Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir
Alt 10.06.2009, 17:55   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir



Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, yönetici ve eşlerinden oluşan bir kafile ile Balili'nin düğünü için İsrail'e giden Vali Veysel Dalmaz, Atatürk Havalimanı'nda Sivasspor'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Sivasspor'un bugüne kadarki başarısında Sivasspor'a gönül veren herkesin payı olduğunu belirten Dalmaz, ''Sivas'ta güzel bir ahenk var. Balili yıllardır kaldığı ülkemizde bir Türk gibi oldu. Bizler de bu mutlu gününde yanında olalım istedik.'' dedi.

Kamuoyunda Sivas'ın Şampiyonlar Ligi maçlarına hazır olmadığı şeklindeki yanlı bilgileri eleştiren Vali Dalmaz, ''Biz bugün yöneticilerle de aynı şeyi paylaştık. İki gün önce de ben stattaki çalışmaları yerinde inceledi. Sivasspor şu anda misafirlerini en iyi şekilde ağırlayacak şartlara sahiptir. Eksikleri de varsa onları da tamamlamaya gayret ediyor. Kışın zemin alttan ısıtmalı olmadığı için sıkıntı vardı. Onu giderdik. Stat temmuz sonundaki futbol maçlarına hazır hale gelecek. VIP tribünü de hazırlamış durumdayız. Herkes elinden geleni yapıyor.'' izahını yaptı.

YABANCI SAYISINI AZALTMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Dalmaz, Sivasspor'un çok yıldız futbolcularla çalışmadığını ancak aldığı orta düzeydeki futbolcuların gayretleriyle adeta yıldızlaştığına işaret ederek, bu yıldızlardan birisinin de Fenerbahçe'ye transferi kesinleşen Bilica olduğunu kaydetti.

Bundan sonra çok pahalı futbolcu almayacaklarını vurgulayan Sivas Valisi Veysel Dalmaz, ''Türkiye'de diğer takımların kaç milyon eurolar vererek aldığı futbolcuların hepsinde aynı verim elde edilemiyor. Bizim de amacımız daha çok yerli insanımızla bir yerlere kadar gelmek. Transferde şu anda bir iki takviyenin olacağı kesinleşmiş durumda. Onları kararları da verildi. Takımımız stopere, orta sahaya alınacak yeni futbolcularıyla beraber sezona en iyi şekilde hazırlanacak. Herhangi bir sıkıntı yok. Yabancı sayısını azaltmayı düşünüyoruz. Birkaç yabancımız da belki gidecek. Ama yine de yerli yabancı dengesini daha çok yerliye imkan sağlayarak futbol sezonuna o şekilde girmeyi planlıyor.'' şeklinde konuştu.

AHENK BOZULMAZSA BAŞARI ŞAMPİYORLAR LİGİNDE DE DEVAM EDER

Sivasspor'un Şampiyonlar Ligi yükünün altından kalkabileceğine inanıyor musunuz' sorusuna Vali Veysel Dalmaz, şu karşılığı verdi:

''Kulübün muhasebesine bakacak arkadaş 'şu anda hiçbir borcumuz yok, federasyona da bunu bildirdik' dedi. Sivasspor'un şu anda hiçbir borcu yok. Önümüzdeki sezona artı ile giriyoruz. Başarının sırrı doğrulukta, dürüstlükte, disiplinli hareket etmede, kulüpteki, yönetimdeki, teknik yönetimdeki ahenkten kaynaklanıyor. Oyuncusuyla taraftarıyla, yöneticisiyle hep beraber birliktelik var. Ben gücü bunda görüyorum. Eğer önümüzdeki sezon da kırgınlık, küskünlük, ayrılık gayrılık olmazsa, birbirine hatır gönül koyma olmazsa Sivasspor yine aynı başarıyı devam ettirecektir. Hocamızla devam edeceğiz. Takımın bugünlere gelmesinde onun çok büyük katkısı var. Biz de memnunuz, Sivaslılar da memnun.''

Vali alınacak futbolcuların kimler olduğuna ise, ''Transferle ilgili arkadaşların birkaç futbolcuyla anlaşmaları, görüşmeleri var. Daha çok İstanbul kulüplerinden alacaklar. Transfer kesinleşince arkadaşlarımız onları açıklar. Transferle ilgilenen arkadaşın dışında kimsenin hangi futbolcunun alınacağına karar veremez.'' cevabını verdi.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir
Alt 10.06.2009, 18:10   #2
58_SEMİH_58
Usta Yiğido
 
58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 18.05.2008
Mesajlar: 1.688
Thanks: 26
765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir

Ahengin en önemli adamlarından biri gitti bozmayalım diyoruzda
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir
Alt 10.06.2009, 18:10   #3
muhsin koçak
Usta Yiğido
 
muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 13.08.2007
Mesajlar: 1.875
Thanks: 363
416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir

