Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Tahkime Gittiler...
Alt 25.09.2008, 20:12   #1
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1286 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Tahkime Gittiler...

Bursaspor kulubü Sivasspor-Bursasspor maçı için tahkime gitti...

Bursasspor kulubü maçta hata yapıldığını iddia ederk bugün tahkime gitti...

Sivasspor'la ilgili bir durum olmadığını söyleyerek biz hakkımızı aramaya gidiyoruz dediler...

Acaba hangi haktan bahsediyorlar ben anlayamadım...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yerliturkuaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: Tahkime Gittiler...
Alt 25.09.2008, 20:14   #2
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: Tahkime Gittiler...

Yazıcı, Özlüce Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında 14 Eylül’de Sivaspor ile deplasmanda yaptıkları maçta esame listesinin, Turkcell Süper Lig Statüsü’nün 7. maddesinin 3. fıkrasına uygun olmadığının federasyon tarafından tespit edildiğini belirtti. Bunun üzerine kulüp olarak konunun takipçisi olduklarını anlatan Yazıcı, "Sivaspor ile aramızda herhangi bir sorun yok. Hatta bir Anadolu takımı olarak Sivaspor’un geldiği noktayı, geçen sene yakaladığı başarıyı alkışlıyoruz. Konu üzerinde hukuk ve kurallar çerçevesinde duruyoruz" dedi.

Yazıcı, benzer bir olayın Bursaspor’un da başına gelebileceğini ifade ederek, yaptırımı açık olan bu kuralla ilgili yorumla karar verilmesini anlamakta güçlük çektiklerini, bunun kulüpler arasında "çifte standart" oluşturacağını bildirdi. Federasyonun Hukuk Kurulu’nun, TFF Yönetim Kurulu için hazırladığı raporda olayın açık kural ihlali olduğunun belirtildiğini ifade eden Yazıcı, şunları söyledi: "Rapor ’ama’ diye devam ediyor ve kulüplerden gelen yazılara ilişkin bilgiler vererek, maçın 3-1 Sivaspor lehine sonuçlanması yönünde karar verilmesi isteniyor. Konuyu tahkime taşıyacağız. Eğer TFF kurallarla yönetiliyorsa maçla ilgili karar Bursaspor lehine verilir. Tahkim kurulu hukukçulardan oluşuyor. Hukukçuların en iyi kararı vereceğine inanıyorum. Yineliyorum; bizim Sivasspor ile bir sorunumuz yok. Sadece kuralların uygulanmasını istiyoruz.

Bursaspor’a bir maç seyircisiz maç cezası verildi ve bize ’kural bu, uymak zorundayız’ denildi. Aynı şekilde kaptanımız Yusuf Şimşek hazırlık maçında kırmızı kart gördüğü için 3 maç ceza aldı. Yine ’kural’ dediler, biz de sesimizi çıkarmadık. Federasyon esame listesi ile ilgili kuralları beğenmiyorsa kaldırabilir. Zaten böyle bir çalışma olunduğunu sanıyorum. Ama Sivasspor maçı oynandığında bu kurallar geçerli olduğundan, bu maçla ilgili karar kesin Bursaspor lehine olmalı."

Yazıcı, "Eğer karar yine Bursaspor’un aleyhine olursa CAS’a gitmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Sanıyorum bu dosyayı CAS’a götürme şansımız yok. Ama ben daha önce dediğim gibi hukukçulardan oluşan Hukuk Kurulu’nun en iyi kararı vereceğini düşünüyorum" yanıtını verdi. "Karar sonrası federasyon başkanı ve yetkilileriyle görüştünüz mü?" sorusu üzerine ise Yazıcı, "Evet görüştüm. Federasyon da olayın kural hatası olduğunu kabul ediyor. Ama maçın 3-1 Sivasspor lehine tescil edilmesiyle ilgili, diğer kulüplerden gelen yazıları gösteriyorlar ve bu kuralın haklı olmadığını söylüyorlar. Biz de aynı düşüncedeyiz, ama kurallar uygulanmalı. Sonra istenirse kaldırılsın" diye konuştu
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.09.2008, 20:14   #3
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursaspor kulubü Sivasspor-Bursasspor maçı için tahkime gitti...

Bursasspor kulubü maçta hata yapıldığını iddia ederk bugün tahkime gitti...

Sivasspor'la ilgili bir durum olmadığını söyleyerek biz hakkımızı aramaya gidiyoruz dediler...

