Sivas Valisi Veysel Dalmaz Sivaslilar.Net'te yayınlanan röportajında Sivas ve Sivasspor için çeşitli açıklamalarda bulundu. Vali Dalmaz ''Sivasspor şehir için büyük şans'' dedi.
Röportajın Sivasspor ile ilgili kısmı ;
Sivasspor ile ilgili neler söyleyeceksiniz?
Özellikle son yıllarda sergilediği başarılı performansıyla gururumuz olan Sivassporumuz, ilimiz açısından büyük bir şanstır. Süper Ligde mücadele etmeye başladığı andan itibaren ilimiz sporunu canlandıran takımımız, sosyal-kültürel hayatımıza ve ekonomimize de önemli kazanımlar sağlamıştır. Başarılı çıkışıyla gönüllerimizde özel bir yer edinen takımımız, kardeşliğe, centilmenliğe ve sporun ruhuna uygun hareketleriyle de ülkemiz genelinde futbol seyrini keyfe dönüştürmüştür. Sivasspor’umuzun bu başarılarını artırarak sürdürebilmesi için kamu kurumlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin ve tüm Sivaslıların üzerlerine düşen maddi-manevi sorumluluklarını yerine getirmesi gerekmektedir. Katıldığı tüm yurt içi ve dışı müsabakalarda ilimizi temsil eden takımımızın, başarılı çıkışının devam etmesi yönünde bizzat İl Valisi olarak desteklerimi tüm hızıyla sürdürüyorum. Yine İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle birlikte Sivasspor Tesislerimizin alt ve üst yapı olarak iyileştirilmesi, yeni antreman sahalarının yapılması yönündeki çalışmalarımız da devam etmektedir. Ayrıca Sivas’ımıza ve Sivasspor’a yaraşır şekilde en az 30.000 kişilik yeni ve modern bir stat Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın talimatıyla TOKİ tarafından ilimize kazandırılacaktır.
Bunların yanı sıra özellikle futbolcularımızın ve teknik heyetimizin ilimize ve takımımıza olan inançlarını kuvvetlendirmek, motivasyonlarını artırmak amacıyla sık sık onlarla bir araya geliyor, sorunlarını dinliyor, maç öncesi ve sonrası iyi dileklerimi iletiyor, dönem dönem de primlerle teşvik ediyorum.
Artırarak sürdüreceğimiz maddi-manevi bu katkılarımız sonucunda Sivasspor’umuzun, daima Süper Lig’in zorlu takımlarından biri olacağına ve Sivas halkına özellikle bu sezon muhakkak şampiyonluk sevincini yaşatacağına yürekten inanıyorum. Sizler aracılığıyla bana ve tüm Sivas halkına böylesine büyük mutluluklar yaşatan, ilimizin adına yaraşır futbol sergileyen başta sporcularımıza, teknik heyetimize ve yönetimimize bir kez daha teşekkür ediyor, işadamlarımız başta olmak üzere tüm Sivaslıları da takımımıza maddi-manevi destek vermeye çağırıyorum.
Röportajın Tamamını Okumak İçin TIKLAYIN
www.sivaslilar.net
Özel Haber