Kimse Bizim Kadar Olamaz..
Biz sivassporlu olarak gururlanarak sıvasın her caddesınde sokaklarında gezen adamlarız.üç kuruşluk değil bir selam alan adamlarız.takım yenılır yener umrumuzdamı kı soleyın..biz takımı destekleyenlerı. her deplasmandada ömür çürütmekte olsa sonunda.çürütürüz kanımızın son damlasına kadar ölene dek tek varımız sıvasımız toprağımız olan sivasımız ıcın her sey feda olsun..şunu bılelım bız yolda dosdoğru ılerlıyoruz devam edeceğiz bir gün orada bır gun burada olmuyacagız adımızı en ıyı sekılde duyurmayada devam edeceğiz bir gun ınanıyoruz.o 4 eylul stadında kupa kaldıracagız o coşkuyu bızde yasıyacagız. yaşatacak olan kım sivasspor değil taraftardır..dıyorlar bızım takımımızn taraftarı yok doğru destekcısı az bugun şükrü saracoğlu stadını gorduq.neredeyse her yasıt vardır ama onlar 100 yıllık club para bol adam alır kaldırır kupayı adları kalır ama bızım onlara ozentımız yoktur olmuyacaktır. bu dunyada para olan ötüyor. oluyor ama o kelımeyı bız kaldıracagız anadolu kaplanları olarak. Türkiyenın Doğuşu olan sıvas olarak Başta Bulent Hocam Ve Dığer çalışanlarımızla beraber cözeceğiz mecnun başkana sonsuz teşekkür ediyorum.Emeği çok geçti. Emeğe saygı varol başkanım tek kelime diyorum sivas seyırcı seyirci değil taraftar olarak gelın dıyorum 15 bin stad doluyor yerı geldıgınde ama icraat olmayınca neye yarar soleyın arkadaslar biz yiğido gençlik olarak KaLe Arkası Gar Tarafında Desteğe Devam Edeceğiz..teşekkür ediyorum Herkeze YAŞASIN SİVASSPOR..