Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

NASIL KATKI SAĞLARIZ
Alt 27.02.2006, 16:50   #1
EMİNÇOLAK
Tecrübeli Yiğido

EMİNÇOLAK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 EMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOKEMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart NASIL KATKI SAĞLARIZ

ARKADAŞLAR SİVASLILAR VAKFI BAŞKANI SN. MUHSİN KAYA' NIN BİR KÖŞE YAZISI HOŞUMA GİTTİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

Sivasspor kurulduğunda 12 yaşındaydım. Takımımızın ilk maçlarında çok heyecan olurdu. Çok içten ve maç boyunca tezahüratlarımız devam ederdi. Rahmetli Amigo İhsan’ı unutmak mümkün mü?
O tel örgülerin üzerine çıkıp bir cambaz gibi bir uçtan bir uca yürüyerek seyirciyi ateşlemesi, bağırmayanları ismiyle anons edip, içimizde şaka yollu ‘Hain var” derdi. Stadyumdaki seyirciye hakimdi. İstediği zaman kaldırır oturttururdu. Taraftarlar da rahmetliyi çok severdi. O günden bugüne,çileli bir maratondan sonra nihayet Süper Ligdeyiz.
Türkiye Gündemini %50 sinden fazlasını futbol meşgul ediyor. Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi maçların kritiği, analizi, hakem hataları falan filan…Geri kalan Salı,Çarşamba, Perşembe oynanacak maçlar için şu takım yener, bu takım yenilir tahminleri üzerinde tartışılıyor. Hayatımız futbol. Bu yetmiyor Avrupa Ligleri, televizyonları işgal ediyor. Her tarafımızda futbol,futbol, futbol…Kaçış yok!
Bendenizde uzaktan takip ediyorum ister istemez. Sağından solundan bulaşıyoruz.
Futbol artık ülkemizin vazgeçilmezleri arasında, baş sırada. O zaman oyunu kuralına göre oynamak lazım.
Sivasspor Süper Lige çıktığından buyana yazılı ve görsel medyada. Eskiyle mukayese edilemeyecek şekilde.
Sivas yer almaya başladı.
Aslını,memleketini unutanlar “Bizde Sivaslıyız” demeye başladılar.
Takımımızın Süper Lig’de kalması için bütün memleket evladı üzerine düşeni az çok yapması lazım. Taraftar, maçlarda aynı heyecanla takımını desteklemeye devam edecek. İşadamlarımız,sanayicimiz,tücc arımız takımımıza maddi destekte bulunacak. Siyasi milletvekillerimize de büyük görevler düşüyor
Maalesef futbolda ayak oyunları, takım kayırmalar istemediğin kadar… Takımımız Süper Lig’in en küçük bütçeli takımı. Futbolda parayla oynanıyor.
Nasıl kaynak bulacağız,ne yapabiliriz? Benim önerim,Karadeniz dayanışması! Karadeniz dedimse Rize ve Trabzon’u bahsediyorum. Bu illerin milletvekilleri,iş adamlarına, mütahitlerine ihalelerde meşru şekilde yardımcı oluyorlar. Akabinde ihaleyi alan firmalarda, bölge takımlarına bağış alıyorlar. Aynı şekilde İstanbul’da Rizeli ve Trabzonlu Belediye Başkanları minareyi kılıfına uydurup ihaleleri, hemşehrilerinin alması için ortam hazırlıyorlar. Akabinde aynı şekilde bölge takımlarına bağış alıyorlar.
Size sadece iki örnek vereyim. Albayraklar firması İstanbul Büyük şehir firmasından 200 e yakın ihale almış.
Şimdi Trabzonspor Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, Cengizler İnşaat İstanbul Hafif Raylı sistem inşaatını yaptı ve Karadeniz oto yolu mütahididir. Şimdi Rizespor Kulüp Başkanı.
Bu işin kuralı bu.
Herkes taşın altına elini koysun.
Taşıma suyuyla değirmen dönmez.