Acaba hangi haktan bahsediyorlar ben anlayamadım...
Mac Tescıllendı Bundan Sonra Bır SEy Olmaz...
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.09.2008, 20:15   #4
furkan çelik
Yeni Yiğido

8 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 furkan çelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yuh ya utanmazlar şükretsinler tarihi fark olacak maçta bir penaltımız verilmedi bir golümüzede ofsayt dendi bir sürü de gol pozisyonu heba oldu şükretsinler
furkan çelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.09.2008, 20:26   #5
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aç gözlü çakallara bak sen.
Kural uygulanacakmış. öbürüne uygulanmayan kural sivasspor'amı uygulanacak.
Bursa diyorki bize torpil yapılsın kıyak geçilsin.
Bu kadar yüzsüzlük bu kadar utanmazlık olurmu.

Hadi be kayserim dağıt şu kertenkele kılıklı timsah bozuntularınıda akılları başına gelsin.

üç taneden aşağı atarsan hatırım kalır.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Tahkime Gittiler...
Alt 25.09.2008, 20:23   #6
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1197 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Tahkime Gittiler...

tahkime gitmesinler biz bursaya gidelim paf takımla bir daha yenip gelelim
--->: -->: Tahkime Gittiler...
Alt 25.09.2008, 21:31   #7
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1101 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: Tahkime Gittiler...

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tahkime gitmesinler biz bursaya gidelim paf takımla bir daha yenip gelelim
paf takım bursaya 8-1 yenildi.. as takımımı yencek
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.09.2008, 20:23   #8
ozer10
Yiğido

ozer10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 89 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 ozer10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu kadarıda pes sivasspor hakkını aramaya gidince hiç düşünmeden ret ediyorlar

haksız yere bizi zor duruma düşürmeye çalışmaları çok saçma bu oyunlar bitmezse türk futbolu nasıl gelişecek ki yani
ozer10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.09.2008, 20:31   #9
uhud85
YASAKLI ÜYE

65 Mesajına 103 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 uhud85 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

El İnsaf diyorum başka bişiy demiyorum..Yazık be size ulan tarihi fark atmadığımız için ALLAHA ne kadar dua etseniz azdır..Uyanıklara bak kalleşçe alıcağınız 3 puanla ilk 10'a gireceğinize küme düşün bundan iyi...Bursaspor camiasını delikanlı sanmıştım ama onlar kendilerinin trbazondan bi farklarının olmadığını kanıtlmış oldular bu davranışlarıyla...Unutmayın doğrunun gizlenemezlik özelliği vardır..Yalan ve iftiralar er yada geç meydana çıkar..ALLAH hayırlsını nasip etsin SİVASSPOR CAMİASINA
uhud85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.09.2008, 09:12   #10
burak81
Yeni Yiğido

burak81 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 burak81 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
uhud85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
El İnsaf diyorum başka bişiy demiyorum..Yazık be size ulan tarihi fark atmadığımız için ALLAHA ne kadar dua etseniz azdır..Uyanıklara bak kalleşçe alıcağınız 3 puanla ilk 10'a gireceğinize küme düşün bundan iyi...Bursaspor camiasını delikanlı sanmıştım ama onlar kendilerinin trbazondan bi farklarının olmadığını kanıtlmış oldular bu davranışlarıyla...Unutmayın doğrunun gizlenemezlik özelliği vardır..Yalan ve iftiralar er yada geç meydana çıkar..ALLAH hayırlsını nasip etsin SİVASSPOR CAMİASINA
uhud85 Bursa camiasi delikanlidir merak etme,Bursaspor sitelerine girersen yorumlardanda anlarsinki birkac catlak ses haricinde taraftar olarak bizler o 3 puani istemiyorduk.Sivas sahane bir oyunla bileginin hakkiyla 3 puani aldi,sahada kaybedilen maci bizler masa basinda istemiyoruz,hazmedemeyizde bu böyle biline tahkime gitme olayi yönetimin tasarrufu biz taraftarlari baglamaz ve büyük cogunluk tasdik etmiyoruz bu böyle bilinsin.sizlerde takdir edersinizki bu konu gündeme bursaspor tarafindan getirilmedi kolpa ist.medyasinin fb.maci öncesi Sivas camiasini karistirma koplasi olarak bakiyoruz bizler olaylara insallah bu hafta fb.ye gereken cevabi vereceksiniz,ist.hegomonyasina son,yigidolara basarilar.fb macinda sivasa 3 puan insallah helede farkli galibiyet olursa tadina doyum olmaz.
burak81 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda burak81'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır