Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

MARATON`dan Analiz!!
Alt 02.02.2009, 15:03   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart MARATON`dan Analiz!!

Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu, Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Kayserispor - SivasSpor maçını Maraton'da masaya yatırdı. İşte Büyüka ve Toroğlu'nun birbirinden çarpıcı yorumları ve analizleri!..

KAYSERİSPOR-SİVASSPOR

BU YÜREK İŞİ DEĞİL KALLEŞLİK!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Tolunay hocanın kırmızı kart gören Furkan’ın bu tavrını savunmasına ben inanamıyorum. Tolunay hoca beni hayal kırıklığına uğrattı.

ERMAN TOROĞLU: Futbol yürek işidir. Futbolcunun sonuna kadar arkasındayım. 19 yaşındaki bir futbolcu bunu yapıyorsa ve Tolunay da buna sahip çıkıyorsa ikiniz de bu işi bırakın. Bu yürek işi değil bu kalleşlik!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Yazıklar olsun!..

ERMAN TOROĞLU: Şunu yapan hocaya para ve maç cezası verilmeli. Sakatladığı oyuncu da kaç hafta oynamayacaksa kırmızı kart gören oyuncu da o kadar oynamamalı. Spor ahlakı olan bir adam buna sahip çıkamaz. Tolunay Hoca’nın gözleri herhalde bozuktu, seçemedi. Bülent’e de inanamadım. Saha şartlarından bahsediyor. Geçen haftaki G.Saray maçında da saha şartları böyleydi.

FUTBOLCULARA ACIDIM!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Bu sahada nasıl maç oynatılır hocam. Oynatma Adana’da… Verme maçı o stada. Futbolculara acıdım ben bugün. Ayakta duramadılar. Burası Sivas zemininden kötüydü.

ERMAN TOROĞLU: O da kötü bu da kötü.

BILICA HAKEM SAYESİNDE SAHADA KALDI!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Al birini vur ötekine!.. Bilica’nın kartına bakalım hocam…

ERMAN TOROĞLU: Aghahowa, Bilica’yı arkasına almış. Artık ona yanaşmayacaksın. Burada faul yapıyor. Kontrolsüz hareket var. Hafif omuz dokunuyor ama sağ ayağından da bir darbe geliyor. Bu hareket olmasa öndeki oyuncu o topu kaleciden evvel alacak. Çünkü koşuyor.

ŞANSAL BÜYÜKA: Bariz gol şansı olduğu kesin…

ERMAN TOROĞLU: Burada bariz gol şansı var. Net kırmızı kart kullanması lazım. Yani Bilica bu kadar süre hakem sayesinde oyunda kalmış.

ŞANSAL BÜYÜKA: Pierroya göre kaleci de Aghahowa da 5’er metre uzaktalar topa.

ERMAN TOROĞLU: Biri koşarak geliyor. Bir de penaltı, kırmızı kart bile olabilir devam etse…

İZLEYİCİ SORULARI…

ŞANSAL BÜYÜKA: Sorulara geçelim hocam… Sivas’ın futbolunda düşüş var mı?

ERMAN TOROĞLU: Biraz düşüş var. Bülent Uygun’u bugün çok sinirli gördüm. Acaba bir şeylerden mi doldu, Takımından mı memnun değil? Hem Bülent Hoca’ya hem de Tolunay Hoca’ya şaşırdım bugün.

ŞANSAL BÜYÜKA: Sivas’ın işi bitiren futbolcularında ciddi bir düşüş var. Musa örneğin… Mehmet Yıldız’da da düşme var.

ERMAN TOROĞLU: Öyle bir yere geldik ki artık her takım fire verecek. İkisinin de açıklamaları bana tuhaf geldi

ŞANSAL BÜYÜKA: Beşiktaş’ın aldığı tüm yabancılar, bir Bilica eder mi diye soruyorlar. Bu durumlarda fatura liderlere kesilir ama başkan faturayı bize kesiyor!..

ERMAN TOROĞLU: Mehmet Yıldız G.Saray’a gidememenin hayal kırıklığını yaşadığı için mi gol atamıyor.

