Cevap: Basit hatalar yaptık
Değerli Arkadaşlar
Çok değerli teknik adamımız basit hatalar yaptığımızdan bahsediyor, kendi yaptığı üst düzey hataları hiç görmeyerek.
Bildiğim kadarıyla Adem kart cezalısı değil, sakat da değil ise niye kadroda yok Sayın Yalçın? Peki ya hantal Hakan Arslan niye oyunda bilen var mı? Topa mı basacak, top mu dağıtacak? Hiç biri sadece takımı dağıtacak o kadar. Geçtiğimiz sezonlarda gönderilmesi gereken bir oyuncu ama kadroda tutuluyor ve süre veriliyor. 56 yaşındayım, hava topları hariç Hakan'ın yaptıklarını ben de yaparım...
Durum 1-1 olmuş, Mehdi-İbrahim Akın değişikliğini yapıyor Beşiktaş teknik direktör adayı Sergen Yalçın. Herhalde diyorum, geri yaslanmayı bırakıp akın yapacağız İBB kalesine. Ama ne gezer, bir oyuna girdiğini duydum, ha bir de faul yaptığını İbrahim Akın'ın. Bu dakikadan sonra akın akın gelen ise İBB oldu. Niye? Niye olacak üst düzeyde yapılan bir hata sonucu...
Maçı, Ziya namlı spikerin garabet anlatımıyla 4 Eylül TV'den dinlediğim için sakatlık sonucu zorunlu bir değişiklik mi yoksa dahi bir hoca tercihi mi bilemiyorum. Ama bu değişiklik bana "eyvaahhh, biz bu maçı hediye edeceğiz" dedirtti. Netekim, maçı bir güzel hediye ettik bu basit, pardon pardon çok üst düzey hatamızla.
Değerli Arkadaşlar
Akın akın gelen İBB akınlarında topu çizgiden çıkarken sakatlanan Cicinho yerine sizce oyuna kim girmeli idi? Bu amaçla yedek kulübesinde oturtulan Abdurrahman mı, yoksa Hoca(?)'nın tercih ettiği gibi Musa Sinan mı? Abdurrahman Cicinho'nun sakatlanması (veya oyundan atılması) durumunda oyuna girmeyecekse niçin yedek kulübesinde oturtulur? Ya da Musa Sinan sağ bek görevini yapabilir mi? Görüldü ki yapamıyor. Ben de olsam yapamazdım. Ama dahi hocamız yapacağını zannetti. Ama o kanattan gelen İBB ikinci golü bulup öne geçti...
Değerli Arkadaşlar
Kendisini sevmem. Hem karakteri hem de sahada yararından çok Kimden mi bahsediyorum. Kimden olacak, Aydın'dan bahsediyorum tabi ki. Aydın niçin yedek oturtuluyor diye sorarsanız disiplinsiz hareketleri nedeniyle diyecektir değerli teknik direktörümüz. Peki, geceleri İstanbul'un alem mekanlarında sürten Batuhan disiplinli mi? Deniliyor ki, orası bizi ilgilendirmez. Antrenmana geliyor, sahada oynuyor mu biz ona bakarız. Efendiler Aydın için de aynı yolu tercih edinsenize.
Batuhan oynuyor mu? Hakkını yememek lazım nefesinin yettiği ya da oynayabileceği kadarıyla oynuyor. Top tutuyor, adam eksiltiyor ve gol pası da veriyor. Peki, Aydın oynayamaz mı? Niye oynayamasın, o da isterse oynayabileceği kadar oynar. Disiplinsizse verirsin para cezasını, kesersin primlerini olur biter. Ama yedek kulübesinde kök saldırmaz, sahaya sürer, oynatırsın.
Değerli Arkadaşlar
Siz hiç bir oyuncuyu disipline sokmak için oyuncu transfer eden takım gördünüz mü? Üç maç daha sabredin, bu takım Sivasspor olacak ve bu gurur sadece bizim olacak...
|