Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Basit hatalar yaptık
Alt 13.05.2015, 06:49   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Basit hatalar yaptık

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Başakşehir maçının ardından konuştu.

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın maça iyi başladıklarını ve aradıkları golü de bulduklarını belirterek, "İlk yarı tam bizim istediğimiz gibi bir oyun oldu. Devreyi de önde kapattık. İlk yarıda planlarımız tutmuştu, ancak ikinci yarıda çok kötü bir oyun ortaya koyduk" dedi.

İkinci yarıda oyuna tutunamadıklarını kaydeden genç teknik adam, "İkili mücadelelerde çok güçsüzdük. Rakibin oynamasına müsaade ettik. Çok basit hatalar yaptık. Bunun neticesinde, bu tür güçlü takımlarla oynadığınızda skora tutunmak biraz zor oluyor. Yaptığımız iki basit hata sonrası yediğimiz gollerle mağlup olduk. Doğruyu söylemek gerekirse, ikinci yarıda oynadığımız oyun, puan almayı hak edecek nitelikte değildi" şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın, bir an önce toparlanmaları gerektiğini de vurgulayarak, "Yorgunuz. Sürekli maç oynuyoruz, ancak önümüzde de önemli bir maç var. O maça konsantre olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Basit hatalar yaptık
Alt 13.05.2015, 06:56   #2
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Basit hatalar yaptık

Basit hatalar lafı nedense bana hiç yabancı gelmiyor
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı calipso'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.05.2015, 07:39   #3
68yasar58
Yiğido

263 Mesajına 563 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 477 68yasar58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hoca takımda sende ligi erken bitirdiniz, kupadada farklı yenilgi gelince tur şansın azaldı diye herşeyi iyice saldın, allahdanki karabük yenemiyor yoksa şimdiye çoktan yandım anam türküsü söylerdik.
68yasar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 68yasar58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.05.2015, 07:46   #4
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

kötü başlayıp iyi bitirebileceğimiz bir sezonu daha da kötü bitirdik.Üst üste kaç maç oldu hep aynı şekilde mağlup olduğumuz sezonun bir an önce bitsede kurtulsak bu yıldan
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda shang'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.05.2015, 07:59   #5
Ahmet Ateş
Acemi Yiğido

101 Mesajına 213 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 Ahmet Ateş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Değerli Arkadaşlar

Çok değerli teknik adamımız basit hatalar yaptığımızdan bahsediyor, kendi yaptığı üst düzey hataları hiç görmeyerek.

Bildiğim kadarıyla Adem kart cezalısı değil, sakat da değil ise niye kadroda yok Sayın Yalçın? Peki ya hantal Hakan Arslan niye oyunda bilen var mı? Topa mı basacak, top mu dağıtacak? Hiç biri sadece takımı dağıtacak o kadar. Geçtiğimiz sezonlarda gönderilmesi gereken bir oyuncu ama kadroda tutuluyor ve süre veriliyor. 56 yaşındayım, hava topları hariç Hakan'ın yaptıklarını ben de yaparım...

Durum 1-1 olmuş, Mehdi-İbrahim Akın değişikliğini yapıyor Beşiktaş teknik direktör adayı Sergen Yalçın. Herhalde diyorum, geri yaslanmayı bırakıp akın yapacağız İBB kalesine. Ama ne gezer, bir oyuna girdiğini duydum, ha bir de faul yaptığını İbrahim Akın'ın. Bu dakikadan sonra akın akın gelen ise İBB oldu. Niye? Niye olacak üst düzeyde yapılan bir hata sonucu...

Maçı, Ziya namlı spikerin garabet anlatımıyla 4 Eylül TV'den dinlediğim için sakatlık sonucu zorunlu bir değişiklik mi yoksa dahi bir hoca tercihi mi bilemiyorum. Ama bu değişiklik bana "eyvaahhh, biz bu maçı hediye edeceğiz" dedirtti. Netekim, maçı bir güzel hediye ettik bu basit, pardon pardon çok üst düzey hatamızla.

Değerli Arkadaşlar

Akın akın gelen İBB akınlarında topu çizgiden çıkarken sakatlanan Cicinho yerine sizce oyuna kim girmeli idi? Bu amaçla yedek kulübesinde oturtulan Abdurrahman mı, yoksa Hoca(?)'nın tercih ettiği gibi Musa Sinan mı? Abdurrahman Cicinho'nun sakatlanması (veya oyundan atılması) durumunda oyuna girmeyecekse niçin yedek kulübesinde oturtulur? Ya da Musa Sinan sağ bek görevini yapabilir mi? Görüldü ki yapamıyor. Ben de olsam yapamazdım. Ama dahi hocamız yapacağını zannetti. Ama o kanattan gelen İBB ikinci golü bulup öne geçti...

