cok degıl bundan 3 hafta önce sivassporu takımı yonetımı tknık kadrosuyla göklere cıkaranlar sımdı forumlarda her onune gelene saymaya aşırı eleştiri yapıyor...daha dun batman petrolle oynarken sımdı 2 senenın ortalamasında "süper ligde " lider gozukuyor..gecen sene son bı kac macla kacırdıgımız sampıyonlugun bu sene kı en buyuk adaylarından bırısıyız her ne kadar 2 puan farkı olsada...Ama ne yazikki her zaman soyluyorum bu sitede olsun normal yasamda olsun Basarılarıyla övünen bazı sivaslılar Basarısızlık oldugu zaman takımın arkasında ciddi anlamda durmuyor...buda gösteriyor ki bu takım sapıyon dahi olsa bu taraftara bu cok gercekden cok...Sivasda olur arada bir maca gider stres atmaya yenerse tamam eyvallah 5 dk anca bagırır yok berabere kalır yada yenılırse her hatalı pas sonrası övdüğü futbolcuya hakaret eder utanmaz arlanmaz birde küfür eder...Sağda solda dısardan konustugu aradaslarıyla ben Sivassporluyum dıye övünür...Sivas dısından özlem cekenlerde en zor gunlerde bır sms dahı atıp bır kac mılyon dahi destek olmaz...Bir de övünürüz " Biz Sivaslılar 7 mılyonuz " diye ama kımse bılmez ki Sivas ıcın Yada Sivasspor ıcın bir organize de bu 7 mılyon kısı 7 bin kişiyi gecmez...Sivas bugun kayserıden gerı kalmıssa bunun en buyuk nedenlerınden birisi de baskalarının yaptıklarını cekememezlık onun bunun ayagını nasıl kaydırırımdır...Dikim evi olayında kac kısı eylem yaptı kaç kişi tepki gösterdi ortada...Bunu başka bir şehirde yapsalar butum sehır ayaga kalkardı ama üzerimize serilen ölü topragını kaldıran kaldırmaya calısan yok gibi birsey...
Süper lige cıkdıkdan sonra Bu takımın Sehıre neler verdıgını anlatmaya gerek yok dıye dusunuyorum...Ama ne yazıkki Sivasspor ustunden hafta sonu mılyarlar kazananlar DEstege geldıgınde ceplerıne bır kurus dahı atmazlar...Yapdırdıkları kucuk bır bayrakla biz takımın arkasındayız msjı vermeye calısırlar ki o bayragı bugun ufak bir aile dahi balkonuna asar...Bayrak konusunda da bır kac kez yaptırdıgım ıcın bılıyorum normal bir bayragın malıyetı 150 200 mılyon ancadır..ama gelin görün ki sivas esnafı yeri geldıgınde hafta sonları mac gunu dunya bir kar yaparken yaptırdıkları bayrakların cogu sıvasspordan cok kendı reklamlarıdır...Dikkat edin cogu kendı ısımlerı Sivasspor yazısından büyükdür hatta uzerlerıne telefon numarası iş adresi yazanlar dahi cıkmaktadır...Ayrıca 20 kısı normal bir bayrak yaptırır yanı kendı fırma ısımlerını yazmakdan Sivasspora laf soylemeye ınanın yer kalmaz...Olmadıgından değil kendı ceplerıne el atmadıgından çoğu 10 lirayla 100 mılyonluk yada daha fazla reklamlarını yaparlar...Tanık oldugun bir konusmada Bunun en büyük örneğidir... "Sivasspor işin bahanesi dukkanın reklama ıhtıyaci var yemek menusunu yazacam" diyen bir lokanta işletmecısinden daha neler beklenebılır ki (eklıyorum resımıde)...
işte bunu yapanlardan ne bekleyebılırsınız ki ? sizin takımınız her anadolu takımının en nüyük rüyası durumundayken 2 mac kaybına ragmen bu zıhnıyettekılerden neler bekleyebılırsınız ki ?
bu durumda olsa dahi takımınız 2. sırada ve olabılecek bır durumda sampıyonluk ipini her an göğüsleyebilir...Ama gelin görün ki sadece ve sadece basarı ısteyen sampıyonluga oynuyan bır takım oyuncusuna hakaret eden insanlardan hiç bir fayda gelmez...Herkes dıyor stadyumu doldurun stadyumu doldurun önemli olan o stadı doldurmak degıl o stadda yürekli gercek taraftarların olmasıdır...bagıramasa bile yinede size helal olsun diyebılecek ınsanların olmasısıdır...
Çünkü Tribunde Esas maddelerden birisi şudur ki :
Taraftar iyi günde değil kötü günde belli olur..
Bu yüzden kalan 2 macdan bu takım 2 galıbıyet de olsa 2 mağlubiyet de alsa 1. de olsa 3. de olsa ben ve benım gibi inanlar bu takımı her sonucda Arkasındadir ve olmayada devam edecekdir...Cunku bizler sonucların degıl armanın peşinden gidenleriz...
İNANIYORUZ VAZGECMIYORUZ OLAMASANIZDA SİZLERİ YÜREKDEN KUTLUYORUZ...