Trabzonda Sivas-fener maçı..
Aşağıda yazılanlar fenerli bi eziğin kendi sitelerinde foruma yazdıklarından alıntıdır.
--------------------------------------------------------------
Selam arkadaşlar yaklaşık bir kaç saat önce yaşadığım olayı sizlere aktarmak istiyorum. Duygularım Tam No Postluk ama, aldığım terbiye buna elvermiyor.
Bayram ziyareti için trabzona gelmiştik, kardeşimle bir cafeye gidip sivas maçını izleyelim dedik. Oturduk sessiz sessiz izlemeye başaladık sivas gol atınca, Cafe koptu... Başladı aziz yıldırıma küfürler, hayatımda hiç duymadığım küfürleri ediyolardı. Bi baktık sadece Fenerli biz varız. Ben dayanamadım kardeşime gidelim dedim. O yok dedi maç bitsin gideriz dedi. Gollerde ses çıkarmadık oturduk...
Maç 2-2 ye gelince, İnanılmaz küfürler yine başladı... O kadar gerilmiştimki tuncay golu atınca dayanamadım gol dedim. Sonra kardeşimle gülüştük.
Arkadan yaşlı bi amca siz fenerlimisiniz dedi? Bende iyi niyetle sorduğunu sandım bi an için mutlu bi şekilde evet dedim. İşte ondan sonra yaşadıklarımız kelimelerle anlatılmaz....
3 kişi birden ayağa kalktı. Fenerli Var LAN burda diye sonra bütün kafe üstümüze geldi. Baktım yaşlı amca bize sandelye fırlatıyo. Bir yanım karadenizli, delikanlı sanırdım hep onları. Ve 2. takımımım trabzondu. O delikanlıyız diye gecinen trabzonsporlular 2 kişiye ********ce saldırıyolardı. Başladılar bize yumruk sallamaya, kardeşim yara almasın diye onu kollarıma aldım, neye uğradığımı şaşırmıştım. 21. yüzyılda türkiyede bir ilde şehrin göbeğinde dayak yedim. Biri Silah bile çekti. Kendim için değil kardeşime bişey olacak diye çok endişelendim. Birden Adamın biri bizi korumaya aldı, sivil polismiymiş neymiş, bize küfrede küfrede dışarı çıkardı, Polislik bumu? ne sucumuz var !!! Sadece sessizce gol demiştik. Ayağa bile kalkmadan !!!
Birazdan uçağımız kalkacak, hala ellerim titriyo. Biraz sırtım ağrıyo. Kardeşim iyi çok şükür. Ben trabzonun böyle rezil bir şehir olduğunu bilmiyordum. Orda sivil olmasa heralde şu an hastanede olurduk. Bu olay güpe gündüz trabzonun göbeğinde olmuştur.
6s den nefret ederdim. Artık yarı memleketimde olsa, trabzonspordan nefret ediyorum.
Siz bu kadar delikanlısınız trabzonsporlular, sessizce oturan 2 fenerliye 25-30 kişi saldıracak kadar delikanlısınız.
--------------------------------------------------
Bu eziklere az bile yapmışlar ii kurtardılar
|