Yazar Adı: Muhsin Kaya
-->: NASIL KATKI SAĞLARIZ
Alt 27.02.2006, 22:07   #2
apolat
Acemi Yiğido

apolat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 apolat ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: NASIL KATKI SAĞLARIZ

abi ne yapmalıyızz bizim elimizden gelen nedir onu soylee....bu sıtede sanal taraftar yohhh burdakı cogu kısı HAS sivaslı oldukları ıcın burdalar...eeee sivas içinde ellerınden gelenı yaparlar heralde ...bızım elımızden gelen bişi var mı abi ??
Alt 27.02.2006, 22:18   #3
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

ben bu soruya şu cevabı vermek istiyorum sivassspor süper lige çıktıktan sonra herkes sivaslı ve sivassporlu olduğu ortaya çıktı demekki sivasspor süper lige çıkmasaydı kimse ne sivaslı nede sivassporlu olduğunu farkına varacaktı YANLIZ İYİLERİ GERÇEK SİVASLI VE SİVASSPORLULARI TENZİ EDİYORUM BİZ ÖLENE KADAR SİVASLI VE SİVASSPORLU KALACAĞIZ
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2006, 22:23   #4
apolat
Acemi Yiğido

apolat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 apolat ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı
ben bu soruya şu cevabı vermek istiyorum sivassspor süper lige çıktıktan sonra herkes sivaslı ve sivassporlu olduğu ortaya çıktı demekki sivasspor süper lige çıkmasaydı kimse ne sivaslı nede sivassporlu olduğunu farkına varacaktı YANLIZ İYİLERİ GERÇEK SİVASLI VE SİVASSPORLULARI TENZİ EDİYORUM BİZ ÖLENE KADAR SİVASLI VE SİVASSPORLU KALACAĞIZ

abı tamam ozaman sen sıvassporlusun sen takımı sevıyorsun ama ben nası bısıler yapabılırz elımızden ne gelır dıye sordum sen bıze ıyı gun dostu dedın elımızı kolumuzu bagladın ...
Alt 27.02.2006, 22:50   #5
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1331 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

HERKES KENDİ ÇAPINDA DESTEK OLMALI..SÜPER LİG ÇOK DEĞİŞİK BİR KATEGORİ..MAZERAT YOK..BURDA MADDİ GÜCÜ OLAN TAKIM TUTUNUR BİZ POTANSİYELİMİZİ KULLANAMIYOZ...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2006, 22:59   #6
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
apolat Nickli Üyeden Alıntı
abı tamam ozaman sen sıvassporlusun sen takımı sevıyorsun ama ben nası bısıler yapabılırz elımızden ne gelır dıye sordum sen bıze ıyı gun dostu dedın elımızı kolumuzu bagladın ...

ben sana bir söz söylemedim genele söyledim yazımı iyi okursan sevinirim
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2006, 23:23   #7
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaşlar unutmatmayın tek sivas ve tek sivasspor var iyi yada kötü günde herşey elinden geldiği kadar bişeyler yapacak yapmak zorunda yani kendini sivaslı hisseden o ruhu taşıyan insanlar yapıyolar zaten umarım bu insanlar diğer yiğidolara sivaslı hemşerilerimize örnek olurlar........

SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKEZ GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2006, 00:31   #8
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

dün SİVASLI SİVASSPORLUDUM...
bu gün SİVASLI SİVASSPORLUYUM...
ölene kadar SİVASLI SİVASSPORLUYUM...
TEK GERÇEK ŞAMPİYON ***SİVASSPOR***
kakikli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2006, 00:42   #9
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1524 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
1967_DERNEK_10UR Nickli Üyeden Alıntı
HERKES KENDİ ÇAPINDA DESTEK OLMALI..SÜPER LİG ÇOK DEĞİŞİK BİR KATEGORİ..MAZERAT YOK..BURDA MADDİ GÜCÜ OLAN TAKIM TUTUNUR BİZ POTANSİYELİMİZİ KULLANAMIYOZ...
evet abi.daha cok destek gelmeli.ama oda olur insallah gelecekte
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2006, 01:17   #10
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bence Mustafa abi süper yazmış....Boş vaatlerle değilde elle tututlur bişeyler yapabilmeliyiz!!!!!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla