İşte Taraftar Olmak Bu !!!!
Gecen gun fatih abimiz bir baslık acdı "anti istanbul" diye saolsunlar 40,000 uyelı sıtemızde yaklasık 40 kısı destek cıktı buna bende varım dedi...
ne mutlu bize ki buyuk bır taraftar topluluguyuz takıma her zaman sahıp cıkan her zaman yanında duran haklarını savunan ve de yerı geldıgınde masaya yumrugumuzu vuruyoruz...
bakın bjk gecen sene haksız 3 puan alarak üstümüzde yer aldı..bunu da cogu gazete tv haber olarak vermedi...bu olay baska bır anadolu takımına yapılsaydı o zaman tepki neymiş hakkını savunmak neymiş görürdük...trabzonlular bır macını yayınlamadılar diye onbinlerce mail attılar mecbur kaldılar ertesi hafta onların macını verdıler bızım mac yerıne trabzonun altlarda bızım en tepede olmamıza ragmen. Peki biz neden bir kamuoyu olusturup nden tepkimizi vermedik??? illa birseyler olması ıcın futbolcu ve camia dan mi birseyler beklemek lazım...artık ben bıktım üniversiteye gelenlerden bu takıma nasıl sahıp cıkılmaz kardesım diye ettıklerı sitemden.Onlar bile bu takımı bızden cok dusunurken taraftariz diye gecınenlerın hiç birsey yapmamalarını gormek gercekden cok acı verici..cok iyi hatırlıyorum biz 2. ligdeyken üniversiteden gelen anadolu takım taraftarları sivasspor a destek oluyordu hafta ıcı spor programında konusan bir abımızın dedıklerı aynen su "ben rizeliyim gelmişim sivasspor icin bagırıyor bagırtıyorum ama hadı bagıralım dedıkce sivaslılar "gardas cekıl macı izleyek" diyorlar anlam veremıyorum" demişdi...ama biz alısmısız ınternette taraftarlık yapmaya biz alısmısız stada 5 ytl vererek futbolcuya sövmeye yenemeyınce 10 dk onceden stadı terketmeye...Yeri geldınde 7 mılyonuz diye seviniriz hava atarız ama bir hayır işi yada yardımlasma olunca sıvaslı kımlıgımızden hemen uzaklasırız...Bazi seylerın farkına varma zamanı gelmedimi artık..
ilgili baslıga gecen senekı bjk nin yaptıgı haksızlıgı buyuk bır pankart acarak dıle getirelim dedim ama sonradan pişman oldum cunku herkesın yardım etmesı ıstenecek ama cogu "taraftarimiz" oralı bıle olmuyacaklar...halbuki mac sonucu skorlarında sonuc kotuyse hepsı antrenor hepsı futbolcu kesilir...
belli ki icimizdekı ıstanbul hayranları bıtmek bılmıyor ki yapılan calısmalara duyarsız olunuyor...
Sizlerle bir kez daha gururlandım bir kez daha göğsüm kabardı...
son söz antalya trıbunlerınden olsun...
" 12. adamız 12 kısı kalsakda bu takımın arkasındayız"
(7 mılyon sivaslı 40,000 uye olsa da olmasa da )