Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Yav Atilla kardeşim doğru söylüyorsun, yüklenmeyelim de geçen seneden beri değişen birşey yok ki? Hani önceki yıllarda tüm hocalar geldiğinde tüm taraftarlar Bülent Uygun'a yükleniyorduk, onun aldığı adamlar, onun takımının kalıntıları diye.
Hani ?.. Takım silbaştan oldu. İstediği futbolcuları aldı. Şöyle kurulup Tv başına, tribünlere, zevkle, rahatlıkla seyrettiğimiz maç var mı 3 yıl önce ki gibi. Rakibe sahayı dar ediyorduk o zamanlar... 3 yıl önce takım sahaya çıkınca bu maçta 2 mi atarız, 3 atarız derken şimdi "acaba bu maçta da yenilir miyiz" endişesi var.
Yok arkadaş, bence iş hocalar da bitiyor. Rıza hoca bir an önce ayağını denk almalı. Gidişat hiç mi hiç iyi değil. Toparlanması lazım, yoksa ilk haftalardan itibaren kopmalar başlar.
.
|
Abi çok haklısın ama biliyorsun geçen sezon bir ara takım kötü giderken Mecnun Başkan nasıl yumruğunu masaya vurmuştu... Taraftar tepkili, taraftar endişeli, takımın puan cetvelindeki yeri kötü, takım küme düşüyorken başkan faktörü nasılda kendini belli etmişti... Şimdi sadece bir takımın antrenörü üzerine binmiş yük.. Çok dikkat ettim takımın tek patronu hüviyeti şuanda Rıza Hoca üzerinde görünüyor. Takımın başında sadece bir yönetici gördüm. Hal böyleyken istisnai bir durum söz konusu bizim için... Takımda iyi giden şeylerde mevcut. Mesela defans bölgesinin alternatif oyuncuları oynarken bile geçen seneler gibi aksamıyoruz. Yani bir düzelme var, ama birde umursamazlık var. İşte burada Başkan faktörü çıkıyor. Bu iki adama Sivasspor futbol tarihindeki en yüksek ücretler ödenerek alındığını hepimiz biliyoruz. Şimdi atsan atılmaz satsan satılmaz. Hele hele Grosicki bizleri deli etti maçta. Olumlu hareketleri bir elin 5 parmağını geçmeyecek kadar az. Önümüzde oynanacak bir Şampiyona var ve bu adam bırakalım bizi ülke milli takımına seçilmesi için kendini göstermesi gerekiyor. Şimdi Rıza hoca ne yapsın. Haa ben Rıza hocamızı savunurkende eleştiriyorum. Yahu adam 70 den önce adam değiştirmiyor. Rassmussen denen adam bize çok faydalı olacak, bu kısacık zamanda belli oldu. Koy kenara al bu adamı bak nasıl oynamak için çırpınacak. Hele İbrahim kardeşimizin dediği gibi bir kaç maç izleyelim sonra bakarız yorumlara...
Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı
Hem güzel fotolar çekmişsin hemde maçı anlatmışsın emeğine sağlık teşekkürler kardeşim.
|
Abi senin gibi anlatmamışım ama

yinede idare eder...