Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Sivas ın suçu ne?
Alt 15.12.2005, 09:47   #1
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart Sivas ın suçu ne?

Sivas'ın suçu ne ?

Türkiye’de sahada oynanan futbol değil, tribünlerde yaşanan olaylar haftaya damgasını vurdu. Birçok ilde olayların fitilini, hakemlerin iyi olmayan yönetimleri ateşlerken Sivas’ta ise 100 kadar Konyaspor taraftarı ve maç bitiminde gergin atmosferde soyunma odası yerine taraftarının yanına giden 3 Konyasporlu futbolcu olayların çıkmasına sebep oldu.

Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda tribünlerde görmeye alışık olmadığımız olaylar yaşandı. Karşılaşma başlamadan önce 3 otobüs dolusu Konyaspor seyircisi 4 Eylül Stadyumu’na gelirken kendilerini alkışlarla karşılayan Sivasspor taraftarlarına el kol hareketi yaparak ortamı germeye başladı. Bu gerginlik maç başlayınca da devam etti. Konyasporlu taraftarlar önce bulundukları tribündeki koltukları kırarak etrafa attı ve ardından karşılaşmayı takip eden basın mensuplarına küfür ederek tribünlerde terör estirdi.

Bu köşemde Sivasspor ve Konyaspor arasında oynanan karşılaşmanın güzelliklerinden bahsetmeyi ben de çok isterdim. Ama ne yazık ki son iki haftadır Sivasspor üzerine oynanan oyunlardan bahsetmek zorunda kalıyorum.

Geçtiğimiz hafta Kayseri’de ve bu hafta 4 Eylül Stadyumu’nda yaşanan bu olaylarda Sivaslılar’ın ve Sivasspor seyircisinin ne suçu var?

Pazar günü 4 Eylül Stadyumu’nda yaşanan olayları baştan sona takip eden ve zaman zaman olayların içerisinde kalan bir basın mensubu olarak, bu çirkefliği çıkartarak maça damgasını vuranları kınıyorum. Bazı kendini bilmez Konyaspor taraftarının (Olaylarda sağduyu ile hareket ederek ortamı yumuşatmaya çalışan Konyaspor seyircilerini tenzih ediyorum) yaratmaya çalıştığı gerginliğe kendini kaptırmadan bir futbol faciası yaşanmasına engel olan Sivassporlu taraftarları da kutluyorum.

Sivasspor seyircisinin ne kadar misafirperver ve centilmen olduğunu bilmeyen yoktur herhalde.

Hadi seyirciler arasında kendini bilmez insanlar var bunu kabul ediyoruz. Ama ortada yaşanan bir gerginlik varken taraftarlarının yanına giderek olayları tamamen alevlendiren 3 Konyasporlu (isimlerini vermeyeceğim) futbolcuya ne demezsiniz. Diğer futbolcular soyunma odasına giderken bu üç futbolcunun zaten ateşlenmiş olan seyircilerinin yanına gitmesi benim aklımda soru işareti bıraktı. Yapmayın, futbolun içerisinde bulunan insanlar olarak tribündeki terörü bari siz uyandırmayın.

Özellikle Şeref Tribünü önünden geçerken bir futbolcuya yakışmayan harekette bulunarak oradaki o sabırlı insanların bile çileden çıkmasına neden olan futbolcuya da yazıklar olsun.

Unutmayın ki; futbol bir kardeşlik ve dostluk oyunudur. Sivaslıların da bu oyunu kuralına göre oynayacağından hiç ama hiç şüphem yoktur.

Serhat ZAFER in yazısı
Alt 16.12.2005, 09:38   #2
eren1
Gast

SİVASSPOR KONYASPOR MAÇINDA ÇIKAN OLAYLAR BANA TÜRKİYE İSVEÇ MAÇIYLA BENZERLİKLER VARMIŞ GİBİ GELDİ ........
Alt 16.12.2005, 09:45   #3
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 895 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt
Pfeil

BEN DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM. SİVAS VE SİVASSPORUMUZUN MİSAVİRPERVERLİĞİNİ ÇEKEMEYEN BAZI KESİMLER SİVASSPORUMUZ ÜZERİNE OYUN OYNUYOR.. BAŞARIMIZI ÇEKEMİYOLAR.. BASIN İNŞALLAH BU OLAYLARA GELMEZ DEMİŞTİM. ÜSTTEKİ YAZIDA DA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ BASINDA SİVASIMIZIN ÜZERİNE OYUNLAR OYNANDIĞININ FARKINA VARMIŞ... SİVAS VE SİVASSPOR TARAFTARI HER ZAMAN EN MİSAVİRPERVER TARAFTAR OLACAKTIR...

http://img88.imageshack.us/img88/1423/6a82d9d035wv4.gif
Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2005, 09:51   #4
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 998 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu da şunu gösteriyor,suç Konyaspor taraftarlarınca yapılan tahrik sonucu çıktığı ve olayı başlatanda onlar. Sivasspor'u kimse suçlayamaz.
Alt 16.12.2005, 10:01   #5
casus84
Usta Yiğido

casus84 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 896 casus84 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tahrik eden konyalılar.suçu bizim üstümüze attılar.
casus84 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2005, 10:39   #6
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

bizi sevmemelerinin tek bir nedeni var oda ŞEHRİMİZİN İSMİNİN SİVAS olması artık ben şuna katılmıyorum spor dostluk barış ve kardeşliktir denilen lafa karşıyım senelerdir dostluk gösteriyoruz ne oldu 2 gün mavi bayrak verirler verdikleri gibi büyük bir cezayla geri alırlar
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2005, 11:55   #7
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı
bizi sevmemelerinin tek bir nedeni var oda ŞEHRİMİZİN İSMİNİN SİVAS olması artık ben şuna katılmıyorum spor dostluk barış ve kardeşliktir denilen lafa karşıyım senelerdir dostluk gösteriyoruz ne oldu 2 gün mavi bayrak verirler verdikleri gibi büyük bir cezayla geri alırlar
Haklısın Mustafa abi..Ama bunlara en iyi cevabı Sahda Vermemiz Lazım!!!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2005, 12:12   #8
FATIMA
Tecrübeli Yiğido

FATIMA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 FATIMA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı

sağ duyu ne zaman kazanmışki şimdide kazansın...karşılık verirsin maganda olursun,sağduyu gösterip susarsın korkak derler kuzu olursun...hukuk varsa eden cezasını çeksin , hukuk yoksa millet ne yapsın????
FATIMA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2005, 12:35   #9
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
FATIMA Nickli Üyeden Alıntı

sağ duyu ne zaman kazanmışki şimdide kazansın...karşılık verirsin maganda olursun,sağduyu gösterip susarsın korkak derler kuzu olursun...hukuk varsa eden cezasını çeksin , hukuk yoksa millet ne yapsın????

Aynen!!!!Herşeye bi kılf bulmakta üstümüze yok!!!!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2005, 12:38   #10
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1355 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Bu maç ile birlikte birşey yine ortaya çıktıki ''Sivasın Sivastan başka dostu yok''...Sivasın suçu olmadığı halde sahipsizliğimizden dolayı Yine suçlu biz olduk...Bu sezon ve diğer sezonlarda hep hakkımız gaspedildi...Bunların hesabı inşallah Allah sorar...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla