Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Aklınız başınıza gelmiştir herhalde
Alt 22.12.2011, 10:31   #1
Rallim58
Gast

Standart Aklınız başınıza gelmiştir herhalde

Ben böyle bir şey görmedim. Karşısındaki takım ligin en zayıf ekiplerinden birisi ve 3-1 öne geçiyorsun ama 90 dakikayı zor bitiyorsun. Bu maçı Rıza hoca futbolcularına izlettirip yaptıkları yanlışları bir bir göstermeli. Yanlış derken futbolun yanlışlarını değil, futbolcuların yaptıkları yanlışlıkları kastediyorum. Ne güzel kendi sahanda 3-1 öne geçmişsin, sahanın mutlak hakimi sensin, rakip takım zaten gücünü kabul etmiş ama sen adeta “ölüyü diriltiyorsun”

Kimsenin Sivasspor’u durup dururken sıkıntıya sokmaya hakkı yok. Maçı dikkatle takip edenler görmüştür. Skor 3-1 olduktan sonra Sivasspor’lu futbolcular, gereksiz yan paslar, laubali hareketler vs. ardından rakip futbolcunun cılız bir şutu ağlara gidiyor ve maç 3-2 oluyor, dolayısıyla da Samsun yeniden canlanıyor.

Bu yetmemiş gibi birde yine gereksiz bir hareketle sarı kartı olan Faty rakibine çok sert girip ikinci sarı kartı görerek takımını 10 kişi bırakınca rakip takım iyice asılmaya başladı. Durup dururken kaşınma buna denir işte! Mustafa Denizli’nin “ Bu adamı futbolcu diye Samsun’a kim getirdi” diyerek eleştirdiği ve düne kadar oynadığı 16 maçta 2 gol atabilen Bance, dün 2 gol birden attı. Yani adamı harbiden meşhur ettik vesselam!

Dün akşam attığı golden ziyade oyundan çıkana kadar sahanın yıldızı Milan Cerny oldu. Her hafta biraz daha yükselen grafiğiyle ikinci yarının en iyilerinden birisi olacak gibi.. Sonuçta inanılmaz hataların yapıldığı bir maçtan 3 puanla ayrılmak iyidir, ama herkes aklına başına almalı

TARAFTAR YİNE İLGİSİZDİ

Nedense böylesine önemli maçlara Sivaslı gereken desteği bir türlü vermiyor. Dün akşam son derece yumuşak bir hava olmasına rağmen neredeyse stadın yarısı boştu. Gelen taraftarlara teşekkür etmekle birlikte her zamanki sitemimi yine tekrarlamak istiyorum.. Özellikle Sivasspor 10 kişi kaldıktan sonra taraftarın devreye girmesi gerekirdi.Ama nerdeee bizde öyle bilinçli taraftar..

EMNİYET PANİK YAPMAZ!

Tamam kabul ediyorum, staddaki bütün güvenlik önlemleri oraya gelen insanların güvenliği ve takımın ceza alamaması içindir. Ancak dün öyle bir olaya şahit olduk ki,.basın tribününde oturan bütün arkadaşlar şaşırıp kaldı. Oturduğumuz yerin sol tarafında birden hareketlilik oldu,özel güvenlik ve polisler tribüne koşmaya başladılar,.bizde ayağa kalktık ve o arada bir bez afişin toplandığını gördük. Kendi kendimize “ Bezde yasadışı veya siyasi içerikli bir şey yazıyordu herhalde” dedik, Sonradan öğrendik ki, sabrı taşan bilinçli bir Sivasspor taraftarı beyaz bez üzerine kırmızıyla “ Yeter artık ithal hakem istiyoruz” diye yazıp hakemlere tepkisini dile getirmiş. Yani bütün koşuşturma, tribünlere “ ne oluyor” diye panik yaşatan olay buymuş! Allah Allah! Bu nasıl iş arkadaş! Keşke bütün tepkiler, bütün protestolar böyle medeni ve böyle efendice olsa.!

Teröristin elindeki pankarta el kor gibi, bir yanda özel güvenlik, bir yanda polis, yanlarında polis kamerası vs.

Buradan değerli Emniyet Müdürü Sayın Kemal Seyhan’a gözümüzün önünde cereyan eden bu olayı şikayet ediyorum. Kendisinin de bu konularda ne kadar hassas olduğunu, vatandaşı ne kadar çok düşündüğüne çok iyi biliyorum, çünkü defalarca buna şahit oldum.

Hürdoğan Gazetesi/Abdullah Yiğit
Yukarıdaki Mesaj için 12 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
aklınız, başınıza, gelmiştir, herhalde