Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

Sivasspor Braga Karşısında daha Şanslı
Alt 18.07.2008, 10:34   #1
yigidomustafa58
Usta Yiğido
 
yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.01.2006
Mesajlar: 4.428
Thanks: 666
715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1121 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Pfeil Sivasspor Braga Karşısında daha Şanslı

Sivasspor Braga Karşısında daha Şanslı



Portekizli usta yazar Nuno Fernandez, Sivasspor-Braga eşleşmesini masaya yatırdı.
18.7.2008

Braga, Avrupa’da daha deneyimli. Ancak bu sezon yeni bir yapılanma içine girdiler. Sivas maçı öncesi bu durum büyük dezavantaj. Sivasspor ise oturmuş bir takım. Ayrıca çok sistemli bir futbol oynuyorlar. Ev sahibi, pazar günkü kapışma öncesi ağır basıyor.

Braga bu sezonki ilk resmi sınavını Sivasspor’a karşı verecek. Sivas, Avrupa’da çok tanınmayan bir takım ama Türkiye Süper Ligi’nde özellikle geçen sezon yaptıkları ortada. Braga kenar yönetimi, rakibi isimsiz görürse büyük bir hataya düşer. Kağıt üzerinde Braga favori gözüküyor. Ama işin aslı öyle değil. Geçen sezonki kadrosunu büyük oranda değiştiren Kırmızı-Beyazlılar’da 11 yeni isim takıma katıldı. 8 oyuncu ise gönderildi. Böylesine zorlu bir maç öncesi bu durum büyük dezavantaj. Çünkü karşılarında kadrosu oturmuş bir rakip var. Sivas son kadrosunu korumuş durumda. Braga eğer ilk karşılaşmada bozguna uğrarsa, rövanşta bunun altından kalkamaz. Takımın büyük bölümünün yanısıra teknik direktör de değişti. Portekiz futbolunun renkli kişiliklerinden olan Jorge Jesus önemli hedeflerle göreve geldi. Hücum oynatmayı seven bir çalıştırıcı olan Jesus, tam bir taktik dehası. Maç Bülent Uygun ile Jesus arasında bir satranç mücadelesine dönebilir. Sahaya çıkacak Braga takımının nasıl bir performans sergileyeceğini inanın hocası bile çok bilmiyordur. Bu nedenle ilk maçta Sivas ev sahibi olmanın avantajıyla da ağır basıyor. Ancak şunu unutmamak gerekir. Braga 2000’li yıllarda Portekiz futbolunun en dikkat çekici ekiplerinden biri ve 3 büyükler Porto, Benfica, Sporting Lizbon’a karşı en çarpıcı sonuçları alan takım. Braga’nın rakibine karşı tek avantajlı olduğu konu Avrupa deneyimi. Geçen sezon UEFA Kupası’nda Aris, Kızılyıldız, Bolton ve Bayern Münih’in bulunduğu grupta ilk üçe girip, turu geçmeyi başardılar.
Nuno Fernandez

Yiğidolar Braga’ya kilitlendi
İnter Toto Kupası 3.Turu’nda Pazar günü Portekiz temsilcisi Braga ile evinde karşılaşacak olan Sivasspor’da, zorlu maçın hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Yiğidolar’ın, dünkü idmanda bir hayli hırslı olduğu göze çarptı. Uzun süredir tedavisi süren Mohamed Ali ve yeni transfer Herve Tum’un da katıldığı antrenmanı, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın da ziyaret etti. Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar’ın Gurbanov, Emre Efe, Aytaç Ak, Volkan Ünlü ve Murat Yılmaz’ı kiralık olarak, Cvetkov, Mahmut Hanefi ve Ömer Kaplan’ı ise bonservisi ile takımdan göndereceği öğrenildi. Uğur Yıldırım’ın ise Fransa’nın Metz kulübü ile görüştüğü kaydedildi.
__________________


Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin


yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidomustafa58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git