Ne iş Veysel efendi? Sivasspor başkanlığınamı soyundun şimdide.Laf üreteceğin yerde biraz verdiğin sözlerin arkasında durmayı öğrensen daha iyi olmaz mı? Hani Haziran ayı içerisinde yeni stadın temellerini atıyordunuz.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı muhsin koçak'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir
Alt 10.06.2009, 19:07   #4
konartr58
Tecrübeli Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 10.06.2008
Mesajlar: 774
Thanks: 137
229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir

evet sayın dalma valimiz görüntülü işlerde en önde.ata binmek,aşure dağıtmak,saz çalmaktan sonra birde düğüne katılmış oldu.görüyorsunuz millet ne sosyal valimiz var.eh artık valimizin sırtı karada denizde hava da yere gelmez.Bu düğün jestinden dolayı israil lobisini arkasına almış oldu.Aziz Valas mezarı nedeiyle zaten vatikan'dan tam notu var.Kaldı bir kabeyi ziyaret.
sivassporun başkanından daha fazla bilgili ve ilgili olduğuna göre anlaşılan valiler spor kuluplerininde başkanı desenize.tek parti valisi sanki mübarek adam.
evet satad nerede sayın valimiz.başkasının temellerini attığı binaları açmak güzel.bir de sizin attığınız temelleri görmek isteriz.Onlarıda gelen valimiz açar inşalalh.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir
Alt 10.06.2009, 19:32   #5
ferhat_58_oğuz
Yiğido
 
ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 21.11.2007
Yaş: 46
Mesajlar: 382
Thanks: 86
72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir

elimizdeki en kaliteli topçuları satıyoruz bari gelecekler ondan iyi olsun bu konuda sayın bülent uyguna sonsuz güveniyorum İNŞALLAH ucuz maliyetli kaliteli topçuları bünyemize katarız
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir
Alt 10.06.2009, 19:36   #6
oNuR
Usta Yiğido
 
oNuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 19.12.2007
Mesajlar: 1.689
Thanks: 3.208
848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 oNuR BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir

Sanırsamki ahenk biraz bozuldu gibi..İnsallah gidenlerin yerine daha iyileri gelir
oNuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir
Alt 10.06.2009, 19:49   #7
altuntas58
Usta Yiğido
 
altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 29.08.2006
Yaş: 70
Mesajlar: 3.754
Thanks: 3.244
716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1042 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir

Ben bu sezonda sivassporumuzun başarılı olacağına inanıyorum ancak sayın valimizin stadyum projesini hızlandırmasını bekliyorum bu hükümetin ne yapacağı belli olmaz bir an evvel bu projeye başlamalıyız sivassporumuza yakışır bir stadyum yapılması dileklerimle
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir
Alt 10.06.2009, 20:24   #8
Besyo_cu
Usta Yiğido
 
Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 5.292
Thanks: 5.934
2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1255 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir

Ahengi bozmada nasıl bozmuyacaksın ki bu münkün mü ? Bunu ne Türkiyede yapabilen nede Dünyada yapabilen bir kulup yok. Türkiyeden en güzel örnek Gsden giden emre , okan vs. başka bir örnek Fenerbahçe Tuncay , Aurelio... Son olarak da Dünya devlerinden Milanın Kaka'yı Real Madrid'e vermesi....

Gitmeyi isteyen oyuncunun önünde duramazsınız. Daha cok giden olacaktır bu da son derece doğaldır asıl öneli olan gidenlerin yerini dolduracak oyuncular almakta.

Yabancı sayısının azaltılıp yerli oyuncular ile mücade etmek bana cokda doğru bir karar gibi gelmıyor. Yerli oyuncular cok yüksek paralar isterken yabancı oyuncular çok daha az paraya cok başarılı işler yapıyor Blica ve Tum gibi oyuncularımızda bunları cok iyi gördük...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir
Alt 10.06.2009, 20:36   #9
giants
Tecrübeli Yiğido
 
giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 30.08.2005
Yaş: 56
Mesajlar: 742
Thanks: 256
259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir

Sayin Vali Mecnun Baskana darbe yapmis sanirsam. Devlet gelenekli bir yaklasim sergiledi.Sanirim bu aliskanlik cocuklara ithal edilen tohumlarla elde edilen ürünlerle cocuklara zorla Yerli mali haftasi yaptimaktan geliyor.Ama Bu futbol Sayin Valim. O isle ilgilenenler artik nereye ne lazimsa onu alirda Bir sivasli olarak sizden Yeni stadyum meselesini ne oldugunu soralim Haziranda temelleri atilacakti. yoksa bu dami gercek yerli mali haftasina kaldi.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir
Alt 10.06.2009, 20:50   #10
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido
 
yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 20.10.2005
Mesajlar: 961
Thanks: 211
362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Ahenk Bozulmazsa Başarı Gelir

Oyuncu kolayda Sayın valim haziranda stadyum yapımına başlanacak söz demiştiniz. Biz mi yanlış anladık yoksa siz önümüzdeki sene ki haziran ayını mı kasdettdiniz ?
__________________
Gökhan BOZKAYA
yorumyapıyombenya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
ahenk, başarı, bozulmazsa, gelir


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git