Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi? > Köşe Yazarları

Köşe Yazarları Köşe Yazarları

Seçenekler Arama Stil

Tunç Kayacı, çok teşekkürler alkışlar senin için!
Alt 24.02.2009, 10:30   #1
izmirliyigido
Gast

Standart Tunç Kayacı, çok teşekkürler alkışlar senin için!

Bilmem benim gibi yıllardır takip eden var mı? Bir yazar varki, Sivassporumuz ilk olarak 2001-2002 sezonunda 2. Lig A Kategorisinde oynarken dikkatimi çekmişti. Her maçını, hemen hemen antrenmanlarını ve kampının yakın takibe alıp iyisiyle, kötüsüyle yazıp, çizen eleştirilerini yapıcı yönde yapan bir yazar vardı. Ve O yazar aradan geçen bunca yıla rağmen aynı tutarlığında her zaman yanımızda ve bizim ulusal sesimiz. TUNÇ KAYACI !...

Yıllardır aynı çizgisinde ve hatta daha olumlu yönde içimizden biri gibi hep bizi yazıp çiziyor. Sanki bir Sivas'lı gibi hissediyor, destekliyor ve yorumluyor. Ben daha bir kez bile olsun sırf "dikkat çekeyim, Sivasspor'u kötüleyeyim veya kötü iken bile abartayım, iyi diyeyim" duygusuna kapılmadan her zaman objektif olarak yanımızda olmuştur. Maçlarımızda ki yorumlarını özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum.

Kendisine yaptığı mesleğin ahlaki kurallarını uyguladığı için ve kişilik olarak hayranım. Kendisine sitemizden çok teşekkür ediyorum.

Sayın Tunç Kayacı'yı "İzmirli Yiğidolar" olarak Yılın Spor Gazetecisi ve Yorumcusu ilan ediyorum. Site olarakta kendisine ödül verilmesini talep ediyorum.

Kendisini İzmir'e geldiği zamanda ağırlamaktan onur duyacağım.

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
alkışlar, çok, icin, kayacı, senin, teŞekkÜrler, tunç