Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Futbol Federasyon

Futbol Federasyon Burada Futbol Federasyon hakkındaki Görüşlerinizi bildirebilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

Futbol Federasyonu'nun Yeni Başkanı Hasan Doğan
Alt 14.02.2008, 13:41   #1
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1195 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Pfeil Futbol Federasyonu'nun Yeni Başkanı Hasan Doğan

Futbolun yeni patronu Hasan Doğan

Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu, Ankara Sheraton Otel'de yapılıyor. Kurul'da bilançoların ibrasından sonra geçilen seçimde beklenen oldu. Genel kurula katılan 237 delegeden 231'i başkanlık seçimi için oy kullandı. Delegelerin 222'sinin oyunu alan Hasan Doğan, Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı oldu.
Sabah 11.00'da başlayan Genel Kurul'da öncelikle Divaın başkanlığı seçimi vardı. Divan başkanlığına, bir önceki olağan genel kurulda da başkanlık eden Galatasaray Kulübü delegesi Mehmet Helvacı seçildi. 150 delegenin imzaladığı önergeyle seçilen divanda, başkan yardımcılıklarına ise Şekip Mosturoğlu, Adnan Türkkan ve Hayrettin Hacısalihoğlu getirildi.

ERZİK VE BAŞESGİOĞLU KATILMADI
Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve dün ağabeyi vefat eden UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik genel kurula katılmadı. Başkan adayı Hasan Doğan, genel kurul salonuna 10 dakika önce gelirken, başkan Haluk Ulusoy, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte genel kurula tüm delegelerden sonra geldi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Divan Başkanı Mehmet Helvacı, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'u konuşma yapmak üzere kürsüye davet etti. Fakat Ulusoy, konuşma yapmak istemediğini bildirdi.

Hasan Doğan'ın listesi şu isimlerden oluşuyor:

Yönetim Kurulu:
Oğuz Çarmıklı, Mehmet Ali Aydınlar, Zafer Yıldırım, Mahmut Özgener, Serdar Güzelaydın, Levent Kızıl, Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Lütfi Arıboğan, Süleylan Atal, Ufuk Özerten, Arif Nuri Koşar, Tuncay Karartı, Yunus Egemenoğlu
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:
Hakan Kanık, İsmet Çiftçi, Ali Düşmez, Fahrettin Curoğlu, Ahmet Malatyalı, Celal Birsen, Hüseyin Ar, Fahrettin Eserdi, Mustafa Evrensel, Kenan Serthan, Eyüp Gözgeç, Cevat Kosova, Turan Mecikoğlu, Cemal Yücel Günay
Denetleme Kurulu:
Hamdi Topçu, Birol Acar, İsmail Gerçek, Kazım Çalışkan, Ziya Erbaş
Denetleme Kurulu Yedek Üyeler:
İbrahim Zengin, Mehmet Ali Kaynar, Murat Eroğlu, Namık Öndeş, Salih Karabulut

HALUK ULUSOY YÖNETİMİ İBRA EDİLDİ
Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda, başkan Haluk Ulusoy döneminin faaliyet ve denetim kurulu raporlarıyla gelir-gider tablosu ibra edildi.

Genel kurul delegeleri, 1 Haziran 2007 ile 31 Ocak 2008 tarihlerini kapsayan faaliyet ve denetim kurulu raporları ile gelir-gider tablosunun okunmasının ardından, raporları oybirliğiyle kabul etti.

Okunan gelir-gider tablosunda, federasyonun bir yıllık gelirler toplamının 143 milyon 175 bin 640 YTL olarak öngörüldüğü, fakat olağanüstü genel kurula gidilmesi nedeniyle 8 aylık dönemde, gelirlerin 89 milyon 723 bin 081 YTL olarak tahakkuk ettiği belirtildi. Buna karşılık giderlerin de 143 milyon 175 bin 640 YTL olarak öngörüldüğü ve 8 aylık dönemde bu rakamın 91 milyon 135 bin 346 YTL olarak gerçekleştiği açıklandı.
Başkan Haluk Ulusoy, raporların ibra edilmesinden hemen sonra yönetim kurulu üyeleriyle birlikte genel kurul salonunu terk etti. Ulusoy ve yönetim kurulu üyelerinin salondan ayrılmasının ardından Hasan Doğan'ın tek aday olarak katıldığı başkanlık seçimleri için oy kullanma işlemine geçildi.

