Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !
Alt 25.12.2009, 15:27   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !



Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Sivasspor'da Bülent Uygun'dan boşalan koltuğa oturan Teknik Direktör Muhsin Ertuğral, ilk devrede umduklarını bulamadıklarını, ancak son 3 haftada alınan 7 puanın büyük moral kazandırdığını söyledi. Ertuğral, "Taraftarımıza ikinci yarıda çok daha iyi bir takım izlettireceğiz." dedi.

Ligin ilk devresini 17 puanla 16'ıncı sırada tamamayan kırmızı-beyazlılarda Teknik Direktör Muhsin Ertuğral Günrey Afrika'ya hareketi öncesinde DHA'ya açıklamalarda bulundu. Sivasspor'da bu sezonun çok büyük beklentiler ile başladığını ama umulanın gerçekleşmediğini ifade eden Ertuğral, "Beklentilerle başlayan bir sezondu. Şampiyonlar Ligi maçları vardı. Son 3 maçta 7 puan alınması hepimizi mutlu etti. Bunun devamını getirmemiz önemli. 8-9 günlük iznin ardından Ocak ayında tekrar birlikte olacağız. Son haftalardaki çıkışlarımız ve yaptıklarımız belli. Arkadaşlarımız hepimizi rahatlattı. 40 puana ulaşmamız gerekiyor. İlk yarıda umduğumuzu bulamadık. Belli bir sistem oturtmamız, ayağa çabuk pas, organizasyon hatlarındaki boşlukların doldurulması, topun genelde bizim ayağımızda kalması gibi konularda çalışıyoruz. Bireysel hataları indirmeye çalışıyoruz ama çok gol yiyiyoruz. Bu hata sadece defansla alakalı değil, zaman zaman orta alan yetersiz kalıyor. Pres yapmanın belli bölgelerde zamanlaması önemli. Bazı noktalarda ilerledik ama hala yeterli değiliz. Kafamdaki oyunu yansıtmamız için Manchester veya Chelsea gibi oynanamımız gerekir. Hatayı minimize etmek ve kollektif oynamak önemli." dedi.

HAKEMLERİMİZ BAŞARILI
Türkiye'de futbolda duygusallığın önemli olduğunu ve takım olarak bunu aşmak için yoğun çaba gösterdiklerini söyleyen Ertuğral, "Profesyonelliğin dışında duygusal davranılıyor. Onu biraz aşmamız gerekiyor. Her pozisyonda hakemlere itirazlar var. Bu kötü görüntüyü sonlandırmak istiyoruz. Kendimizle başlayacağız. Bizim takımımızda bunu görmek istiyoruz. Futbolcuların 90 dakikada yaptığı hataları, teknik adamın yaptığı hataları hakemlerin de yapması normaldir. Çünkü futbol artık çok çabuklaştı. Türkiye'deki hakemlerin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Burada eleştirenlerin yurtdışındakileri de görmesi lazım. Bence hakemlerimiz iyi durumda." dedi.

OBJEKTİF OLMALIYIZ
Maçlardan sonra yaptığı objektif değerlendirmeleri konusunda da açıklamalarda bulunan Ertuğral, "Dünyanın her yerinde objektif olmak gerek. Eğitimin bir anlamı var. Bende cebime yanlış olanları atarsam yanlış yapmış olurum. Bu şekilde devam edeceğiz. Yapımız böyle." dedi.

4 YABANCI 1 YERLİ ALACAĞIZ
Takımdan gidecek ve yeni gelecek oyuncular ile ilgili görüşmeleri kamuoyu yerine sadece yönetim ile konuşmayı tercih ettiğini ifade eden Ertuğral, "Bunları kamuoyu önünde konuşmamaya özen gösteriyorum. Ailedeki sorunları çözebilmemiz için bunu kamuoyu önünde değil içimizde konuşuyoruz. Kendi futbolcularımız ile görüşeceğiz. Yönetimimize kimlerin kalıp kimlerin gideceğini söyledik. Transfer listemiz var. Onlarla ilgil görüşmelere devam ediyoruz. Şu an 4 yabancı ile görüşüyoruz. Bu oyuncuları bünyemize bağlamak kolay değil. Hepsi kendi milli takımlarında oynayan oyuncular. Türkiye'den de bir arkadaşımızı takıma kazandırmaya çalışıyoruz." dedi. Afrika'ya sadece tranfser görüşmesi için gitmediğini ifade eden Ertuğral, "Gelirken herşeyi bir anda bırakıp geldim. Ailemle ilgili konular da var. Evimiz var. Bazı problemleri de çözmeye gdiiyorum. Ayrıca görüşmelerimiz de olacak." dedi.

40 PUAN BİZE YETER
İkinci yarı hedefleri konusunda da değerlendirmelerde bulunan Ertuğral, "40 puan bizim için yeterli olur. Şu an 17 puanımız var. 9 maç kendi sahamızda oynayacağız. Matematiksel anlamda bunlardan 6'sını kazanırsak 18 puan eder. 6-7 puan da deplasmandan alırsak 40 puan barajını aşmış oluruz. Gerçekçi olmak çok önemli ki ayağımız yere basmalı. Zor günlerden geldik. En az 23 puan almak gerekiyor ki kendimizi garantiye alabilelim. Zorlu bir dönem geçireceğiz çünkü kupada da var olmak istiyoruz. Kupadaki hedeflerimiz kadromuzun genişliğine bağlı. Altyapıdan Yunus isimli oyuncumuzu profesyonel yapacağız. Ferhat gibi ligde az şans bulan genç oyuncularımız var. Kupada bu tür oyuncularımızı kullanacağız. Herkes oynayacak. Bu herkesin formda kalması açısından iyi olacak." dedi.

