Sivasspor’u yakından takip etmesiyle bilinen İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah maçların ikinci yarıda daha zorlu geçeceğini hatırlatarak Yiğidoların takımlarına daha çok destek vermesi gerektiğini söyledi.
İstanbul Emniyet Müdürü Cerrah “Sivasspor’u yakından takip ediyorum. İstanbul’da oynadığı hemen hemen bütün maçlarda tribünlerdeki yerimi aldım.Hatta bazı maçları Yiğidoların arasında izledim. Sivasspor’un benim için ayrı bir anlamı ve önemi var. İnşallah bu sezon sonunda şampiyon olur ve hepimizi mutlu eder, ayrıca Mehmet Yıldız’ın Sivasspor’da kalmasınada sevindim” dedi.
Ligin ikinci yarsının daha zorlu geçeceğininde altını çizen Cerrah “Hatırladığım kadarıyla ligin yarısına kadar gelen bölümde bu kadar çok takım zirve için oynamadı. Artık Anadolu takımlarıda Türk futbolunda söz sahibi olmaya başladı. Sivasspor bu takımlara öncülük yapıyor.Onlarla gurur duyuyorum. Yiğidolardan ricam takımlarına her zamankinden fazla destek olsunlar” şeklinde konuştu.
İstanbul Emniyet Müdürü Cerrah,Sivas’ta çalıştığı dönemlerde Yiğidolarla girdiği diyalog ve onlara yaptığı maddi, manevi destekle Sivaslı’nın sevgisini kazanmış ve daha sonrada taraftarlar kendisine Cerrah Baba ismini takmıştı.