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidomustafa58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: Futbol Federasyonu'nun Yeni Başkanı Hasan Do
Alt 14.02.2008, 13:50   #2
Buraq58
Usta Yiğido

Buraq58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

353 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 Buraq58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Futbol Federasyonu'nun Yeni Başkanı Hasan Do

Abi Okuya Okuya Gözüm Çıktı Elini Sağlık((İyi Adammıs))hehe
Alt 14.02.2008, 13:56   #3
veysel
Usta Yiğido

veysel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 veysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISI

HALUK ULUSOY YÖNETIMI BENCE BASARILIYDI HANGI MILLI BASARI NIN ARKASINA BAKARSANIZ ULUSOY VARDIR MILLI TAKIMLARIN VEYA KULÜP TAKIMLARININ GELIRLERINI ARTIRMASINDA KI EN ÖNEMLI KURUM ULUSOY FEDERASYONUDUR YINEDE YENI SECILEN FEDERASYONA BASARILAR
veysel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2008, 16:32   #4
murteza
YASAKLI ÜYE

35 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 murteza FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hasan doğan belledin geçmişimizi birde hemşerimiz olacaksın
murteza isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2008, 18:40   #5
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1195 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Pfeil --->: Futbol Federasyonu'nun Yeni Başkanı Hasan Do

Alıntı:
murteza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hasan doğan belledin geçmişimizi birde hemşerimiz olacaksın
bu arada sen Kastamonulumusun...??
Alıntı:
Hasan Doğan kimdir?

Genel Kurul'da 37. TFF Başkanı olarak seçilen Hasan Doğan, 1956 yılında Kastamonu'nun Abana ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini İstanbul'da yapan Doğan, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra 1979-1980'de İngiltere'de lisan eğitimi aldı. 1981-1988 arası Koç Holding bünyesindeki Beldesan firmasında pazarlama koordinatörü olarak görev alan Doğan, 1988 yılında kurucusu olduğu Ramsey'in genel müdürlüğü görevini üstlendi.

Aysel Doğan ile evli olan ve Zeynep ile Selim adlı iki çocuğu bulunan Hasan Doğan, halen Ramsey Giy. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu üyeliği, Gürmen Giy. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu üyeliği, Kip-Teks Konf. İmalat Paz. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu başkanlığı, Star Medya Yayıncılık yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürütüyor.

Doğan, Levent Bıçakcı'nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde federasyonda başkan vekili olarak görev almıştı. Hasan Doğan'ın bu görevleri dışında, İstanbul Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği sanayi konseyi, Boks Federasyonu yönetim kurulu üyelikleri bulunuyor. Futbol Federasyonu Başkan adayı Doğan, bunun yanında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeliği ile Beşiktaş Kulübü kongre üyesi olarak sporun içinde yer alıyor.

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Futbol Federasyonu'nun Yeni Başkanı Hasan Doğ
Alt 12.05.2008, 18:52   #6
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Futbol Federasyonu'nun Yeni Başkanı Hasan Doğ

Insallah hayirlisi olur. Insallah bize hayirli olur. Hersey yoluna koyar umarim
XXCakir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2008, 13:50   #7
BirSubat2oo7
Yiğido

BirSubat2oo7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 BirSubat2oo7 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
veysel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HALUK ULUSOY YÖNETIMI BENCE BASARILIYDI HANGI MILLI BASARI NIN ARKASINA BAKARSANIZ ULUSOY VARDIR MILLI TAKIMLARIN VEYA KULÜP TAKIMLARININ GELIRLERINI ARTIRMASINDA KI EN ÖNEMLI KURUM ULUSOY FEDERASYONUDUR YINEDE YENI SECILEN FEDERASYONA BASARILAR
Haluk bey tek nefes tek yürektir.Sana katılıyorum.Gerekeni yapmıştır.Hasan beyede başarılar dilerim.İyi çalışmalar bekliyorum ve beklenmektedir spor severler tarafından.
BirSubat2oo7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2008, 13:59   #8
kadir0911
Tecrübeli Yiğido

kadir0911 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

197 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 kadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISI

Hepimize hayirli ugurlu olsun..
kadir0911 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla