Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

BİLETLER SATIŞTA
Alt 05.05.2009, 15:20   #1
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 843 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart BİLETLER SATIŞTA

Ligde 30. hafta sonu itibariyle 60 puanla lider durumda bulunan Sivasspor ile 33 puanla 16. sırada yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında 9 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri satılmaya başladı.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivaspor gişesinde satılan biletlere, Sivassporlu futbolseverler ilgi gösteriyor. Gişede, maraton ve kapalı yanı tribünü biletleri 10, kale arkası tribünü biletleri ise 5 TL'den satılıyor.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor ile alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak maça, Sivaslı futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

-SİVASSPOR BRİÇ TAKIMININ BAŞARISI-

Öte yandan, Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan ''Briçte Türkiye şampiyonu olduk'' başlıklı haberde, Sivasspor Briç Takımı'nın Türkiye şampiyonasında Bordemaic kategorisinde 52 rakibini geride bırakarak mutlu sona ulaştığı belirtildi.

Yahya Küçükkılıç, Oktay Geçit, Adnan Ekşioğlu ve Erol İlmez'den kurulu olan Sivasspor Briç Takımı'nın tüm zamanların en iyi performansını elde ederek, uzun bir briç maratonunun ardından mutlu sonu yakaladığı kaydedildi.

Haberde görüşlerine yer verilen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor'dan önce briç takımının Türkiye şampiyonu olduğunu belirterek, ''Arkadaşlarımızı kutluyorum. Biz de futbol takımı olarak mutlu sonu yakalamak istiyoruz. İnşallah 4 hafta sonra biz de şampiyonluğumuzu ilan ederiz'' ifadelerini kullandı.

Sivasspor Briç Takımı Kaptanı Yahya Küçükkılıç ise ekiplerinin 52 takımı geride bırakarak Türkiye Şampiyonu olduğunu ve önemli bir başarıya imza attığını belirtti.
Cevap: BİLETLER SATIŞTA
Alt 05.05.2009, 15:24   #2
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: BİLETLER SATIŞTA

Vayy ben Briç takımımızı yürekten kutluyorum ya.
Alt 05.05.2009, 15:27   #3
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1622 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

briç takımımızı yürekten kutluyorum sıra şampiyonluk kupasında
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.05.2009, 15:35   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1079 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Sivasspor Briç Takımı'nın tüm zamanların en iyi performansını elde ederek, uzun bir briç maratonunun ardından şampiyon olarak mutlu sona ulaşmaları biz yiğidoları çok mutlu etmiştir ayrıca bilet fiatlarıda çok makul türkiyenin en ucuz mac biletleri sivasta satılıyor gecen trabzon macında yoğun ilgi vardı bilet bulmakta çok zorlandım ben inanıyorumki bu son maclarımız hep böyle yakın ilgiyle gecerde sivassporumuz şampiyon olur
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2009, 20:02   #5
SavLo
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SavLo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

biletler çok ucuz bence yüksek olmalı bence
SavLo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bİletler, satiŞta