Hafta içi oynanan Sivasspor&Giresunspor kupa maçına iddiaya giren sevgili kardeşimiz Dj MURAT Sivasspor yenilince saçlarınıda kaybetti...Bilindiği üzere kardeşimizin saçları baya uzundu...Arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyorum...Aslında kötüde olmamış hani...Sivassporun yenilmesine üzülüyordum...Ama bu saç kesilmesi işin güzelliği oldu..Gerçekten şuanki hali daha süper olmuş adama dönmüş yani...
Hafta içi oynanan Sivasspor&Giresunspor kupa maçına iddiaya giren sevgili kardeşimiz Dj MURAT Sivasspor yenilince saçlarınıda kaybetti...Bilindiği üzere kardeşimizin saçları baya uzundu...Arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyorum...Aslında kötüde olmamış hani...Sivassporun yenilmesine üzülüyordum...Ama bu saç kesilmesi işin güzelliği oldu..Gerçekten şuanki hali daha süper olmuş adama dönmüş yani...
KILLIYI SEVMEZDİM AMA SAÇLARI KESTİRİNCE ADAMA DÖNMÜŞ GİDEN SAÇLARA ALLAH TAN RAHMET DİLİYOZ KALAN AÇLARA DA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ..
BİZ NE KADAR BÜYÜK BİR CAMİAYIZ..TELEFONUN SATIP MAÇA GİDEN TARAFTAR BİZDE ,SİVASSPOR İÇİN SAÇLARINI KESTİREN TARAFTAR DA BİZDE ..HELAL OLSUN YİĞİDOLAR..
keneci kardeşim murat ne olursa olsun sacların için iddaya girme :((((
baba ya o saclara kıyılırmuıydı siwasspor için canımız feda ama saclarda kolay uzamıyo :=)))
saglık olsun ne diyelim
KENE SEWENLER DERNEGİ OLARAK SANA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUZZ