YİĞİDO'NUN SINAV MAÇI
Sivasspor Yönetim Kurulu kendi sahalarında oynayacakları Kayseri Erciyes maçında en büyük görevin taraftarlarına düştüğünü söyledi
Yiğidoların bu maçta gücünü göstermelerini isteyen Sivasspor Yönetimi, “Bu maç bizden çok taraftarlarımızın sınavı olacak”dedi...
Sivasspor Yönetim Kurulu hafta sonunda oynanacak olan Kayseri Erciyesspor maçı öncesi taraftarlara mesaj gönderdi. Kendi sahalarında oynayacakları bu zorlu maçta taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini belirten Sivasspor Yönetim Kurulu, “4 Eylül Stadyumunu ful dolmuş bir halde istiyoruz” dediler.
Geçtiğimiz hafta zorlu Trabzonspor maçından bir puan alarak dönen Sivasspor’da Yönetim Kurulu, taraftarlara destek yapın çağrısında bulundu.
Çok zorlu bir dönemi geride bıraktıklarını belirten Sivasspor Yönetimi, “ Düşüş içerisindeydik ama buna dur dedik. Artık yeniden çıkışa geçeceğiz. Bunun içinde önümüzde büyük bir fırsat var. Kendi sahamızda Kayseri Erciyesspor’u ağırlayacağız. Bu maçı kazanarak galibiyet özlemimize son vermek ve çıkışa geçmek istiyoruz. Bunun içinde çok büyük bir taraftar desteğini ihtiyacımız var. Gerçek Yiğidoları bu kez 4 Eylül Stadyumunda görmek istiyoruz. 90 dakika bu zorlu maçta bizi desteklemelerini istiyoruz. Kayseri Erciyesspor maçında takımımızdan çok taraftarlarımıza görev düşüyor. Çünkü ilk kez bir engel olmadan kendi sahamızda maça çıkacağız. Daha önceki maçlarda ya sahamız kapalıydı yada maçımız naklen yayınlanıyordu. Ama bu hafta bunlar yok. Tüm taraftarlarımızı bu maça gelip bizi desteklemesini istiyoruz. Artık Yiğidoların gücünü gösterme zamanı geldi. Erciyes maçında bunu herkese göstersinler” dediler.
|