN'un,Aslen SİVAS'lı olmamasına rağmen,SİVAS ve SİVASSPOR için yapmak istediklerini,planlarını ve tespitlerini bir daha hayranlık ve takdir ile gözlemledim.Her ne söylerse haklıdır,şayet kendisinin yapdıklarını veya sivaslı olarak bizlerin yapması gerekenleri onun yapdığı yerde bizlere maalesef laf düşmediği gibi,ahkam kesmeyede hakkımız yokdur.
Kafamın takıldığı bir yer varki,7 milyon SİVASLI ile beraber 40 milyon kişi bizi desdekliyor demektedir.İşte burda burda bir eksiklik var,o da 40 milyon kişiden 7 milyon SİVAS'lıyı çıkartmamız gerekmektedir,zira bir SMS projesinde 16 000 sivaslı,kombine kart satımında 3 000 SİVAS'lı,sivasspor taraftar kartında,lisanslı ürünlerde 300-500 sivaslının olduğu yerde,maalesef 7 milyon sivaslı var demek abes geliyor bana.
Ayrımcı-nifakçı değilim,ama büyük kulüp olmak demek,avrupada oynamak istiyoruz demek,şampiyon olmak istiyoruz demek hepside aynıdır.Bu bağlamda,en azından bir avrupa arenasında mücadele etmek,iki tane yurt dışına maça gitmek,milyon dolarlarla ifade edilmektedir.Liğimiz gelir dağılımındaki adaletsizlik,ki bazı arkadaşlar lider olmakla milyon dolarların kasamıza girdiğini ima etmektedir ki öyle degil.Ancak ve ancak diğer gelişmiş kuluplerde olduğu gibi,evvela kulübe ait lisanlı ürünlerin,kombinelerin alımı,ve benzer hemşeri ve taraftarın açıktan nakit olarak yardımları ile mevcut olmaktadır.
Bülent UYGUN bizden daha çok Avrupa arenasında oynamak ister,ama dananın kuyruğu maalesef bizlerin burdan gördüğü gibi degil.
08.02.2008 tarihinde,bir banka şubesinden yine tanıdığım aracılığı ile sivasspor dernek yardım hesab numaralarında korsan sorgulama yapdım,üzülerek söylüyorum ki,sivaslı olmayan Z.... şahıslı bir işadamının yatırdığı yardımdan başka bir tane bile yardım yatırılmamış.Bu bir bireysel sorumluluktur,her sivaslının yapması gereken bir vefadır,bir banka şubesinden havale ile yardım yapmak,çokta zor bir olay değil.

Neyse,boş konuşmalarda ahkam kesmek,yeni stat istemek,ufo lu ısıtma talep etmek,avrupada oynamayı arzulamak,para ile değil sadece hayal daracağımızın bir bölümüdür.Parada dedeğimiz ne ki elimizin kiri,o konuya girmeyelim bizi bozar.
__________________
.............BU TECRÜBE BU ÖMRE YETMEZ......
albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda albina58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR
Alt 13.02.2008, 06:25   #10
SenSetik
Usta Yiğido
 
SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 45
Mesajlar: 3.298
Thanks: 1.918
1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1030 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: KALPLER BİZİM İÇİN ATIYOR

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent UYGUN'un,Aslen SİVAS'lı olmamasına rağmen,SİVAS ve SİVASSPOR için yapmak istediklerini,planlarını ve tespitlerini bir daha hayranlık ve takdir ile gözlemledim.Her ne söylerse haklıdır,şayet kendisinin yapdıklarını veya sivaslı olarak bizlerin yapması gerekenleri onun yapdığı yerde bizlere maalesef laf düşmediği gibi,ahkam kesmeyede hakkımız yokdur.
Kafamın takıldığı bir yer varki,7 milyon SİVASLI ile beraber 40 milyon kişi bizi desdekliyor demektedir.İşte burda burda bir eksiklik var,o da 40 milyon kişiden 7 milyon SİVAS'lıyı çıkartmamız gerekmektedir,zira bir SMS projesinde 16 000 sivaslı,kombine kart satımında 3 000 SİVAS'lı,sivasspor taraftar kartında,lisanslı ürünlerde 300-500 sivaslının olduğu yerde,maalesef 7 milyon sivaslı var demek abes geliyor bana.
Ayrımcı-nifakçı değilim,ama büyük kulüp olmak demek,avrupada oynamak istiyoruz demek,şampiyon olmak istiyoruz demek hepside aynıdır.Bu bağlamda,en azından bir avrupa arenasında mücadele etmek,iki tane yurt dışına maça gitmek,milyon dolarlarla ifade edilmektedir.Liğimiz gelir dağılımındaki adaletsizlik,ki bazı arkadaşlar lider olmakla milyon dolarların kasamıza girdiğini ima etmektedir ki öyle degil.Ancak ve ancak diğer gelişmiş kuluplerde olduğu gibi,evvela kulübe ait lisanlı ürünlerin,kombinelerin alımı,ve benzer hemşeri ve taraftarın açıktan nakit olarak yardımları ile mevcut olmaktadır.
Bülent UYGUN bizden daha çok Avrupa arenasında oynamak ister,ama dananın kuyruğu maalesef bizlerin burdan gördüğü gibi degil.
08.02.2008 tarihinde,bir banka şubesinden yine tanıdığım aracılığı ile sivasspor dernek yardım hesab numaralarında korsan sorgulama yapdım,üzülerek söylüyorum ki,sivaslı olmayan Z.... şahıslı bir işadamının yatırdığı yardımdan başka bir tane bile yardım yatırılmamış.Bu bir bireysel sorumluluktur,her sivaslının yapması gereken bir vefadır,bir banka şubesinden havale ile yardım yapmak,çokta zor bir olay değil.

Neyse,boş konuşmalarda ahkam kesmek,yeni stat istemek,ufo lu ısıtma talep etmek,avrupada oynamayı arzulamak,para ile değil sadece hayal daracağımızın bir bölümüdür.Parada dedeğimiz ne ki elimizin kiri,o konuya girmeyelim bizi bozar.
ama hayal etmeden hiçbirşey olmuyor............
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git