04.11.2014, 21:03
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 
|
Cevap: Çirkef Bursa Taraftarını Kınıyoruz!!!
Böyle bir pankart nasıl içeri girmiş anlamadım,sivasspor taraftarı içeri hiçbir kötülük taşımıyan bez parçasını sokamıyor,bursasspor taraftarına gelince ,takımlarını sevmelerine ,tezahürat şekillerine ,şehirlerine ve takımlarına bağlılıklarına diyecek söz yokda ,gerçekten terbiyesizlik etmişler,burhana özellikle yapılan çirkin ve bölücü hareketlerini kınıyorum,bursa tff marifetiyle şampiyon yapılırken,hakkımız yendiği halde sesimizi çıkartmadık,hakem hataları osene bizi yıldırmıştı,tff yi protesto etmek için basın toplantısı yapıldı istanbul sivasspor taraftar derneği protesyoya gelmeyip ,olimpiyata bursaspora destek için gitmişlerdi böyle nankörlük olmaz,sivaslılara dil uzatmak bursalıların haddine düşmemiş,heralde yugoslavyada ,bulgaristanda ,romanyada yaşayıp sonradan bu ülkeye geldikleri için sivası ve sivaslıları tanımıyorlardır,sivası sadece itiyle meşhur görmek cehaletlerinin göstergesi olsa gerek ,benim için onlar it kadar degeri olmayan ,türklükten haberi olmayan canlılardır,bizimkangalımızın köpeğide değerlidir,bizim için köpekten ziyade can dosttur ,yemeğimizi paylaşırız,balıklarımız vardır meşhurdur cilt proplemi olanlara şifa dağıtır,dağımız taşımız madendir, demirdir,bakırdır,kömürdür,alt ındır,türkiye nin tahıl ambarıdır,türkiye cumhuriyetinin temellerinin temelleri bu şehirde atılmıştır ,ATATÜRK ün ençok değer verdiği şehirdir sivas,osmanlının eyaleti selçuklunun başkentidir sivas,bursa gibi balkan göçmenlerinin oluşturduğu şehirde değildir,türkiyenin özetidir,dünyaya nam salmış yiğitleri vardır ,onun için bu şehrin insanına yiğido derler [birçokları haketmesede]bu ülkenin birliği için canını vermiş binlerce vatan evladının memleketidir sivas ,bizde şimdi çıkıp şöyle bir pankartmı yaptıralım ,bursalı adam olsaydı i...leriyle meşhur olmazdı mı diyelim
|
|
|