Değerli Arkadaşlar

Kendisini sevmem. Hem karakteri hem de sahada yararından çok Kimden mi bahsediyorum. Kimden olacak, Aydın'dan bahsediyorum tabi ki. Aydın niçin yedek oturtuluyor diye sorarsanız disiplinsiz hareketleri nedeniyle diyecektir değerli teknik direktörümüz. Peki, geceleri İstanbul'un alem mekanlarında sürten Batuhan disiplinli mi? Deniliyor ki, orası bizi ilgilendirmez. Antrenmana geliyor, sahada oynuyor mu biz ona bakarız. Efendiler Aydın için de aynı yolu tercih edinsenize.

Batuhan oynuyor mu? Hakkını yememek lazım nefesinin yettiği ya da oynayabileceği kadarıyla oynuyor. Top tutuyor, adam eksiltiyor ve gol pası da veriyor. Peki, Aydın oynayamaz mı? Niye oynayamasın, o da isterse oynayabileceği kadar oynar. Disiplinsizse verirsin para cezasını, kesersin primlerini olur biter. Ama yedek kulübesinde kök saldırmaz, sahaya sürer, oynatırsın.

Değerli Arkadaşlar

Siz hiç bir oyuncuyu disipline sokmak için oyuncu transfer eden takım gördünüz mü? Üç maç daha sabredin, bu takım Sivasspor olacak ve bu gurur sadece bizim olacak...
Ahmet Ateş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ahmet Ateş'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.05.2015, 08:16   #6
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

Hangi basit hatalardan bahsediyorsun hoca bırak artık şu kalıplaşmış lafları adamlar ezdi ezdi ya cicinho ,ibrahimde basit hata yapsaydı nolurdu hoca nolurdu hezimet olurdu .
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 4eylül'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.05.2015, 08:52   #7
Travis Bickle
Yiğido

Travis Bickle - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 400 Travis Bickle FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocam 1 değil 2 değil 3 değil hep aynı laflar madem yapıyoruz onlemını alın antremanlarda ne calısıyosunuz merak edıyorum vallahı bır takım 5-6 maç ust uste rezıl futbol oynarmı ya
Travis Bickle isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Travis Bickle'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.05.2015, 08:59   #8
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Benim böyle laflara kaRnım tok,bülent uygundan beri hocaların tüm röportajlarını dinleyin ,hepsinin söyledikleri tek şey ,basit gol yiyiyoruz,basit hatalar yapıyoruz,bireysel hatalar yapıyoruz,tmm karşımızdaki takımda boru değil,ligin 4.sü avrupa hedefiyle oynayan diri ve sağlam takım,hangi hoca sivasın başına geçmişse bu gereksiz takıma ille yeniliyoruz ,ancak ben bu maçı basit hatayla değil hocanın inatları ve yanlış sistemiyle kaybettiğimize inanıyorum,sezon başında 1 sol açık almayışımız ,r.carlosunda musa takıntısı yüzünden ,takımın sistemi bozuldu,herkes durdu,aydını aldık, buseferde sergenin aydın takıntısı yüzünden sezon başından beri sol açıksız oynuyoruz,dünkü atıfı gördükten sonra aydın bu takımda 50 defa oynar ,sol tarafta fatihi 3 kişinin karşısına dikersen,cicinyoyu hem sağ bek ,hem sağ açık ,hem ortasaHA ,hem forvet ,hemde kaleci olarak oynatmaya kalkarsan,önündeki burhanı forvete alırsan ,batuhanıda ilerde tek başına oynatırsan ,anca hezimetten kurtulursun,2 kanadı da olmayan uçak gibiydik ,korner kullanamadan ,şut çekemeden,4 5 pası aynı yapamadan ,cezasahasına orta yapamadan maç bitirdik ,evet takım yorgun,nediyorduk bu takım busezon ligde kalsın yeter , saolsunlar onlarda görevlerini yaptı sayılır,daha fazlasını beklememek lazım,net olarak söylüyorum ,bu haliyle bu takım ve sergen hocayla seneye küme düşeriz ,sivassporun başına inadı ,egosu ,adaleti olan hoca gelmeli,ismail kartal kendisine el kol işareti yapan caneri oynatıyor,seyirciye hareket çeken emenikeyi oynatıyor,sergen hoca mağlubiyetede razı olup ,1 defa antrenmana gelmedi diye nekadar kötü olursa olsun aydını oynatmayıpsol açıksız ve korkak oynatarak, sivasporun kupadaki şansını bitiriyor,ligdede alacağı 1 puanı almıyor,nediyeyim artık .
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.05.2015, 10:32   #9
final
Acemi Yiğido

23 Mesajına 53 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 541 final FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Editörün notu :
Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
final isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2015, 11:48   #10
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Sergen hocam senin basit hatalar dediğim, Bu takıma gönül vermiş biz taraftarın kimyasını altüst ediyor, sen önlem alıp çözüm üreteceğine, suçu sadece futbolcuların üzerine atıyorsun.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
basit, hatalar, yaptık