-->: SİVASSPOR 40. YIL GECESİ
İstanbul genelinde bu davete katılımın çok yüksek olacağını ve balo'nun muhteşem geçeceğini tahmin ediyorum.
Zira işadamlarımız böylesi davetlere katılıp boy göstermekten ve birde basın varsa kendilerini neşr etmekden geri durmazlar;Amma orda uzakda bir memleketim var,orda uzakda bir köyüm var,orda uzakta yardıma ihtiyacı olan,hizmete muhtaç hemşerilerim, söz konusu olduğunda .........üzülerek söylüyorum sağır sultan,kör abdülrezzak ağa oluyorlar.
Lütfen bu yazıları okuyan işadamlarımız kulak veriniz,gözlerinizi açınız.
Bu memleket bizim, SİVAS bizim, Sivasspor bizim deyiniz.
Varsa gücünüz koyunuz elinizi taşın altına.
SİVASSPOR vasıtası ile yapacağınız her kuruş yardım ile memleketimiz kalkınacak,ilerleyecek, gelişen güçlü ekonomilerde yerini alacak;
Belkide ileride sizin gibi ülke geneline isim olmuş işadamları yetişmesine öncülük etmiş olacaksınız, yapacağınız yardımlar ile.
SİVASSPOR'umuzun sayğın yerlere gelebilmesi için,milyondolarlık takımlar ile boy ölçüşe bilmesi için güçlü maddi altyapısıda olması gerekmektedir.
Bunun içinde sizin gibi işadamlarımıza ihtiyaç vardır.
Unutmayınız ki;Bir sezonda 17 deplasman ve kupa maçları toplamında 20 kadar takım kentimizi ziyaret ediyor.Bunlar ile beraber basın,yayıncı kuruluşlar,misafir taraftarlar,yaklaşık olarak ekstradan ikiyüzbin kadar insan güzel şehrimize kadar geliyor,geziyor ,yakından tanıyor ve yüklü mikdarda sıcak parayıda bırakarak gidiyor.
Bunların hepsine vesile olan SİVASSPOR'umuzu yalnız bırakmayalım ve desteğimizi esirgemeyelim.