--->: BÜLENT UYGUN'un milli maç yorumu
ya ben mevlütüde geçtim.helal olsun çocuğa elinden geleni yaptı.bence kendiside milli takımda olmasına şaşırmasına rağmen gayet güzl oynamaya çalışyo.oda dışarda kendinden iyi oyuncular olduğunu biliyo
lakin
birisi ALLAH için bana şu nihat kahveciyi anlatsın.kim bu adam bu adam topçumu artismi.pis burun vurmayla futbolcu olmuş daha kaç kişi var nihatttan başka dünyada.kim bu gibi pis burunla topa vuran, hiç bir oyun anlayışı olmayan, her topu kalaye göndermeye çalışan,futbolda paylaşma ve paslaşma nedir bilmeyen,kornerden bile kaleye şut atmaya çalışan,gerizekalı oyun anlayışlı, bütün duran toplarda topun başına egosuyla geçen,kafasını büküp kaleye sivri burun şut atmayı düşünen bir sokak toçusundan çok çok daha kötü bir adamın ne işi var milli takımda.gerizekalı herif o kadar yıldır top oynamış ispanyada nice goller atmış hiç farketmemişmi yanındaki adamlar hep nokta santrofor.buna boş alan bırakıyolar.kovaçeviç olsun rosssi olsun tomassson olsun franco olsun bu adamın yanında oynamış adamlar hep nokta(bizim mehmet yıldız gibi oyuncular)santrofor. sonra gelmiş bana artislikmi yapıyo geri zekalı futboldan hiç anlamayan aptal adam.bu gibi pis buruncular futbolcu oluyosa ben şimdiye anadolunun maradonası olurdum bu işin peşini bırakmasaydım beeee........
|