ŞANSAL BÜYÜKA: Sanmıyorum. İnsanlar her maç motor taksın gitsin istiyorlar.

ERMAN TOROĞLU: Sivas’ı yenemediği takım da Kayserispor…

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Bravo Erman Hocam
Alt 02.02.2009, 15:10   #2
yigidozan
Yiğido

yigidozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

79 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 yigidozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bravo Erman Hocam

vallahi helal olsun az bile söylemiş
Alt 02.02.2009, 15:23   #3
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

[SIZE="2"][/SIZE]
yürek işidir. Futbolcunun sonuna kadar arkasındayım. 19 yaşındaki bir futbolcu bunu yapıyorsa ve Tolunay da buna sahip çıkıyorsa ikiniz de bu işi bırakın. Bu yürek işi değil bu kalleşlik!..

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.02.2009, 15:25   #4
kempes
Yiğido

kempes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 kempes Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

vay tolunay kafkas hareketi görmemiş, vay o kadar sert olduğunu bilmiyormuş filan
kardeşim, senin oyuncun girer girmez kırmızı kart gördü, niye görülür kırmızı, direk rakibe kasti faülden...
bunun a'sı b'si yok. bi de anlından öpüyorsun, moral vermekmiş maksat, bu işin morali böyle oluyorsa başka söyleyecek bir şey bulamıyorum.
kempes isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2009, 15:25   #5
oguzhan_1616
Usta Yiğido

oguzhan_1616 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

254 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 oguzhan_1616 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Yukarıda Yazanların Hepsi Doğru bende Maraton Programını izledim aynı seyler söylendi...
oguzhan_1616 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bravo Erman Hocam
Alt 02.02.2009, 15:03   #6
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Bravo Erman Hocam

KAYSERİSPOR-SİVASSPOR

BU YÜREK İŞİ DEĞİL KALLEŞLİK!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Tolunay hocanın kırmızı kart gören Furkan’ın bu tavrını savunmasına ben inanamıyorum. Tolunay hoca beni hayal kırıklığına uğrattı.

ERMAN TOROĞLU: Futbol yürek işidir. Futbolcunun sonuna kadar arkasındayım. 19 yaşındaki bir futbolcu bunu yapıyorsa ve Tolunay da buna sahip çıkıyorsa ikiniz de bu işi bırakın. Bu yürek işi değil bu kalleşlik!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Yazıklar olsun!..

ERMAN TOROĞLU: Şunu yapan hocaya para ve maç cezası verilmeli. Sakatladığı oyuncu da kaç hafta oynamayacaksa kırmızı kart gören oyuncu da o kadar oynamamalı. Spor ahlakı olan bir adam buna sahip çıkamaz. Tolunay Hoca’nın gözleri herhalde bozuktu, seçemedi. Bülent’e de inanamadım. Saha şartlarından bahsediyor. Geçen haftaki G.Saray maçında da saha şartları böyleydi.

FUTBOLCULARA ACIDIM!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Bu sahada nasıl maç oynatılır hocam. Oynatma Adana’da… Verme maçı o stada. Futbolculara acıdım ben bugün. Ayakta duramadılar. Burası Sivas zemininden kötüydü.

ERMAN TOROĞLU: O da kötü bu da kötü.

BILICA HAKEM SAYESİNDE SAHADA KALDI!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Al birini vur ötekine!.. Bilica’nın kartına bakalım hocam…

ERMAN TOROĞLU: Aghahowa, Bilica’yı arkasına almış. Artık ona yanaşmayacaksın. Burada faul yapıyor. Kontrolsüz hareket var. Hafif omuz dokunuyor ama sağ ayağından da bir darbe geliyor. Bu hareket olmasa öndeki oyuncu o topu kaleciden evvel alacak. Çünkü koşuyor.

ŞANSAL BÜYÜKA: Bariz gol şansı olduğu kesin…

ERMAN TOROĞLU: Burada bariz gol şansı var. Net kırmızı kart kullanması lazım. Yani Bilica bu kadar süre hakem sayesinde oyunda kalmış.

ŞANSAL BÜYÜKA: Pierroya göre kaleci de Aghahowa da 5’er metre uzaktalar topa.

