Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Bize ne Sivasspor`dan !
Alt 27.10.2009, 10:20   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Bize ne Sivasspor`dan !

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Aslında bugünkü yazıyı Gaziantep galibiyeti üzerine yazıp, bu farklı skorun keyfini yaşamak istiyordum, ancak pazar akşamı gördüklerim, bana bugünkü yazıyı mecbur etti.

Sivasspor Antep’le öyle bir kritik maç oynadıki,alınacak bir kötü sonuç Sivasspor’da her şeyi alt-üst edebilirdi! Böyle bir kritik maçta 4 Eylül stadı yarıdan biraz fazla doluydu.
Yaz mevsiminden kalma bir hava,yeni Teknik direktörle kendi sahasındaki ilk maçı, biletler sudan ucuz ve rakipte geçen sezon Beşiktaş’tan teşvik pirimi alarak Sivas maçına çıktığı söylenen Gaziantep. Yani bu maçta stadı tıklım tıklım doldurmak için bir çok neden vardı.

Fakat Sivas'lı,bu maça gelme yerine,akşam oynanacak Fener-Galatasaray maçını tercih etmiş. Şunu hemen belirteyim,maça gelenlere lafım yok, hele hele gelipte susmadan destek verenlere ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Benim sözüm ihanete!

Akşam Fener-Galatasaray maçı sonrasında dışarı çıktım,aman Allah’ım! Araçlarıyla konvoy yapıp Fener’in galibiyetini kutlayanlar,caddelerde marş söyleyerek zafer sarhoşu olanlar!
Diğer tarafta ise üzerlerinde sarı-kırmızı formayla üzgün üzgün evine dönenler!
Gündüz oynanan kritik maçı kazanan Sivasspor kimsenin umurunda değil.

Bu “utanç” manzarasını yaşatanların yabancılar olduğunu sanmayın.
Çok sayıda tanıdık simalarda vardı. Sonradan öğrendiğime göre, Sivasspor maçı sonrasında Fenerli gruplarla Sivasspor taraftarı arasında olaylarda çıkmış. Ne diyeyim, sadece onlara “Yazıklar olsun” demekten başka bir şey içimden gelmiyor.

Başka şehrin takımına gösterilen bu ilgi ve sevgi bununla bitmedi. Sabah işe geldiğimde, hiç kimse Sivas’ın 3-0’lık galibiyetini konuşmadı. Onlarında gündeminde varsa yoksa Fener-Galatasaray maçı vardı.

Tekrar ediyorum, benim eleştirim ve sitemim sadece Sivaslı olduğunu söyleyip başka takım tutanlara. Sivaslı olmayıp başka takımın peşinde koşanlara saygı duyarım,anlayış gösteririm.
Birde şunu çok merak ediyorum! Bu hafta Sivasspor Galatasaray’la oynayacak. Sivasspor yenerse acaba Galatasaray’ı tutan Sivaslılar (!) yine üzülecek mi?

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Bize ne Sivasspor`dan !
Alt 27.10.2009, 10:25   #2
07reis58
Tecrübeli Yiğido

07reis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 624 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 07reis58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bize ne Sivasspor`dan !

söyleyecek söz kalmamış bizdeki taraftar sorunuda burada zaten yazıklar olsun.. bu sitede bile SİVASSPOR luyum deyip hala 3 büyük takımı destekleynler var aramızda!!!!
Alt 27.10.2009, 10:30   #3
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Hocam, bunlar dönek.. Sivasspor iyi oldumu baslarlar gurur duymaya... kötü oldugu zaman baslarlar sövmeye..! Herkes tabi Derbi yi merak eder. Ama Sivassporun durumu bence suan herseyden daha önemli.. Benim icin Memleketimin sporu daha öndedir...
Alt 27.10.2009, 10:58   #4
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1070 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

