Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

En kritik maçımız Beşiktaş'la
Alt 30.03.2011, 09:33   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart En kritik maçımız Beşiktaş'la



Sivasspor Teknik Direktör Rıza Çalımbay ,Spor sorumlumuz Abdullah Yiğit'in bir çok konudaki sorusuna son derece samimi ve çarpıcı cevaplar verdi.
Gelecek sezon altyapıda yapacağı çalışmalardan,bazı futbolcuların performansına kadar bir çok konudaki düşüncelerini net biçimde açıklayan Çalımbay,Yiğidolar için ayrı bir parantez açtı.
Buca maçını kazanmakla önemli bir avantaj yakaladıklarını,ancak hiçbir şeyin bitmediğinin altını çizen Çalımbay “ Bu maçta sadece iyi bir avantaj elde ettik.Bu önemli avantajı sürdürmemiz için Beşiktaş maçını mutlaka kazanmak zorundayız,çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz.Altımızdaki takımlar hesap yaparken,bizim bu maçta takılacağımızı düşünüyorlar,onun için dikkatli olmak zorundayız. Beşiktaş iyi takım,ancak onlarında zaafları var,biz bunları değerlendireceğiz,benim takımımda kesinlikle rehavet olmaz”dedi.

GELECEK SEZON İLK 5'E OYNARIZ
Bir yandanda gelecek sezonun hazırlıklarına başladıklarını söyleyen başarılı teknik adam,yardımcılarının yurt içinde ve dışında bir çok futbolcuyu yakın takibe aldığını söyledi. Şu anda iyi bir takımın elinde olduğunu,gelecek sezon yapacakları 4-5 takviye ile ilk 5 için mücadele edeceklerini belirten Çalımbay “ Tabi öncelikle bu sezonu kazasız belasız geçirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

TARAFTAR TAKIMLA BÜTÜNLEŞTİ
Bir maçı kazanırken taraftarın önemli rolü olduğunu söyleyen Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay “ Şu anda takımla taraftarın tam manasıyla bütünleştiğini görüyorum,buda sonuca olumlu yönde yansıyor. İstanbul'daki Büyükşehir maçına 58 bin kişinin gelmesi için kampanya başlatılmış,bu kampanyayı yapanları kutluyorum,inşallah hedefe ulaşırlar,onları gönülden destekliyorum” diyerek taraftardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çalımbay,Sivasspor yönetimininde çok başarılı olduğunu,hiç kimsenin kulüpten alacağı olmadığını,bununda takımın iyi futbolunda etkili olduğuna dikkat çekti.

FUTBOLCULAR KENDİNİ BULDU
Bazı futbolcular hakkındaki düşüncelerini de dile getiren Teknik Direktör Rıza Çalımbay şunları söyledi “ Hiçbir futbolcu bana şans verilmedi diyemez,herkesi oynattım .Eneramo çok kaliteli bir futbolcu,halada tam kapasiteyle oynamıyor,o oynadıkça açılıyor,Tunus'ta yaşadığı sıkıntılardan sonra birden bire adapte olmak kolay değil. Groisicki ise her iki ayağını kullanan ve takıma katkı sağlayan bir isin. Erman,daha önce çizgiye hapsedildiği için fazla bir şey verememiş,ama şimdi takıma çok katkı sağlıyor. Mehmet Yıldız,bu takıma çok şeyler vermiş,dolayısıyla beklentide fazla,onun zaman zaman dinlenmesi gerekiyordu,onu yaptık. Ama takım için çok faydalı bir isim. Sandro'nun en büyük şansızlığı yerinde Kadir'in oynaması. Kadir için söyleyecek fazla bir şey yok,her şeyini sahaya koyan bir isim”.

ALTYAPIYA EL ATACAĞIM
Kendisininde altyapıdan geldiğini,onun için altyapıya ayrı bir önem verdiğini söyleyen Çalımbay,ligde rahatlayamadıkları için henüz altyapıyla ilgili ciddi bir plan yapmadıklarını,ancak sezon sonunda yönetime bu konuda rapor vereceğini söyledi. Çalımbay,Sivas'daki eski futbolculardan faydalanacağını ve onlara gerekirse maçlar izlettireceğinide sözlerine ekledi.

Hürdoğan
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la
Alt 30.03.2011, 09:51   #2
Rallim58
Gast
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la

Sivasspora emeği geçen "emektar" futbolcularımız üzerindeki projesini jest olarak, futbolcuya saygı olarak görüyorum. Unutulmamanın, vefanın ne demek olduğunun göstergesi olarak görüyorum. Rıza hocamızın düşüncelerine son derece katılmakla birlikte, en dikkat çekici ahde vefa örneği olarak, emektar futbolcularımız üzerindeki düşünceleridir.