ERMAN TOROĞLU: Biri koşarak geliyor. Bir de penaltı, kırmızı kart bile olabilir devam etse…

İZLEYİCİ SORULARI…

ŞANSAL BÜYÜKA: Sorulara geçelim hocam… Sivas’ın futbolunda düşüş var mı?

ERMAN TOROĞLU: Biraz düşüş var. Bülent Uygun’u bugün çok sinirli gördüm. Acaba bir şeylerden mi doldu, Takımından mı memnun değil? Hem Bülent Hoca’ya hem de Tolunay Hoca’ya şaşırdım bugün.

ŞANSAL BÜYÜKA: Sivas’ın işi bitiren futbolcularında ciddi bir düşüş var. Musa örneğin… Mehmet Yıldız’da da düşme var.

ERMAN TOROĞLU: Öyle bir yere geldik ki artık her takım fire verecek. İkisinin de açıklamaları bana tuhaf geldi

ŞANSAL BÜYÜKA: Beşiktaş’ın aldığı tüm yabancılar, bir Bilica eder mi diye soruyorlar. Bu durumlarda fatura liderlere kesilir ama başkan faturayı bize kesiyor!..

ERMAN TOROĞLU: Mehmet Yıldız G.Saray’a gidememenin hayal kırıklığını yaşadığı için mi gol atamıyor.

ŞANSAL BÜYÜKA: Sanmıyorum. İnsanlar her maç motor taksın gitsin istiyorlar.

ERMAN TOROĞLU: Sivas’ı yenemediği takım da Kayserispor…
Alt 02.02.2009, 16:23   #7
yasiremrah
Acemi Yiğido

4 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 yasiremrah FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: MARATON`dan Analiz!!

hangi kayserilinin sesi cıkıyor daha macın basında bilica atılacaktı oyundan bırak bülent hoca cok konusma sivaslı arkadaslarda düsman edinmesinler tolunay hocala laf atmayın anadolu kardesligini bozmayın
yasiremrah isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: MARATON`dan Analiz!!
Alt 02.02.2009, 16:54   #8
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

TOLUNAY HEM GALATASARAY MACINA SIVASSPORU EKSIK BRAKMAK HEDE TRABZON SPORUN SIVASA YETISMESI ICIN , YANI SIVASI DURDURMAK ICIN ELINDEN GELENI YAPMISTIR , KALLESLIGIN DANISKASINI YAPMISTIR , BÖYLESI HOCALARIN , LIGIMIZDE YERI YOKTUR , BURDAN FUTBOL FEDERASYONUNA SESLENIYORUM , GEREKENI YAPIN , BU TÜR INSANLARIN EN AZ 1 AY FUTBOLDAN UZAKLASTIRILMASI LAZIM , NE YAZIKKI TÜRKIYEDE HERZAMAN MEYVE VEREN AGAC TASLANIR , SU DA BIR GERCEK SIVASSPORUN PERFORMANSINDA DA BIR DÜSÜS VAR AMA BU . YAPILAN KALLESLIKLERIN ÖNÜNE TESKIL OLAMAZ , YIGIDI ÖLDÜR AMA HAKKINI VER , SIZDE DÜSENE BIR TEKME VURMAYIN YAZIK OLUR ÜLKEME YAZIK OLUR VATANA YAZIK OLUR TÜRK SPORUNA YAZIK OLUR DOSTLUGA VE KARDESLIGE
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2009, 17:54   #9
delifisek58
Acemi Yiğido

delifisek58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 delifisek58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ben bu ikiliyi çok seviyorum kitabın ortasından dobra dobra konuşuyor diğerleri gibi bize düşman değiller saolun erman hocam
delifisek58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2009, 18:02   #10
58K_A_L_E_L_İ58
Acemi Yiğido

58K_A_L_E_L_İ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 58K_A_L_E_L_İ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BU ADAM TÜRKİYEYE MAL OLMUŞ ÖNEMLİ BİR ESKİ HAKEMİMİZDİR BU LAFLARI TOLUNAY KAFKASIN DİNLEYİP UYGULAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR
58K_A_L_E_L_İ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
analiz, maraton`dan