Sevgili YIGIDOLAR.Ben bu güzel siteye üye olali fazla bir zaman olmadi ama bu kisa zamanda o kadar yigit ve samimi insanlarla karsilastimki artik siteyi sürekli takip ediyorum,Yani kisacasi günlük hayatimin önemli bir parcasi oldu.Katilimci arkadaslarin hepsine tesekkür ediyorum.Aksamlari evimizde ailece bu sitedeki ailemizle bir araya gelip yazismak konusmak cok zevkli.Bize bu ortami sunan Rüstü gardasima ve siteyi devamli takip eden moderatör ve katilimci gardaslarima tesekkürler.
Gardaslar her sey cok güzel ama beni rahatsiz eden durumlarida yazmasam size karsi samimi davranmis olmam.Bunlar cok ufak seyler.Mesela devamli ve benim sahsi görüsümce sporla ilgili olmayan yeni formlar aciliyor ve bazen onlarinda olmasi lazim.Ama bu arada acilmis olan diger formlara katilim gerektigi kadar olamiyor ve bazi güzel konular güme gidiyor.Bazi arkadaslarimizda siyasi kimliklerini fazla ön plana cikariyorlar.Herkesin siyasi görüsüne saygimiz var ama lütfen bu site ileride bir siyasi görüntü olusturmasin.Bence acilan formlari daha iyi kullanalim sürekli yeni vede gereksiz yeni form acmayalim.
Amacim bu güzel ortamin devami, hic kimseyi incitmek ve siteden sogutmak degil.Insallah kimse yanlis anlamaz.Hos görünüze siginarak ve yas itibariyle sizden büyük olarak yazdim.Hakkinizi helal edin Hepinizin ellerine ve yigit yüreklerine saglik.Selamlar
|