abi sen ne yazarsan yaz bu insanları utandıramazsın........yazıklar olsun diyip geçeceksin...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.10.2009, 11:08   #5
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Burda taraftarı eleştirince ne kardeşim hep taraftar taraftar diyorsunuz diyordu bazı arkadaşlar ama zaman kimin haklı olduğunu gösterdi. Ben hep diyorum bu şehir bu takımı kesinlikle hak etmiyor.. Bizler bu takımı hak etmiyoruz.. Geçen yıl şehrinin takımı şampiyonluğa oynarken FB, GS, BJK forması giyip rakip takımı tutan çok sivas evladı gördük.. Şampiyonluğa oynarken böyle oluyorsa kümede kalmak için oynayan takım için hafta sonu olanlar normal.. Çünkü Sivaslılar Sivassporun başarısını bile çekemediler..
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Agcalli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.10.2009, 11:10   #6
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivassporda malesef taraftar yok...
sivas kendi gücüyle buralara geldi...
taraftarin hicbir etkisi olmadi...
galatasaray macini kazanacagiz ve kim üzülürse üzülsün umrumuzda degil...
herseyden ve herkesten önce benim icin sivas gelir...
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2009, 11:13   #7
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 962 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ligde şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayan, Şampiyonlar ligi maçı oynayan Avrupa ligi maçı oynayan bir takımı bile tıklım tıklım stadyumda karşılamayanlar ligde 16.sıradaki takımı mı desteklemeye gidecek. Bizdeki taraftarlık başarıyla doğru orantılı.
Alt 27.10.2009, 11:25   #8
İbrahimAyas01
Acemi Yiğido

İbrahimAyas01 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 İbrahimAyas01 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor un geçen seneki şampiyonluğu kaçırmasındaki en büyük neden işte bu yazıda saklı.O şans Bursanın Eskişehir in Ankaragücünün arkasında olsa o son maçlarda stad yıkılırdı resmen.Yıllar sonra bir Anadolu takımı şampiyonluk için bastırıyor ama seyirci takımı yeterince desteklemiyor.Bu çok üzücü bir durum.İnşallah çözülür.
İbrahimAyas01 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı İbrahimAyas01'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.10.2009, 11:53   #9
yukarıyıldızlı
Yiğido

yukarıyıldızlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 yukarıyıldızlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya böyle güzide bir şehrin ferdi olup başka bir takım tutabilmek hangi anlayışa sığıyor anlamıyorum...ya bir sürü gurur duyulacak şeye sahibiz etmeyin tutmayın zaten bu şehir üzerine oynanan oyunların haddi hesabı yok bir de biz kendimizi yiyoruz...oturun bir düşünün başka bir SİVAS yok anlayın bunu...
yukarıyıldızlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2009, 13:45   #10
meteada
Yeni Yiğido

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 meteada Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Burda taraftarı eleştirince ne kardeşim hep taraftar taraftar diyorsunuz diyordu bazı arkadaşlar ama zaman kimin haklı olduğunu gösterdi. Ben hep diyorum bu şehir bu takımı kesinlikle hak etmiyor.. Bizler bu takımı hak etmiyoruz.. Geçen yıl şehrinin takımı şampiyonluğa oynarken FB, GS, BJK forması giyip rakip takımı tutan çok sivas evladı gördük.. Şampiyonluğa oynarken böyle oluyorsa kümede kalmak için oynayan takım için hafta sonu olanlar normal.. Çünkü Sivaslılar Sivassporun başarısını bile çekemediler..öncelikle yukarıdaki yazıyı yazan arkadaşıma sonsuz teşekkür ederim. eline sağlık birde Abdullah YİĞİT kardeşimize teşekkür ediyorum. geçen yıl ligi sarsıp şampiyonluk mücadelesi yaparken caddelerde İstanbul takımlarının yalakasını yapan onların formaları ile boy gösteren zavallılara ne demeli gerçekten bunlar Sivaslımı,,,, hala kendimize gelemedik arkadaşlar.. Allah korusun kaçan balık büyük olur. o zamanda iş işten geçer.. lütfen şu yalakalığı bırakıp gerçek kimliğimize bürünelim.. saygılarımla
meteada isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda meteada'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
bize, sivasspor`dan