Sanıyorum, Rıza hocam Yönetim aracılığıyla, emektar futbolcularımıza; "kombine" verilmesi ile o emektarlardan görevlendirme yaptırarak futbolcu takibinde yararlanılmasını, bunlara bu görev verilirken de mali katkıda sağlattıracak gibi görünüyor.

Rıza hocamı, gerek düşünceleri bazında gerekse Sivaslılığını her fırsatta ön plana çıkararak "memleket milliyetçiliğinden" dem vurması nedeniyle destekliyor, tebrik ediyorum.
  Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la
Alt 30.03.2011, 10:01   #3
4eylül
Usta Yiğido
 
4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 26.07.2010
Mesajlar: 1.347
Thanks: 1.839
452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la

iki sezon kabusu yeni sezonda ilk beşe oynayacağız açıklaman bizi bira olsun o kabustan uzaklaştırıyor rıza hocam seni seviyoruz
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 4eylül'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la
Alt 30.03.2011, 10:18   #4
Salim58
Usta Yiğido
 
Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 18.04.2009
Yaş: 57
Mesajlar: 10.093
Thanks: 16.684
6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1583 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la

Rıza hocamızın Sivasspora uzun vadede yapması gerekli çok güzel projeleri var.
Özellikle kendiside alt yapıdan geldiği için alt yapıya önem vereceğim demesi çok güzel birşey,Ayrıca Sivas'daki eski futbolculardan faydalanacağını söylemesi onların fikirlerinide alması başka bi güzellik.

Ben Rıza hocamızın Sivasspor'da uzun yıllar çalışacağına ve güzel şeyler yapacağına yürekten inanıyorum....Sana inanıyor ve güveniyoruz hocam.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la
Alt 30.03.2011, 10:23   #5
Yusuf Çevik
Usta Yiğido
 
Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 30.10.2009
Mesajlar: 2.066
Thanks: 2.698
778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la

Bütün maçlarımız kritik hocam.inşALLAH ligde kalır ve üst sıralara tırmanırız.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yusuf Çevik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la
Alt 30.03.2011, 10:47   #6
sivaslıadem
Usta Yiğido
 
sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 08.02.2010
Mesajlar: 2.396
Thanks: 3.701
976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la

paf takımı şampiyon olmuş bir takımdan a takıma kimse alınmadı hocam
yıllardır altyapıdan gelen tek oyuncumuz hayrettinle idare ettik
bu mesajların içimize huzur verdi
bir cok anadolu takımının altyapıyla adının anıldığını düşünürsek,sivassporun her anlamda bu ligin değişmez parçası olduğunu öğretmek istiyorsak vazgecemeyeceğimiz şey altyapıdır bunun da her kesimce desteklenmesi lazım
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la
Alt 30.03.2011, 11:14   #7
favori58
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 23.12.2010
Mesajlar: 1.179
Thanks: 0
586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la

Hocam,hem tv58'deki konuşmaların,hemde bu röportajını takip dikkatle izledim,okudum. İnan çok mutlu oldum. Sana sadece ben veya buraya yazan arkadaşlar değil Sivas güveniyor.
Özellikle şu Alyapıya neşter vuracağını söylemen beni dahada sevindirdi. Sivas'ın uzun vadeli başarısı Sivaslı çocukların bu takımda daha fazla forma giymesiyle olur
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la
Alt 30.03.2011, 12:34   #8
yigidoyuzz
Yiğido
 
yigidoyuzz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 20.12.2010
Mesajlar: 440
Thanks: 224
165 Mesajına 392 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 536 yigidoyuzz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la

hocam inşallah arzuların arzularımızdır inşallah gerçekleşir..
yigidoyuzz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la
Alt 30.03.2011, 13:27   #9
58_babacan_58
Usta Yiğido
 
58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 28.10.2007
Mesajlar: 3.130
Thanks: 172
1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la

Şu beşiktaşıda bi yenersek hem ligte evimizde yenemediğimiz takım kalmayacak,hemde kritik bölgeden uzaklaşma yolunda büyük bir adım atmış olucaz...
__________________
eN Kötü GüNüM BuGüNsé BuGünDe SivasspoRLuYum..!
58_babacan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la
Alt 30.03.2011, 13:50   #10
eyupkocak
Tecrübeli Yiğido
 
eyupkocak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 24.04.2009
Mesajlar: 860
Thanks: 462
225 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 eyupkocak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: En kritik maçımız Beşiktaş'la

yani hocam 4-5 oyuncu alındığında seneye zirveye oynarız diyorsunuz inş bu olacakk
__________________
SİVASSPOR
eyupkocak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
beşiktaşla, kritik, maçımız


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git