Nail SERTAKAN / Sivaspostası
Diyarbakır maçı biteli tam 10 gün oldu. Hala bu maçın içerisinde ve sonunda olanlar ise unutulmadı. Aslında fazla uzatmamak gerektiğini düşünüyorum. Ama görülen o ki insanlar hata yaptığını çok çabuk fark etmiş durumda. Bu da hem beni hem de aklı selim taraftar ve Sivaslıyı memnun ediyor.
Demek ki artık taraftarda haklıyı haksızı bir şekilde anlıyor. Bundan sonra gaza gelmeyeceğini biliyor. Bu işlerin aile içi bir konu olduğunu düşünürsek tekrar ve tekrarlarını görmezsek bu da bizim için bir kazançtır herhalde. Öyle ya hata ve vefasızlık yapacaksın, sonunda bunu kabulleneceksin. Bu bakımdan bakılırsa çok güzel. Sevgili yigidolar, biz buralara ne şartlarda geldiğimizi hiç hiç unutmayalım. Geçmişi olmayanın geleceğinin olmayacağını aklımızdan çıkarmayalım. münferit birkaç kişinin dolduruşuna kapılmayalım. Gün birlik ve beraberlik günü, bu günlerde gelir geçer, ama hafızalardan silinmeyen hatalara bir daha düşmeyelim. 3. lig bataklığını 2. lig girdabını unutmayalım. Beton sıralarda kar ve yağmur altında oturarak maç seyrettiğimizi unutmayalım. Daha neler neler yazsak bu işin sonunu getiremeyiz. Onun için bulunduğumuz yerin kıymetini bilelim. Zirveye çıkmanın zor olduğunu zirvede kalmanın ise ondan daha çok zor olduğunu hiç aklımızdan çıkarmayalım. bizlerin kötü günlerini görmek ve yazmak için fırsat kollayan kişilere fırsat vermeyelim. En önemlisi ilerde kendimize keşke sorusunu sormayalım.
Yapılacak tek birşey var tün Sivaslı ve Yigidolar, yönetim, teknik kadro ve futbolcuları ile birlikte tek yürek olup bu günleri bir an önce üzerimizden atmak. Bunu başlangıcını niye Ege'de yapmayalım. Haydi yigidolar nice zaferlerin başlangıcı olan Ege'den hem de tam göbeği olan Manisa'dan 3 puanı alalım.
Bizde geçen sezon kaldığımız yerden yolumuza tekrar devam edelim.