YİĞİDO GENÇLERE BİLENİYOR
Denizlispor karşısında başarısız futbolu ile eleştiri alan Sivasspor, hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde yapacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
Teknik Direktör Werner Lorant yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Sivasspor’da ayağında çatlak olduğu belirlenen Sergio ve A2 Milli Takımda olan Hayrettin dışında tüm takım çalıştı.
Hafta sonunda 4 Eylül Stadyumunda son haftaların flaş takımı Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor’un hedefi Denizlispor karşısında alınan yenilgiyi unutturup iyi bir oyunla taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatmak.
Kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Kayseri Erciyesspor önünde aldığı farklı galibiyetle taraftarlarını ümitlendiren ve o moral ile Denizli deplasmanına giden ve beklenmedik bir yenilgi ile Sivas’a dönen Sivasspor’un amacı ,hafta sonunda oynayacağı Gençlerbirliği maçını kazanıp taraftarlarını sevindirmek.
GALİBİYET BİZİM OLACAK
Denizlispor karşısında beklenmedik bir yenilgi alan ve bu müsabakada takımı tanıyamadığını dile getiren Teknik Direktör Werner Lorant, Gençlerbirliği maçını kesinlikle kazanacaklarını dile getirerek “ Gençlerbirliği maço bizim için çok önemli. Saha ve taraftar aventajımızı kullanacağız ve bu maçı kesinlikle kazanacağız.Taraftarlarımıza Gençlerbirliği yenilgisini unutturacağız “ dedi.
SPORCULAR YEMİN ETTİ
Gençlerbirliği maçı öncesinde görüşlerini dile getiren Kaptan Hakkı ise “ Takım olarak yemin ettik.Gençlerbirliği maçını ve bundan sonraki maçları alarak iddiamızı sürdüreceğiz.İyi futbol oynayan takımız.Denizlispor önünde bu kadar kötü oynayacağımızı tahmin etmiyordum. Takım olarak başarı için yemin ettik “ dedi.
Yeniülke
|