-en son bir fb maçında yaş akmıştı gözümden...1-4
vee yine bir fb maçı ben yine gözyaşı döker ama sevinç gözyaşı..
iftarı müthiş bir heyecanla yapıp,ne yediğimim bilemiyordum bile..
stata girince bir arkadaşım
-ne diyorsun halit yenecek miyiz?
-abi inan bugün hiç olmadığı kadar müthiş bir inanç var içimde kesin yeneceğiz.
sonra sensetik geliyor..halit 2 mi atalım 3 mü..bense mübarek gün abi 2 yeter..
ilk yarıda kaçan iki net pozisyon ve yenen amatörce bir gol..içimde bu maçı kazanma duygusu hiç gitmedi yine de...ilk yarı bitti..ve sms geldi..hataylı gardaşım stsy21 mesaj çekmiş..bu maç 2-1 bizim merak etme..sonra afyonlu koyu fb li dostum beni çaldırıp duruyor devra arası..ne demek istiyorsa
ikinci yarı sivasımın futbol resitali fb büyütülmüşünün hazin sonu..
hayatımda bir galibiyetten hiç bu kadar zevk almadım..maç bitti sensetik in yanına gittim bir sarıldık ki gören sanır biri oğlu 20 yıl sonra ilk kez görüştüler..işte böyle bir sevinç..ne ses kaldı ne boğaz..helal olsun!!
kadir gecesiydi ama kendilerine ayrılan yeri dolduran fblileri boynu bükük görmek çok güzeldi..istanbul takımını yenmek çok farklı bir duygu,bu duyguyu tattıkça "sivaslıyım ama bilmem hangi takımlıyım" diye başlayan cümleler artık kurulmayacaktır..
dün sivasta olup da maça gelmeyenler dövünüp dursun..bu müthiş heyacanı,atmosferi kaçırdıkları için iki hatta üç hatta 100 kez yansın..
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
Yukarıdaki Mesaj için 14 Kullanıcı Yiğiter'a Teşekkür Ediyor...
skor tahmin yarışmasında forma kazanan hataylı dostumuz stsy21 maç önü formasını aldı giydi ve pozunu verdi..herkes senin kadar sivaslı olsa yeter dostum!!
orda bir takım var uzakta....
desteklemesek de,bağırmasak da,fedakarlık yapmasak da o takım bizim takımımızdır..
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Yiğiter'a Teşekkür Ediyor...