Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Dünyadan Futbol > Premier League

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

Futbol Prensi Emin Altunay!
Alt 27.05.2012, 12:26   #1
Morten58
Usta Yiğido
 
Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 05.09.2011
Mesajlar: 2.358
Thanks: 1.836
1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Futbol Prensi Emin Altunay!

TRT'nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden olan ve TRTSPOR'da yayınlanan Futbol Prensi yarışması muhteşem bir finalle son buldu.



Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun en önemli sosyal sorumluluk projelerinden olan ve TRTSPOR kanalında yayınlanan Futbol Prensi Yarışması muhteşem bir finalle son buldu. 15 ilde yapılan elemeler ve İstanbul’da gerçekleştirilen yarı finallerin ardından seçilen 3 yetenekli sporcunun katıldığı Futbol Prensi Finali dün akşam (26 Mayıs Cumartesi) gerçekleştirildi. İngiliz futbolunun ve Liverpool'un yaşayan efsanelerinden Kevin Keegan ve Dean Saunders ile Türk futbolunun unutulmazları arasına giren Gordon Milne’nin katıldığı muhteşem finalde mutlu sona ulaşan yetenek Emin Altunay oldu.

Türk futbolunun altyapı sorununa farklı bir bakış açısı getirerek gençleri hayalleriyle buluşturan Futbol Prensi Yarışmasında Türkiye'nin Futbol Prensi seçilen yetenekli genç Emin Altunay, 1 yıl boyunca İngiltere’de Liverpool Akademi'de eğitim görecek. Liverpool yolcusu Emin Altunay'ı yepyeni bir gelecek, yeni bir hayat bekliyor.

Finalde çok duygusal anlar yasandı


Türk futbol tarihinin en başarılı hakemlerinden ve aynı zamanda proğramın juri üyesi olan Ahmet Çakar, göz yaşlarına hakim olamadı. Kazananı tebrik eden Ahmet Çakar, kaybedenlere dakikalarca teselli verdi.

Ahmet Çakar ve Ali Ece jüri üyesi

Ülkemizin en ücra köşesindeki yetenekli gençlere kariyerleri için eşsiz bir fırsat sunması sebebiyle çok önemli bir sosyal sorumluluk projesi olan Futbol Prensi programında eski İngiliz futbolcu ve alt yapı direktörü Ian Butterworth ve Paul Jones ile Ahmet Çakar ve Ali Ece jüri üyesi olarak görev yaptı.

TVK Medya tarafından hazırlanan ve Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) ve Liverpool kulübünün işbirliği ile gerçekleştirilen Futbol Prensi, yetenekli gençlerin bulunması ve onlara gerekli eğitimin verilip Türk futboluna kazandırılması adına çok önemli bir görev üstlendi.

Elemeler 15 ilde yapıldı


14-16 yaşlarındaki (01.01.1996 ve 31.12.1998 doğumlular) tüm gençlerin ücretsiz katıldığı Futbol Prensi’nde Konya, Kayseri, Erzurum, Trabzon, Samsun, Ankara, Gaziantep, Adana, Antalya, Denizli, İzmir, Bursa, Sakarya, İstanbul ve Diyarbakır olmak üzere toplam 15 şehirde il elemeleri gerçekleştirildi.

Bir İngiliz efsanesi: Liverpool


1892 yılında liman işçileri tarafından kurulan Liverpool, bugün dünyanın en büyük kulüplerinden birisi haline gelmiştir. Tüm dünyada milyonlarca hayranı olan Kırmızılar’ın en önemli sembolleri, efsane stadyumları Anfield Road ve “Asla Yalnız Yürümeyeceksin” tezahüratıyla bu stadı inleten taraftarlarıdır. 18 kez lig şampiyonu olan Liverpool, 7 kez de Federasyon Kupası’nı kazanmıştır. Eski adıyla Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda 4 şampiyonluğu bulunan Kırmızılar, yeni adıyla da Şampiyonlar Ligi’ni 1 kez kazanmıştır. 2005’te kazanılan Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan final maçında elde eden Liverpool, ilk yarısını 3-0 geride kapadığı karşılaşmanın ikinci yarısında skoru 3-3’e getirerek maçı penaltılara götürüp kupaya uzanmıştır.

Dünya yıldızlarını yetiştirdi

Türkiye’nin Futbol Prensi’nin bir yıl boyunca hem futbol hem de dil eğitimi alacağı dünyaca ünlü Liverpool Futbol Akademisi ise bünyesinden çıkardığı yıldız oyuncularla tanınan bir akademi. Steve Mc Manaman, Robbie Fowler, Michael Owen, Jamie Carragher ve Steven Gerrard’ın bir zamanlar eğitim gördüğü Liverpool Futbol Akademisi şimdi, Türkiye’nin Futbol Prensi’ni bekliyor.




http://sivasspor.com
Yiğidoların Taraftar Sitesi olarak Emin Altunay'a Futbol hayatında başarılar dileriz!
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Futbol Prensi Emin Altunay!
Alt 27.05.2012, 13:01   #2
infial§
Usta Yiğido
 
infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 27.09.2011
Yaş: 42
Mesajlar: 2.531
Thanks: 1.455
1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Futbol Prensi Emin Altunay!

ali ece ısmını gorunce aklıma gelen tek kelime,ayaklı futbol ansıklopedisidir
infial§ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda infial§'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Futbol Prensi Emin Altunay!
Alt 27.05.2012, 13:49   #3
burak58as553
Usta Yiğido
 
burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 20.08.2010
Mesajlar: 1.479
Thanks: 3.416
550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Futbol Prensi Emin Altunay!

Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ali ece ısmını gorunce aklıma gelen tek kelime,ayaklı futbol ansıklopedisidir
Bir o bir de Güntekin Onay
__________________
GEÇEN YIL FRAGMANDI, FİLM YENİ BAŞLIYOR..
burak58as553 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda burak58as553'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevapla

Etiketler
altunay, emin, futbol, prensi


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git