LİGDEKİ ŞAMPİYONLUK YARIŞI
Ligin üst sırasında şampiyonluk yarışında Bursa ve Kayseri'nin de yer almasına değinen Ertuğral, "Olayın güzel tarafı bu. Dünya futbolunda bunların olması gerekiyor. Ne kadar rekabet varsa herşey o kadar daha iyi oluyor. Bursa'da Ertuğrul hocayı, Kayseri'de Tolunay'ı tebrik etmek istiyorum. Onların başarıları benim de hoşuma gidiyor. Türk futboluna çok şeyler katıyorlar. İnşallah böye devam ederler. Türk futbolunun bir yerlere gelmesi için yeni nesillere, gençlere ihtiyacımız var." şeklinde konuştu.

DESTEK MESAJI
Yeni yılla birlikte taraftarlardan daha çok destek istedikmlerini ifeade eden Muhsin Ertuğral, "Her yılbaşında kötü alışkanlıklarımızı bırakmak, sil baştan yapmak düşüncesi ile yeni yıla gireriz. Taraftarımızından yeni yılda bizi desteklemelerini istiyoruz. Güzel bir taraftarımız var. Agresif değiller daha çok bir aile ortamı var. Hollanda'daki gibi bir ortam var. Biz de böyle bir şey yaratabilir ve Türk futboluna farklı bir ortam oluşturabiliriz diye düşünüyorum. Bu da Sivas'ta mevcut. Arkadaşlarımız bizi desteklesinler, biz onlara ikinci yarı güzel futbol izleteceğiz. Onlar da bundan keyif alacaklar." diye konuştu.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !
Alt 25.12.2009, 15:32   #2
kangalliahmet
Yeni Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 29.12.2006
Mesajlar: 44
Thanks: 1
8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 kangalliahmet Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !

en azından adam konuşmasını biliyo kibirli değil.profosyenelce davranıyo her şeyde bi hayır varmış bence büyük bi kazanç oldu mühsin hoca sivasspor için..
kangalliahmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kangalliahmet'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !
Alt 25.12.2009, 15:39   #3
yiğidoyiğit
Acemi Yiğido
 
yiğidoyiğit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 08.12.2009
Mesajlar: 60
Thanks: 23
36 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 536 yiğidoyiğit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !

Hocamız akademik bilgisi olan aklı başında güzel bir insan. İlk iki maç kazasız geçerse Sivasspor tutulamaz gibi geliyor bana.
yiğidoyiğit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !
Alt 25.12.2009, 15:52   #4
58_babacan_58
Usta Yiğido
 
58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 28.10.2007
Mesajlar: 3.130
Thanks: 172
1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !

Alıntı:
yiğidoyiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocamız akademik bilgisi olan aklı başında güzel bir insan. İlk iki maç kazasız geçerse Sivasspor tutulamaz gibi geliyor bana.

İLK 2 MAÇ TRABZON VE FENERBAHÇE ONLARI YENSEK ZATEN İLK 7'İ ZORLARIZ.....
__________________
eN Kötü GüNüM BuGüNsé BuGünDe SivasspoRLuYum..!
58_babacan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58_babacan_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !
Alt 25.12.2009, 16:11   #5
ozanss
Acemi Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 11.09.2009
Mesajlar: 121
Thanks: 21
18 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 551 ozanss FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !

yabancı yerli farketmez adam giibi 4-5 oyuncu alın bize yeter
ozanss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !
Alt 25.12.2009, 16:16   #6
ZALIM_58
Yiğido
 
ZALIM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.06.2006
Yaş: 39
Mesajlar: 369
Thanks: 138
58 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 ZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !

insan konuşmasınıda biliyo ne zaman konuşacagınıda kime konuşacagınıda helal sana muhsin hoca
__________________
İŞTE SİZE ALPEREN
ZALIM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ZALIM_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !
Alt 25.12.2009, 16:41   #7
GokhanTurna
Usta Yiğido
 
GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 09.11.2007
Mesajlar: 4.221
Thanks: 2.844
1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1046 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !

Hocam senin transferdeki yeteneklerini görelim şimdide bakalım nasıl futbolcular kazandırcaksınız Sivassporumuza
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !
Alt 25.12.2009, 16:47   #8
glikoz1986
Yeni Yiğido
 
glikoz1986 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 26.08.2009
Mesajlar: 38
Thanks: 1
7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 glikoz1986 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !

gerçekten muhsin hoca sivas ve sivassporu çok ii temsil eden birisi saçma sapan demeçlerle milletin tepkisini çekmiyor çok olumlu bir transfer oldu muhsin hoca sivasspor çok iyi yerlere gelecek allahın izniyle
glikoz1986 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !
Alt 25.12.2009, 16:56   #9
kilicaslanism
Yeni Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 23.08.2009
Mesajlar: 36
Thanks: 40
9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 kilicaslanism FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !

sozlerinle bizlere guven veriyorsun insallah sezon sonunda istedigimiz yerde tamamlariz
kilicaslanism isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !
Alt 25.12.2009, 17:17   #10
58svs58
Usta Yiğido
 
58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.466
Thanks: 472
381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !

africadan 5 tane üst düzey yabancı şöyle ucuzundan olsa fena olmaz
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
alacağız, yabancı, yerli


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git